![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Putini detin cunostintele lui Muttley si cred ca ajuta cu explicatiile lui doar pe topicurile care merita asta ;)... gresesc Muttley?
|
am facut rost de un motor de Renault, cu 3 gauri la prinderea pompei de benzina, chiulasa cu porturi de admisie siameze, te intereseaza ceva din el? Este fara accesorii si care sunt, sonde, delco, sunt romanesti..
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Astept pozele;), si o mica schimbare...
|
Felicitari pentru cusca:D Da cum o sa o montezi in masina? E demontabila? Poza mai in detaliu nu poti pune?:-P
|
9 Attachment(s)
Quote:
motorul cica ar fi fost foarte bun acum 2ani dar a fost depozitat cam aiurea :rolleyes2 ciudata teava jojei, la fel si porturile admisiei si inscriptiile de pe chiulasa, unde la dacie ar fi fost trecuta capacitatea motorului.. :arrow: |
pai si nu poti afla ce de la ce renault e motor?!, as vrea eu volanta si chiulasa
|
motorul se vede ca a fost montat pe dacie dupa suporti de motor ...chiuloasa e foarte buna .....iar motorul e de pe un reno 4 sau 5 ca ele au fost echipate cu tipul asta de chiuloasa
|
mi s-a parut interesant suportul motor cromat, n-am mai vazut la Dacii pana acum, erau de fabrica optional asa ceva?
|
ar putea fi si de gtt dupa cum arata? Nu are codul motorului? Ar trebui sa fie in stanga delcoului...
|
Merge si gtt e la fel,chiulosa e cu filet lung la bujii cu supape de admisie mari
|
Quote:
|
Quote:
m-i se par cunoscute fuzetele astea....am facut ceva la fel la oradea.:D |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
3 Attachment(s)
Quote:
Inca putin si masina va iesi din garaj cu fortele ei proprii8) |
fain, fain.
Cu ce mergi pe admisie, si..ce e piesa/flansa aceea de pe furtunul de apa dinspre radiator? |
Furtunul de apa sigur nu ajungea la radiator si cu T-ul respectiv a rezolvat situatia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning