![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
cea mai recenta..
|
Chrome Mercedes-Benz CL63 AMG 2011 by EDL
2 Attachment(s)
Attachment 1582314Attachment 1582315Enjoy
youtube filmulet ce am facut eu din 2008 pana in 2010.enjoy also https://www.youtube.com/watch?v=eXkoAeGgLqk |
Quote:
|
:!::!::!:
Quote:
de acord cuy Omb:rolleyes2 nu va mai bagati sa faceti avioane,elicoptere si cine stie ce ozn'uri:-) inteleg ca vreti sa faceti chestii complexe si sa arate bine,dar nu asa se incepe in vt. daca tot te uiti pe tutoriale pana dimineata,invata ceva din ele. fa si tu ceva simplu ... las'o jos,jante schimbate ,poate shaved doors dupa 2-3 ..4 lucrari de genu care sa fie clean poti sa te apuci de un prag,niste spoilere,background'uri..nu trebuie sa iei in nume de rau doar ca sunteti din ce in ce mai multi incepatori si credeti ca totu' se face asa repede..si plus de asta,nu se sta 20 de minute la o masina..stai si tu 2-3 ore;) eu astept sa faci ceva clean si simplu,sa vad ce ai inteles din ce ti'am zis noi despre vt:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
ultima lucrare : megane2
Nu am putut sa ma pup cu umbra nici sa ma pici cu ceara , ceva nu a mers. |
Quote:
E reusita masina, dar e prea intunecata, fata de background. :) Trebuiau niste "blitzuri" pe ea, daca ma intelegi. :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nissan Skyline
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am incercat sa o fac sa para din acelasi film,ms
|
4 Attachment(s)
Astept pareri.
|
2 Attachment(s)
n-am mai lucrat de ceva timp si am zis sa fac totusi ceva repejor..masina de la challenge :rolleyes2 pareri?
|
ai stricat-o cu reclamele alea in rest este frumoasa.
|
Quote:
|
nu ma supar ;)
ma gandeam sa ma apuc de Chevy care l-ai facut tu dub...esti de acord sa facem un friendly pe el? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning