Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

Vulturica2004 17-12-10 00:48

Re: E30 - taxiul meu

pai la cat e jaka de "usurat" e greu sa ii faci fata :lol::lol:

jakal 17-12-10 20:55

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 3904444)
tinetiva bine ca azi am fost cu jaklu sal punem pe dayno si a cam scos ceva la coru asta are 700hp pe care ii pune jos e grav .fortzaaa

harzatear gazu de paliu....era sa imi prind dejtele in rolele alea ca luase un pic turatie......:))))))....da o sa pun si fisa dyno...2 cai frumosi la adidasi aia...si 6 nm cuplu,.......:lol::lol:....tot frumosi......=)))

ai vazut senzatie cu tractorul pe zapada....vb ta...'ia uite-l bah p-ala ce a scapat-o...:))..
ai vazut ce prioritate ne- a dat duba aia cand a vazut dieselu de-a latu,.....apoi statea la distanta mare in spatele nostru....s-o fi gandit omu ca o comitem intr-un final.......:lol:

bebe91 17-12-10 23:53

ceau .. frumos ursulet cat te a costat recarosarea ..:)

LAFv8 18-12-10 00:54

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3906645)
harzatear gazu de paliu....era sa imi prind dejtele in rolele alea ca luase un pic turatie......:))))))....da o sa pun si fisa dyno...2 cai frumosi la adidasi aia...si 6 nm cuplu,.......:lol::lol:....tot frumosi......=)))

ai vazut senzatie cu tractorul pe zapada....vb ta...'ia uite-l bah p-ala ce a scapat-o...:))..
ai vazut ce prioritate ne- a dat duba aia cand a vazut dieselu de-a latu,.....apoi statea la distanta mare in spatele nostru....s-o fi gandit omu ca o comitem intr-un final.......:lol:

mai bine frate sa ii dai dea latu asa ,ca ai vazut lumea zice distanta de fraer ca a pierduto.super tare soba chiar o masina ideala ptr iarna:lol:

tmDNSe30 18-12-10 02:20

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1980126)
an 89, 2,5 12v geamuri electrice,abs m-tehn 2, azev 16",interior recaro,suspensie KW noua,discuri perforate fata spate,blocant 3.45...angel-eyes....xenon....finala carbon....

masina a fost recarosata cu succes, desi a avut euro 2 in brif banuiti ce a iesit la rar.......

atunci s-a cumparat coaja paradita dar inmatriculata si am evitat enorma taxa de inmatriculare platind 20 mil....
...........si produsul final................

salut frumos urs,foarte frumos de nota 10 cu plus imi place culoarea rar vezi un galben si pe urs prinde foarte bine cu foli negre bafta in continuare cu el ;)

jakal 18-12-10 23:06

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3907188)
salut frumos urs,foarte frumos de nota 10 cu plus imi place culoarea rar vezi un galben si pe urs prinde foarte bine cu foli negre bafta in continuare cu el ;)

ms frumos.........

@bebe91.....nu mai stiu exact cat a fost recarosarea....parca in jur de 25 mil :rolleyes2...asta acum 2 ani.......

bebe91 18-12-10 23:17

ok ms frumos , ca si eu ma gandeam la o recarosare dar na acuma nici nu vreau sa ma gandesc cat o fi ms ori cum

Marian_nebunu 20-12-10 17:09

Il mai tii minte pe nenea ala din Pitesti ??(camataru) ala de mergea temerel cu lantu de VANOS la gat ??? uite ti-a dedicat o melodie

https://www.youtube.com/watch?v=82e1mPokGyk

jakal 20-12-10 17:38

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3914001)
Il mai tii minte pe nenea ala din Pitesti ??(camataru) ala de mergea temerel cu lantu de VANOS la gat ??? uite ti-a dedicat o melodie

https://www.youtube.com/watch?v=82e1mPokGyk

avea lant de dublu vanos ala.......ca mergea mai apasat ....in figures....:lol::lol:...saluta pe toata lumea....el era miezu din nuca......:lol::lol::lol:

si cine mai da noroc ca el.... cu stanga asa......in scarba....:lol::lol::lol:

ce caterinca era omu....nu se mai suporta nici el.....:D:D

Marian_nebunu 20-12-10 19:20

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3914066)
avea lant de dublu vanos ala.......ca mergea mai apasat ....in figures....:lol::lol:...saluta pe toata lumea....el era miezu din nuca......:lol::lol::lol:

si cine mai da noroc ca el.... cu stanga asa......in scarba....:lol::lol::lol:

ce caterinca era omu....nu se mai suporta nici el.....:D:D

taci ma ca era al nostru ;) numai ca el era cu "Grade":D:D:D:D :lol: noi suntem mititei :D:D:D:D =))))) :lol: :lol: :lol: :D:D:D

PH 90 RKU 21-12-10 22:31

jakale ce piesa tractai azi pe dn1 :)) de camuflaj

eMH 21-12-10 22:37

Era under cover :))

jakal 21-12-10 23:00

Quote:

Originally Posted by PH 90 RKU (Post 3917896)
jakale ce piesa tractai azi pe dn1 :)) de camuflaj

era un VW Transporter de prin ani 70......apartine unui prieten...am dus-o la bucuresti sa ii schimbe motorul.....

masina a fost un cazan si s-a reconditionat....mai ales interiorul...unde vara e masina de gang-bang..........:lol::lol:

alexone 22-12-10 08:29

Ia zi fratele meu ... cand mai scoatem cazanele la munca ... ca vine vremea buna :D

jakal 22-12-10 09:15

Quote:

Originally Posted by alexone (Post 3918468)
Ia zi fratele meu ... cand mai scoatem cazanele la munca ... ca vine vremea buna :D

eu ies azi cu ea......o ard pina la aeroport sa iau pe cineva si asa mai dezamortesc un pic tapsiu..:D

All times are GMT +2. The time now is 17:56.

- Copyright 2026 4Tuning