![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Ms daf16
|
cpl
as mai posta si yo da am mana in ghips si stau si ma uit la ce faceti voi:D:D:D |
3 Attachment(s)
incerc si io :D, sunt puse in ordinea in care m-am jucat cu ele, incepator fiind
|
2 Attachment(s)
una repede asa....a mea e cea din dreapta
|
2 Attachment(s)
Mazda 6
|
Quote:
ce tare e, am crezut ca ai abandonat`o :)) bunaa, buna asta bro ! :)) |
6 Attachment(s)
re all////incepator si eu...ce sa mai.....astept pareri....:)
|
Quote:
ca la orice incepator ... nu te arunca in ozn-uri la inceput. Joaca-te cu culoarea masinii (incearca sa o faci mai realist), schimba jantele (eventual gaseste unele in aceeasi pozitie ca cele care le-ai pus la Golf sunt plate rau), coboara garda , acopera manere/semnalizatoare , ma rog , chestii simple. Cand iei un element dupa un donor (bara , praguri) asigura-te ca poza donorului e la rezolutie buna , altfel o sa ai pixelii cat casa. Mult noroc in continuare. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sunt incepator :( Am nevoie de un tutorial pentru schimbarea culorii geamurilor daca sunteti amabili si ceva de genul acele ploape sa le fac stil culoarea masinii . Si cateodata imi da o eroare ceva de genul o eraore la poligon lasso sau cum ii zice :D si nu imi mai da voie sa schimb nimic sau sa selectez .
|
Quote:
Quote:
[hint=Umbrele dau volum iar reflexiile(luminoase) contur];) |
Quote:
#1. Selectezi geamul iar apoi apesi ctrl-L(iti va deschide fereastra cu levels) iar apoi ai 2 cursoare cel din stanga deschide culoarea iar cel din dreapta inchide culoarea. ...sau... #2. Selectezi geamul intri in meniul Edit->Adjustments->Brightness/Contrast (brightness e similar cu levels'ul de mai sus iar contrastul e contrast). Pentru a nu-ti mai da eroarea cu lasoul selecteaza primul layer(layerele le ai in partea dreapta jos) adica cel mai de sus si dai ctrl-e pana se va face un singur layer. Pentru a avea culoarea exacta cel mai simplu pt inceput e sa folosesti clone-stamp, apesi alt-click pt a selecta punctul din care el sa copieze iar apoi unde vei da cu mouse'ul el va copia exact culoarea din punctul unde ai apasat alt-click.Mai tarziu vei invata sa faci brush.;) have fun :lol: |
Tutorial Bad Boy Look >> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-boy-look.html
Si alte tutoriale in categoria intrebri si raspunsuri . e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie , in cele 40 de pagini>>> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...aspunsuri.html |
2 Attachment(s)
Tahoe*DUB aştept păreri / critici ...:lol:
|
Partea de sus a rotilor trebuie intunecata deoarece se afla inauntru, sub aripi, unde este umbra. Asta sare cel mai tare in ochi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning