Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 14-02-07 08:33

Re: Diverse discutii

sa traiask fractu` si toata lumea kre duce cu el un nume de valentin/valentina!!!....de indragostiti nu zic nik:)...

neatza bobby...cum e la work???...:D

DONU' 14-02-07 08:36

Mah, la work e bine.
Sefu' e plecat, am dat niste telefoane sa rezolv niste chestii la prima ora si acum mai stau nitel pe net si intru pe oferte sa trimit la niste firme prin Bucuresti...
Merci pentru urari. ;)

kraven_4_all 14-02-07 08:40

aham...bey men...sorry k am ieshit asha pe fuga ieri....am ieshit cu tng`u la o vb!!!si cu telefonu` nush ce sa`ti zic.....am luat un v180 in proba si vad k, km are pb cu semnalu` pm.......:(...si ce incantat eram de tel:(

PH86MIN 14-02-07 08:51

sa ti traiasca donule,la multi ani si din partea mea tuturor care poarat numele de valentin ;)

blondu'DOG 14-02-07 09:35

Sal la totzi baietzii intai...apoi sa-tzi traiasca maimutzoi-san.....ce mai executatzi voi in aceasta dimineatza cenushie ca veceu' meu de la tzara?????

kraven_4_all 14-02-07 09:36

sa traiesti blondule.....yo 1 nu prea execut nik...imi caut un telefon.....am pus mana pe unu kre imi place mult...dar are pb cu semnalu` ...si pm...nu gasesc si yo ce vreau...:(....

a......si in rest o frec aiurea la calc:)

DONU' 14-02-07 09:38

Ce ma enerveaza pe mine asta care are timp sa invete si sa ia examenul fara stres, si el de colo sta sa-si caute telefon...

blondu'DOG 14-02-07 09:43

baieti vreau sa va declar solemn cu mana pe p___ ca m-am indragostit......si vreau sa-i dedic un citat dintr-o melodie a unor baietzi foarte dragi mie ( cunoscatorii isi vor da seama despre care baietzi vb ):
" lasa-ma sa-ti demonstrez dragostea .......
tu la intuneric aratzi ca o regina
la lumina de neon...........
ZICI CA ESTI RUINA "
asta e pentru " toate tarfele , de toate varstele " !!!!!!!

kraven_4_all 14-02-07 09:50

=))...asta da....bey bobby`...chill bro`...pm..frate ..abia m`am trezit...tocesc si yo putin tastatura...k in paralel ma uit si pe forumu` ala de mi l`ai dat aseara...si pe exercitiile alea si cursuri ma uit mai inkolo....avand in vedere k stau toata ziua`n kasa pm!!!innebunesc drq......vreau work....:(....(si tel)

blondu'DOG 14-02-07 10:40

4 Attachment(s)
cam asa as vrea sa arate si pisica mea ....cand..? numai D-ZEU stie.

PH86MIN 14-02-07 10:40

fratzilor azi apare taxi 4,kre da de el primul sa lase un msg pe forum cu siteul pe care a dat d el sa il luam si noi cu totii ;)

Vibe 14-02-07 10:42

si tu crezi ca asa din prima zi se duc baietii in cinema sa filmeze pe shustache :) se duc si ei prima data sa-l vada k-lumea si apoi ;)....am gasit doar Soundtrack-ul....

DONU' 14-02-07 10:47

In afara de Taxi 2 nu mi-a placut niciunul din ele.
Oricum..., aberatzie mare de film.
Shantzuleeeeeeee, Operation... NINJA!!!
Konishuwaaaaaaaaaa, Konishuwaaaaaaaaaaa!

kraven_4_all 15-02-07 08:16

gykuleee...traieshti mha???....unde pana mea esti de ai net ??

Gykutzu si atatt 15-02-07 08:18

:-P :-P da mha slava domnului :D :D sunt la scoala mha smecher!mai fac si io niste poaste ca am ramas in urma :lol: :lol: :lol:

kraven_4_all 15-02-07 08:31

iti dai seama...ai mai putine post`uri k restu` d`aciulea.....bey beyatule...ia vezi k dak ajungi de`al ksei ...dai bere:)1 bukta de bidon:))....ai grija kte posturi faci`:)

Gykutzu si atatt 15-02-07 08:33

corect ma opresc cand e atunci :lol: :lol: e lucru sa fi dal casei sau ai o naveta sau butoaie stiu baitii!!:lol: :lol: :lol:

kraven_4_all 15-02-07 08:35

vezi sa n`o comiti...ai grija...
ati mai stat aseara mha?

Gykutzu si atatt 15-02-07 08:38

bhaaaa....da oleaca a venit domnu' Blondu si a mai stat la o vorba dou adespre jandarmerie mai mult :D :D da tre sa recunosc ca am plecat davreme ca cica ma sculam la 6 fara :evil: :evil: :rolleyes2

bogdan_wrc 15-02-07 08:42

hai ca back si eu.
DON, drum bun mereu la servici... :D frumoasa abordare ai..asa gati tu oameni pe strada? noroc ca am ureche muzicala :))

bah, ma f**t pe norocul meu. cand gata gata pun la cale sa ma rup cu turbo si FMIC nou..gata s-a terminat jmekeria. le gasesc la pret bun, totul foarte tare..cand colo..dau si caut si tre si injectoare muuult mai mari. ***em-as pe ele.
ce ati mai facut?

tng...aseara pe unde ai ajuns pana la urma?
kraven, tu?

buey, dar alexa nu mai scrie? ati suparat-o cat am fost plecat? ntz ntz....
o fi indragostita... pe 14... :)))

kraven_4_all 15-02-07 08:46

mha ...ieri a fost ziua aia a indragostitilor...cine shtie...lumea a fost ....cu "treburi"!!

bogdane..am stat pe kolt...dupa ce-am vb cu tine am mai stat vreo15-20 min!!..pm..chiar nu mai avea rost sa stau...mi`am fakut damblaua....am ieshit la aer...si km plictiseala...discutii...etc etc..pana m`am tirat aksa!!

bogdan_wrc 15-02-07 08:53

aha. am stat la doroftei si au mai venit niste prieteni. am ras si am baut ceva bere. da, si eu, care nu beau. merci de telef.

kraven_4_all 15-02-07 09:03

np...yo ...is matinal din kte vezi...n`am putut sa bag mai mult de 5 ore de somn...

si ma gandesc k am si examen azi....si diseara pe strazi:)pm...

la mine de azi incepe week`endu`, dak am cu cine sa stau p`afara ..aia e chestia

DONU' 15-02-07 09:25

Cred ca apar si eu asta seara...
Mai am cate ceva de rezolvat si in jur de ora 21 cred ca apar si eu.
Please don't beep me... :lol:

PH86MIN 15-02-07 13:26

am si eu o intrebare,unde pot gasi autocolant alb k as vrea sa mi fac 2 dungi pe masina,caut d mult asa ceva dar nu am gasit!!

shantzu 15-02-07 13:35

Donule - operatiunea ninja e un fel de istorie pe aici prin comunitate :mrhappy: la fel si cu "erau odata 4 baieti.. "
in seara asta vin si eu , dupa ce vin de la teatru :) adica pe la 8
Zilele astea eu mi-am intrat in rolul de moderator si cu sau fara suparare fata de userii comunitatii eu o sa sterg tot ce e off-topic , paranghelie si asha mai departe ;)

tng 15-02-07 14:51

Quote:

Originally Posted by PH86MIN (Post 751074)
am si eu o intrebare,unde pot gasi autocolant alb k as vrea sa mi fac 2 dungi pe masina,caut d mult asa ceva dar nu am gasit!!

eu stiu un magazin/atelier unde isi acopera taximetristii pe jumate masina in autocolant galben... cu aparate specializate, le intinde frumos

daca vrei, mergem acolo.

esti sigur ca vrei trese?(dungi) crezi ca ar da bine ?

PH86MIN 15-02-07 16:04

pai eu asa cred,avand in vedere k masina e inchisa(albastra) si ai idee km cat m-ar costa asa aprox??dak nu d unde imi pot cumpara autocolant k dak e ma duc la cineva k le are cu pusul d chestii d astea??

kraven_4_all 15-02-07 17:43

autocolant po`ti sa`ti iei dintr`un supermarket...cum si`a luat si taz...si le`a pus singur pe mashina...ce`i drept putin strambe ...dar din mers si de la distanta se vedeau bine...u pregateshte nishte bani akolo..pret exact nu shtim sa`ti dam ...se vinde la metru atata pot sa`ti spun

kraven_4_all 15-02-07 18:00

platoane...ai observat ce greu e sa`ti faci user pe forum nu`??...ia`l o data pe la tine...asta dak nu are net baiatu`...si ishi face user..posteaza si el de kteva ori....pm..cum ar fi sa incep sa bag si yo poze cu leo...cu "sormea" si cu ink ktiva tovarashi kre au mai venit si ei ..pe unde am fost noi....

platon911 15-02-07 18:13

bine mah asa o sa fac...are net da e restrictionat de fracsu kre e programtor....

kraven_4_all 15-02-07 18:35

sa nu ma intelegi greshit frate...dar..pm...chiar nu are rost...o sa intre el..knd o intra...si pe forum si in NSl probabil...dar chiar nu are rost...shtii...

la faza cu netu`...nasol...kred k`shi lua fretemiu o matrasheala drq dak`mi facea d`astea...pm...:D

PH86MIN 15-02-07 19:15

beyy dar Andrey (HRZ) cu supernova aia nu mai intra si el pe forum???k nu l am vazut pe aici,e cu voi in club ;)

tng 15-02-07 21:57

intra, dar mai rar

andrei_hrz 15-02-07 22:46

Intru dar nu vb, ii las pe pe alti sa isi spuna parerea, eu doar urmaresc totul din umbra :P

PH86MIN 15-02-07 22:48

ooooo,te salut andrei,sunt prietenul lui ady(mutu) ma mai ti minte???

andrei_hrz 15-02-07 22:52

da, te tin minte

andrei_hrz 15-02-07 22:53

dami si mie un id de mess pe privat e mai simplu asa vb

kraven_4_all 15-02-07 23:04

am trait s`o vad si p`asta....andrei pe forum....welcome:)...si nu mai sta asha in umbra..:)

tre 15-02-07 23:30

apel catre cei cu masini pe motorina vecine:

va rog nu mai faceti "demaraje paralele" in fata mea ca imi bagati miros urat in masina.

va multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning