![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
pe la 8 ajung si eu la valcea, sper sa ajung si la intalnire cu vreo masina ceva:rolleyes2 ca eu nam bari :))
|
Quote:
|
poti veni cu bicicleta :P
sti nr daca e ceva ;) |
te iau eu ba gay
|
PREZENT ... CU 99 RIO :lol:
|
Daca mai stati, pe la 22:00 cel tarziu o sa apar si eu....
|
Propun ca data viitoare acela sa fie locul de intalnire. Ce noapte...:oops::lol:
Sunt toti la masa... :mrhappy: |
Sorry ca a durat atat de mult! Am fost la masa si dupa am stat sa caut timpii din trecut...pentru a face un clasament. Ce sa zic..o seara extrem de frumoasa, cum ar trebui sa fie mai mereu :) si in care zic eu ne-am si distrat. Asadar...timpii realizati in seara asta:
Dacia 1400,1400 cmc, cp: 55(cred) cu instalatie gpl 1 singura urcare: 1.17.00 Bmw e36 318i, 1800 cmc, cp: 118 urcare 1 : 1.13.80 urcare 2(alt sofer): 1.08.34 VW Golf mk III TD, 1900 cmc diesel, cp: 75 1 singura urcare: 1.13.74 VW Vento SDI(slow diesel injection), 1900 cmc diesel, cp: 75 1 singura urcare: 1.12.05 MG Rover, 1800 cmc, cp: 116 urcare 1: 1.08.20 urcare 2(alt sofer): 1.01.50 VW Golf mk IV Break TDI, 1900 cmc, cp: 101 urcare 1 : 1.01.42 urcare 2: 1.00.55 Suzuki Swift Gti, 1300 cmc, cp: 101 1 singura urcare: 0.58.94 Astia sunt timpii obtinuti asta seara, din pacate ploaie si-a facut aparitia si ne-a stricat distractia...dar nu face nimic, mai facem inca o seara ca asta....:D Si acum top 5 off the hill : 1 Suzuki Swift GTi, 1300 cmc ,cp: 101 best time: 0.58.94 2 VW Golf mk IV Break TDI, 1900 cmc, cp: 101 best time: 1.00.55 3 VW Corrado VR6, 2900 cmc, cp: 192 best time : 1.01.19 4 MG Rover, 1800 cmc, cp: 116 best time: 1.01.50 5 VW Golf MK2 GTI, 1800cmc ,CP: 112 best time : 1.04.22 De retinut ca timpii sunt relativ, cronometrarea facandu-se cu cromentrul din interiorul masini, si exista o eroare umana, care uneori poate fi destul de mare, dar sunt totusi pt a va face o idee! Pt a vedea timpii de la antrenamentele precedente cautati aici: antrenament 1 : Discutii diverse intre useri pag. 304 antrenament 2: Midnight Racers in Rm Valcea pag. 39 La cat mai multe antrenamente :) |
Quote:
|
intalnire ????
|
da :D
|
Quote:
|
vine careva pe afara ?
|
eu as iesi pe la un 11 asa, pe bvd, daca mai iese careva din vechea "gasca".... ce zice lumea?
|
daca va intalniti,dati si voi un telefon...
|
eu nu ies k e prea frig:-SS:(....poate maine pe zi dak vretzi si avetzi timp:)
|
Quote:
vin si eu , care vrea sa mai vina la 23:00 pe blvd |
Bmw e36 318i, 1800 cmc, cp: 118
urcare 1 : 1.13.80 urcare 2(alt sofer): 1.05. rectificare timp ,verificat pe filmare. |
115 cai nu 118
|
se poate si mai bine:)
|
io am avut 1.08 cu salvarea :)
|
chiar se poate, un start bomba cu patinaj de ambreaj, o mana pe volan una pe cd player:)) vreo 2 viraje si o viteza ratata, si prima data, ce sa mai e bmw ma:))
|
maine 29.10.2010 orele 20:00. intalnire pe bulevard!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted::twisted::twisted::twisted::twisted: cika de cand a dat frigu "nu se mai intalnesc nebunii pe bulevard". nu vreau sa accept asta!! astept "inscrieri":P
|
Prezent!!! Sa iau si aparatul, cauciucuri de iarna, casca, ceva? :oops: :mrhappy:
|
poate iau si eu un aparat.... video. eu fac filmarea si tu o montezi. batem palma????
|
si eu prezent
|
asa se scrie :))
29.10.2010 orele 20:00 Intalnire pe bulevard!!!!!!!! |
care ma iei si pe mine de la autogara :)) ? dupa 7 ajung si eu :D
|
te iau eu ca vin cu x6ele , am 5 locuri libere , ma suni ;)
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=_SClIZmYKwQ |
ai bora alba si te dai haker?:)) mai greseste omu se intampla. imi permit astfel de greseli. nu sunt la MR:>:)))))
|
Quote:
|
va sun cand ajung, sa vad care cum puteti
prieteni adevarati :hug: syd, daca ai volan, sa-l aduci, sa nu facem ca mitza cu scaunu de pescar =))) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
hai k poate ajung si eu sa va salut:)...pe la 8 ies de la serviciu:)
|
sper sa ajung si eu ... :)
|
prezent si eu...
|
Quote:
|
Quote: