![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Ca tot mai e o luna pana la paste, m-am gandit sa tunez iepurele :D
|
2 Attachment(s)
Cam gol pe aici...
:arrow:Subaru |
4 Attachment(s)
ebone - frumusica toyota aia si subaru nu am ce zice decat ca este superb
robi_jam - mai bine puneai si tu o bara pe fata la masina aia in primul rand si dupa ii aruncai si ei acolo niste jante ronal si mai venea si ea de acasa acum sa imi pun si eo masina la criticat bmw m3 e 92 stock car |
Ebone-Ce dq ai patit?:shock:
|
4 Attachment(s)
robi ram- Cu photoshop editez pozele:D
bobi racers-Ce nu imi place la BMW? Pai uita-te si tu la rotile alea:rolleyes2, sunt pur si simplu imense si stupide. Si la al 2-lea la fel, jantele nu se potrivesc ABSOLUT deloc + pe spate nici nu cred ca s-ar misca rotile alea daca ai face-o asa in realitate. Serios omule, mai uita-te si tu pe colo-colo. Nu vreau sa ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine, dar masinile pe care le faci tu, nu prea au treaba cu realitatea:lol: ebone-Ca deobicei, superbe pozele! O parjoala de OEM:lol: |
Bineee baaaa, am dat tonu :))))))
R.Equinox - ce drq am patit? ce ?:))) |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ebone:arrow:ambele masini imi plac forate mult (mai ales subaru):D:D
bobi_racers:arrow:iar a iesit spatele ....:punch: KidForDrift:arrow:dragalasa...cred ca toarce frumos.:D Vin si eu cu o ZONDA,sper sa va placa:arrow:;) |
1 Attachment(s)
Old 8)
|
Salut.. Mi-am reinstalat si eu SLRR'u dupa vreun an sau 2 fara sa ma mai joc si na', ca orice roman mi-am instalat ceva dacii.. doar ca am avut o surpriza destul de neplacuta. Am downloadat dusterul de pe gom-team si cand il cumpar ori complet(vehicle) ori doar caroseria(chasis) .. se pare ca /doar/ caroseria imi ramane gri.. fata de restul pieselor si e destul de ciudata chestia.. Stiti cumva vreun fix sau trebuie retexturat ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un E36...
|