Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cannonball 07-07-10 12:08

Re: Comentarii lucrari!

Ms daf16

daf16 07-07-10 13:27

cpl
as mai posta si yo da am mana in ghips si stau si ma uit la ce faceti voi:D:D:D

livicu 08-07-10 08:14

3 Attachment(s)
incerc si io :D, sunt puse in ordinea in care m-am jucat cu ele, incepator fiind

Manson 11-07-10 17:02

2 Attachment(s)
una repede asa....a mea e cea din dreapta

Geox` 11-07-10 17:37

2 Attachment(s)
Mazda 6

HoricutzWSR 12-07-10 18:57

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3510284)
una repede asa....a mea e cea din dreapta

a mea cea din stanga :))

ce tare e, am crezut ca ai abandonat`o :)) bunaa, buna asta bro ! :))

krysty_kry 13-07-10 23:44

6 Attachment(s)
re all////incepator si eu...ce sa mai.....astept pareri....:)

CrazyMan 14-07-10 13:18

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3516498)
re all////incepator si eu...ce sa mai.....astept pareri....:)

pt inceput e bine ... dar:

ca la orice incepator ... nu te arunca in ozn-uri la inceput. Joaca-te cu culoarea masinii (incearca sa o faci mai realist), schimba jantele (eventual gaseste unele in aceeasi pozitie ca cele care le-ai pus la Golf sunt plate rau), coboara garda , acopera manere/semnalizatoare , ma rog , chestii simple. Cand iei un element dupa un donor (bara , praguri) asigura-te ca poza donorului e la rezolutie buna , altfel o sa ai pixelii cat casa.
Mult noroc in continuare.

krysty_kry 14-07-10 18:40

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 3517539)
pt inceput e bine ... dar:

ca la orice incepator ... nu te arunca in ozn-uri la inceput. Joaca-te cu culoarea masinii (incearca sa o faci mai realist), schimba jantele (eventual gaseste unele in aceeasi pozitie ca cele care le-ai pus la Golf sunt plate rau), coboara garda , acopera manere/semnalizatoare , ma rog , chestii simple. Cand iei un element dupa un donor (bara , praguri) asigura-te ca poza donorului e la rezolutie buna , altfel o sa ai pixelii cat casa.
Mult noroc in continuare.

ms mult de sfaturi...daca cineva mai are obiectii .......si cu jantele-nu inteleg ce au...sunt luate din acelasi unghi-cum adica plate?(ca se vad prea subtiri?).......imi place prea tare pfotoshop-ul,deaceea exersez in fiecare zi poate si 2 ore....

M@d@lin 15-07-10 01:14

1 Attachment(s)
Sunt incepator :( Am nevoie de un tutorial pentru schimbarea culorii geamurilor daca sunteti amabili si ceva de genul acele ploape sa le fac stil culoarea masinii . Si cateodata imi da o eroare ceva de genul o eraore la poligon lasso sau cum ii zice :D si nu imi mai da voie sa schimb nimic sau sa selectez .

cannonball 15-07-10 01:15

Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3518253)
.......si cu jantele-nu inteleg ce au...sunt luate din acelasi unghi....

Jantele nu sunt din acelasi unghi uita-te la centrul rotii ca e decalat.
Quote:

Originally Posted by krysty_kry (Post 3518253)
....cum adica plate?

Ca si la geometria din scoala generala (figuri in plan si figuri in spatiu)jantele tale sunt in plan (seamana a sticker).
[hint=Umbrele dau volum iar reflexiile(luminoase) contur];)

cannonball 15-07-10 01:38

Quote:

Originally Posted by M@d@lin (Post 3519119)
Sunt incepator :( Am nevoie de un tutorial pentru schimbarea culorii geamurilor daca sunteti amabili si ceva de genul acele ploape sa le fac stil culoarea masinii . Si cateodata imi da o eroare ceva de genul o eraore la poligon lasso sau cum ii zice :D si nu imi mai da voie sa schimb nimic sau sa selectez .

Geamurile presupun ca vrei sa le faci fumurii:
#1. Selectezi geamul iar apoi apesi ctrl-L(iti va deschide fereastra cu levels) iar apoi ai 2 cursoare cel din stanga deschide culoarea iar cel din dreapta inchide culoarea.
...sau...
#2. Selectezi geamul intri in meniul Edit->Adjustments->Brightness/Contrast (brightness e similar cu levels'ul de mai sus iar contrastul e contrast).

Pentru a nu-ti mai da eroarea cu lasoul selecteaza primul layer(layerele le ai in partea dreapta jos) adica cel mai de sus si dai ctrl-e pana se va face un singur layer.

Pentru a avea culoarea exacta cel mai simplu pt inceput e sa folosesti clone-stamp, apesi alt-click pt a selecta punctul din care el sa copieze iar apoi unde vei da cu mouse'ul el va copia exact culoarea din punctul unde ai apasat alt-click.Mai tarziu vei invata sa faci brush.;)
have fun :lol:

KillerINC 15-07-10 10:04

Tutorial Bad Boy Look >> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-boy-look.html

Si alte tutoriale in categoria intrebri si raspunsuri . e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie , in cele 40 de pagini>>> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...aspunsuri.html

Tweety_rzw 15-07-10 11:56

2 Attachment(s)
Tahoe*DUB aştept păreri / critici ...:lol:

denees 15-07-10 13:35

Partea de sus a rotilor trebuie intunecata deoarece se afla inauntru, sub aripi, unde este umbra. Asta sare cel mai tare in ochi.

All times are GMT +2. The time now is 10:25.

- Copyright 2026 4Tuning