![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
|
Nu se poate numi chear scandal ca Politzaii au fost de treaba...Numai ne-au legitimat si au zis sa cautam alt loc ....
|
ma credeti ca daca nu s`ar face curse impresii si drifturi nu s`ar lega nimeni ?
AUCHAN(e foarte mare si daca nu se face ce am scris mai sus nu are treaba nimeni) KAUFLAND(asta`i cam mica) POLIVALENTA( e o solutie si asta) |
Quote:
kaufland e chiar mic ne bagam acolo si se uple parcarea:D:D:D:D la polivalenta amai facut intlnire si cam putin au venit acolo vro 10 masini la real nu ne iubesc:)) paznici la gril acolo in parcare inca nam fost:-P |
Quote:
|
Quote:
oriunde ai face figuri si te`ai da smeker vin curcanii ... |
cum vin asa si pleaca pt k nu au dovezi ;)
|
Quote:
Corect.... @yeed: intalnire= schimb de vorbe intre noi o poveste una alta o gluma sa mai radem... ca se mai face si o liniuta..(da la interex nu e liniuta... practic ai 50 metrii acolo... ce sa faci in aia...) Un polizor e bine venit pentru ala ce sa iti faca... Oricum intalnirile sunt foarte frumoase... toata lumea se simte bine |
pfff..is in urma cu vestile, am plecat chiar inainte de faza.
-ma baietzi dupa mine tot ce o zis politzia ii o vrajeala, shi daca o filmat nu au ce face ca ii proprietate privata au nevoie de o plangere din partea proprietarului. Singura chestie naspa ii ca ne facem de'lucru cu Politzia shi gasesc ei tot timpul cumva sa te arda. -iar cu schimbatul locatziei....ce sa zic...ii super la interex da mno...chestia cu polivalenta pica dupa mine ca din cate stiu eu acolo e spatziu public deci esti tot timpul la mana lor, la Grill e ok asha la prima vedere da nu stiu ce sa zic parca esti prea expus acolo dar macar e spatiu privat. Parcarea de la Plus stiu ca e goala dupamasa shi nu are paza sau chesti de genu. Ash mai avea o ideie da nu stiu cat de buna e asha ca ramane sa o discutam "live".;) naspa :sad: rau ca vor sa ne strice "tabietu" shi la o adica nu facem chiar cine stie ce tantam...zic eu |
duminica asta se tine ???
sau mere tati de 1 mai in treaba noastra mai ii valabila chestia cu intilnirea la bezid??? |
Quote:
|
Se tzine , doar ca nu stiu cati vom fi prezenti :) In principiu se tine , si tot la interex , dar pana ne strangem sa discutam daca trebuie sa schimbam locatia sau nu.
|
vai dar azi f multi am fost prezenti oameni buni :D :X
pan amu nam vazt lume asa d multa :> :^o .... 5 masini o fost in total :-| app ... vorbind d locatie, yo zik s ramanem la interex, pan nu zice nik proprietaru |
apai yo am vrut sa ma duc na nu am putu ajunge akasa destul de repede...k pe la 20:30 am ajuns...:|
|
las pety k ajungi la urmatoarea :) ps : care veniti in cluj in 15-16 ? la KOE ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning