Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

edinho_realmadrid 12-11-09 05:10

Re: Street Legal Racing - Redline

Pai asteptam sa vedem mai multe schite(o sa incerc sa fac si eu una)!

KrYpToN 12-11-09 10:10

1 Attachment(s)
ma miki am mai vb noi 2 pe mes daca e il organizam la noi pe slrr ro cu sectiuni de inscrieri.... alte categorii care vor fii surpriza si o sa va uimeasca pun pariu etc o sa iasa ceva frumos .. mai trebuie sa vb cu andu .....

uitai sa spun ceva:o sa mai lucrez la ea .. o sa inlatur cadrul de la D-Mon Team acolo scrisu o sa il fac albastru si o sa mai adaug o masina ceva vad eu poate 2
Va place ?? astept sugestii pe mes,pm sau aici

Multumesc

edinho_realmadrid 12-11-09 11:28

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2800851)
ma miki am mai vb noi 2 pe mes daca e il organizam la noi pe slrr ro cu sectiuni de inscrieri.... alte categorii care vor fii surpriza si o sa va uimeasca pun pariu etc o sa iasa ceva frumos .. mai trebuie sa vb cu andu .....

uitai sa spun ceva:o sa mai lucrez la ea .. o sa inlatur cadrul de la D-Mon Team acolo scrisu o sa il fac albastru si o sa mai adaug o masina ceva vad eu poate 2
Va place ?? astept sugestii pe mes,pm sau aici

Multumesc

Nu stiu ce sa zic ? E o mare chestie rosie ,poate daca ne ajuta cineva sa facem o sigla asemanatoare ca a site-ului 4tuning ?!

KrYpToN 12-11-09 11:35

ala e inceputul man uite o sa posteze miki poza cu ceva mai bine mai incolo eu nu pot pt ca acum plec la scl :P bafta la toti spor la tunarit si barbirit cauciucuri =))))

EDIT:nu facem ceva in genu la 4tuning trebuie ceva original pff nush ce sa zic

Mikidude 12-11-09 11:40

1 Attachment(s)
Aici ce a incercat Krypton sa faca ! Eu doar am postat`o, incercati si voie sa faceti cate ceva !

Andu_RacE 12-11-09 15:17

totusi..de unde vine numele grupului? :???: ideea e ok, dar incercati sa faceti un logo nu o imagine :P

Maryus_x90 12-11-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2801055)
Aici ce a incercat Krypton sa faca ! Eu doar am postat`o, incercati si voie sa faceti cate ceva !

frate scz ca o zic da asta chiar e aiurea..daca vreti incerc sa fac eu una(ca eu le am cu photoshop) parerea mea sa fiee numele la grup SLRR-RO -asta mi se pare cel mai bun

KrYpToN 12-11-09 17:40

numele grupului lam pus si eu la misto ca nu mam gandit ...asa mia venit pe moment.... poza facuta de mn vroia sa para un garaj adik chestia aia rosie ... trebuia sa fie pe peretele la garaj ..... nam mai avut timp sa adaug si garaju

EDIT:NU LE AM CU PS

Oltcit Rally Team 12-11-09 17:44

4Team suna bine si vine si de la 4Tuning.;)

KrYpToN 12-11-09 17:56

suna bine 4Team .. RoRally Team este ideea mea ... :P

Oltcit Rally Team 12-11-09 19:06

2 Attachment(s)
W.I.P Credeti ca are rost sa continui?:lol:

Plesa 12-11-09 20:17

desi sunt nou as avea si eu o idee despre numele grupului: 4 slrr, bn zic si eu :D adik pentru slrr

mitza mtb 12-11-09 21:17

Sau asa : SLRR Romania Team .
Si gata :) .. totusi nu cred ca trebuie sa facem sigle foarte mari si foarte complicate.. ceva mic de efect:) .. o sa incerc si eu sa fac ;)

Oltcit Rally Team 13-11-09 08:52

1 Attachment(s)
O sigla facuta de prietenul meu BYL!Multumesc BYL!:lol:

Oltcit Rally Team 13-11-09 10:07

1 Attachment(s)
O noua sigla facuta de BYL!Multumesc BYL!:lol:

Mikidude 13-11-09 12:17

Arata bine, dar totusi mai bne facem cva nu`ma "al nostru" ma rog, asta e facuta dupa 4tuning si mi se pare aiurea (plagiat) :D

CrazyEyes 13-11-09 13:42

2 Attachment(s)
Am trecut la versiunea SLRR MWM, deoarece toata lumea spune ca e mai stabil, ca sunt mai multe optiuni grafice, s.a.m.d, in fine, doua poze de pe "track"

Daca stiti cumva cum as putea sa imi imbunatatesc calitatea grafica jocului, de exemplu reflectia: e prea mult, e ca o oglinda, ceva mai opac...? niste culori mai mate, mai reale :) daca stie cineva? Tnx 4 Help!

Andu_RacE 13-11-09 14:41

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2803596)
O noua sigla facuta de BYL!Multumesc BYL!:lol:

nu stiu ce treaba am avea noi cu 4tuning in acest grup :) in primul rand pentru asa ceva trebuie discutat cu Gratian, iar atat el cat si ceilalti admini nu au timp de grupuri si alte treburi de acest gen in acest moment..... iar ca fapt divers. numele 4team nu prea are inteles si este oricum putin plagiat. exista de ceva vreme un club Team4Motorsport (nu e despre jocuri, dar asta nu are importanta acum)

ca idee, se poate folosii in logo multe chestii de domeniul jocului, cum ar fi o cheie de exemplu, o roata, un volan, o forma a masinii, o ...nu stiu ...incercati sa fiti cat mai original, fara sa plagiati munca altora ;) daca incepeti sa faceti un lucru, faceti'l asa cum trebuie si pana la capat, ca sa fie ok...:rolleyes2

Maryus_x90 13-11-09 15:15

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2804023)
Am trecut la versiunea SLRR MWM, deoarece toata lumea spune ca e mai stabil, ca sunt mai multe optiuni grafice, s.a.m.d, in fine, doua poze de pe "track"

Daca stiti cumva cum as putea sa imi imbunatatesc calitatea grafica jocului, de exemplu reflectia: e prea mult, e ca o oglinda, ceva mai opac...? niste culori mai mate, mai reale :) daca stie cineva? Tnx 4 Help!

man defapt cea mai stabila versiune este LE2MWM (in plus iti permite sa bagi moduri pt orice versiune)

Oltcit Rally Team 13-11-09 16:20

Am inteles omu a facut asa o idee;)

KrYpToN 13-11-09 17:38

eu am incercat ceva original ... crazy eyes ce mapa e aia poti sa o urci?

Multumesc

KrYpToN 13-11-09 17:40

eu am incercat ceva original ... crazy eyes ce mapa e aia poti sa o urci?

Multumesc

jurec@d!xxl 13-11-09 18:21

heeeeeeyyy am revenit si eu dupa un timp indelungat ..........si o sa incerc sa fak si eu o sigla :>:> dar momentan lucrez la un galant si dupa;) ..........:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Oltcit Rally Team 13-11-09 18:42

Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2802208)
W.I.P Credeti ca are rost sa continui?:lol:

:?::?::?::?::?:

PlayerSUD 13-11-09 18:50

jurec baga si u id meu pls tomas_cronaldo

CrazyEyes 13-11-09 21:26

3 Attachment(s)
Dupa cum am spus si mai sus, am trecut de pe versiunea 2.3.o LIVE pe 221MWM
din mai multe motive.

Primele doua poze sunt facute normal, iar a treia m-am blocat pe "pietri" :))

Daca stie cineva ce tasta pot apasa cand ma rastorn, sau sa-mi repar masina in timpul "drivingului" sa-mi spuneti, fiindca la 230LIVE apasam pe tasta "1" se repara masina, iar pe "2" se restarta/revenea pe roti:D

Test pe circuitul Laguna Seca, cu noua Toyota Celica :)

Grafica e putin schimbata, oricum, mai am putin de configurat jocul cu placa video ;)

Mikidude 13-11-09 21:32

@CrazyEyes: Nice shoot ;) dar ziceai ca te-ai lasat de SLRR, sau iti mai faci timp si pt el cate 1 pic :)) LE2mwm e cel mai stabil asa cum zicea si maryus ! Si nu aveti problema de genu: "pt ce versiune e masina" etc :D

KrYpToN 13-11-09 22:26

9 Attachment(s)
:)))) mi-ai luato inainte crazy eyes ... eu mam apucat acum catave ore de 2 masini bmw e46 si toyota supra .. amundoua setate de drift ... sper sa va placa ... comentati :))) Frumoasa celica :D tine-o tot asa :D

EDIT:Scuzati grafica am uitat sa o mai reglez .. nush ce naiba are e aproape de high

CrazyEyes 13-11-09 22:52

@Krypton: Frumoasa Supra :D

Arde-o bine pe traseu:))

KrYpToN 14-11-09 00:09

:))) si e46? :)) mam dat cu ele pana nu mai aveau cauciucuri

CrazyEyes 14-11-09 00:11

3 Attachment(s)
Am scos-o putin pe circuit ...

Incepe sa-mi placa versiunea asta :D 221MWM

Vw Bora 2.0 :

jurec@d!xxl 14-11-09 01:31

1 Attachment(s)
dupa cum vam spus lucrez la un galant si este aproape gata:)
asa o sa fie cu chestile alea peste tot body'ul sper sa termin pana duminika:D

StreetStyle22 14-11-09 11:21

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 2805518)
:)))) mi-ai luato inainte crazy eyes ... eu mam apucat acum catave ore de 2 masini bmw e46 si toyota supra .. amundoua setate de drift ... sper sa va placa ... comentati :))) Frumoasa celica :D tine-o tot asa :D

EDIT:Scuzati grafica am uitat sa o mai reglez .. nush ce naiba are e aproape de high

Pune supra sus te rog frumos,si motorul de pe supra..multumesc anticipat.

jurec@d!xxl 14-11-09 13:00

gata galantul ...sper sa va placa:D....ast comentari

jurec@d!xxl 14-11-09 13:02

6 Attachment(s)
scz pentru dublu post dar am uitat sa pun masina:))=)))

CrazyEyes 14-11-09 13:53

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2806625)
scz pentru dublu post dar am uitat sa pun masina:))=)))

man, foloseste butonul EDIT! :) ai pus un al doi-lea articol la doar 2 minute :P sigur mai mergea butonul EDIT :)

Frumoasa masina, dar nu inteleg ce ai vrut sa faci pe margine :?::?:

jurec@d!xxl 14-11-09 14:43

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2806783)
man, foloseste butonul EDIT! :) ai pus un al doi-lea articol la doar 2 minute :P sigur mai mergea butonul EDIT :)

Frumoasa masina, dar nu inteleg ce ai vrut sa faci pe margine :?::?:

omu'''''' nu mergea sa pun masina la edit:(;) si nu te inteleg ce ai vrut sa zici cu marginea aia dak te ref la dunga aia era o chestie care mia venit asa din gresala:))

Maryus_x90 14-11-09 15:04

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2805778)
Am scos-o putin pe circuit ...

Incepe sa-mi placa versiunea asta :D 221MWM

Vw Bora 2.0 :

@CrazyEyes-schimba reflectia-incearca asta http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias1182 si configureazati ENB mai bine :D

@Olcit Rally Team-parerea mea este sa nu te complici pt ca deja este o masina ca aia in slrr si este chiar facuta bine...dar tu alegi

@Krypton-daca si la tine e High-la mine ce mai e ? https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1258045552 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1258045552

KrYpToN 14-11-09 17:31

@maryus-fami o poza in opt la video la tine in joc :P

@Sergiu-uite aici

@Crazy-frumoasa foc :D

Acum lucrez la Silvia S15 :D o sa o postez peste cateva ore ... mici probleme la motor ... nu reusesc ceva .. si inca un pic de lucru la cutie :P motor Shunk

KrYpToN 14-11-09 17:40

2 Attachment(s)
am uitat sa pun motoru si masina sryyyy

scuzati dublu postul da nu imi aparea EDITU

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning