![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
o sa iasa ceva frumos.....spor in continuare
|
12 Attachment(s)
Ieri am dat jos pompa de apa, am curatato cu spuma activa putin diluata cu apa si rezultatul a fost unu bun:) pompa de apa arata bine, nu are rugina masiva si nici calcar si mai ales nu prezinta lipsuri de material pe interior dar huruie putin, nu rau, nu stiu ce sa fac... sa caut alta noua sau sa o pun pe asta si sa vad ce zice:)
Si 2 poze cu volanta dupa ce a fost curatata si ea acum vreo saptamana doua:) |
Ceva poze cu masina in stadiul de acum?:>
|
Quote:
YGS`ule, parerea mea privind pompa de apa, e ca piesa noua face diferenta ;) |
Quote:
|
Ok...
Bafta in continuare cu masina:D |
Quote:
Poţi să cureţi şi mai bine pompa, folosind nişte Cilit Bang... Costă vreo 18 lei un fâs-fâs d-ăla, dar face minuni! |
Quote:
|
Cu orice ai curata-o, nimic nu reface rulmentii din ea,care urla...asa ca alta!
|
iei si tu una noua si asta poti sa o pui in vitrina. :))
|
Nu sunt sigur ca o sa gasesc, o sa ma duc maine la un magazin cu piese de import de unde am mai luat eu piese pentru motor, sa vedem ce gasim:) daca nu am gasit pe net un atelier care repara asa ceva:) merita incercat:-P
|
Pompa de apa de vanzare pe alt forum.
Si multe altele, set motor, cuzineti, supape, garnituri, TOATE NOI, TOATE DE ORIGINE!!! Esti cel mai mare gugumete flausat daca nu le-ai cumparat tu. |
Judecand dupa postarea asta nu le-ai luat tu.
Quote:
Nici nu-ti inchipui ce rau imi pare. Hai, spor la a da explicatii la toti ratacitii-n timp si-n spatiu. Pune-i poze astuia. Quote:
|
Quote:
Am sunat la magazinu de care ziceam si noua este 175 de lei:) mai incerc la un magazin sa vad poate gasesc mai ieftin sau eventual sa intreb atelierul de reparatii, daca trebuie schimbati doar rulmentii prefer sa o repar ca ies mai ieftin:) |
4 Attachment(s)
A sosi si up-gradul pentru franele fata:D discuri de Logan Van de 260mm:D cu striatii pe ele:D primite cadou din partea unui prieten, trebuie sa le dau o fata si or sa fie ca noi;) mai trebuie etrierii de Golf 3 sau Logan Van(nu m-am decis inca) si placa care prinde etrieri de fuzeta si gata si cu franele:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning