![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
http://www.petitieonline.ro
Cadrele didactice vor marire de salariu CFR-isit vor marire de salariu militieni vor si ei marire de salariul vrem si noi benzina mai eftina |
si vom primi ce am primit pana acum, adica fix ^&*$#(
(nu stiu cat de mult se poate injura pe forum pana sa imi iau ban, asa ca prefer sa evit cuvintele licentioase) |
Cam asa ceva,eu as fi propus un protest,sunt atatea cluburi prin Iasi si nu numai.
Prea multe persoane care-si distrug masinile prin craterele din Iasi,prea multe persoane nemultumite de scumpirile recente si cum aceasta comunitate e asa de "stransa" ,am sanse mai mari sa castig la 6/49. |
deci vorba lu alex care mergeti pe 1 mai la liniute:shock:
|
CAUT SPONSORI!!!;))
|
cine vrea sa iasa din casa poate sa vina la 16.00 la palat. avem intalnire matizclub, dar puteti da o fuga sa ne salutam si noi.
|
daca tot vorbiti despre caleasca eco pe copou
https://www.220.ro/faze-tari/Hummer-Caleasca/Da2EBzIOYD/ |
Scriam saptamana trecuta ca am vazut noile radare "live"
Dar din cate se pare acestea sunt folosite strict pentru patrulare, nu functioneaza "aparatul radar" ... deci , in continuare ne putem bizui foarte "lejer" pe detectoarele noastre. sursa: http://www.bzi.ro/teapa-radarelor-in...ie-foto-162895 |
totusi sa nu va culcati pe`o ureche ca "am detector si ii dau talpa"
conduceti prudent, inainte de toate |
Quote:
p.s. masina Dacia 1310 :P |
si ce mai face lumea de pe 4tuning ? trista , fericita ? :D
|
Baietii rai si-au scos azi la plimbare supermasinile pe copou : Ferarri F430(parca) , Maseratti alb ...
De abia astept sa mai vad R8-u :love: |
R8-ul e scos de o saptamana si ceva pe strazi ;)
|
Unde a disparut lumea de pe cafenea?
La gratarele, distractie, soare si bere rece nu? :D |
nu ...
|
Quote:
|
Cand NU au pe cine amenda...militienii se amendează intre ei !!!
Sau doar exersează completarea PV !!! http://www.antena3.ro/stiri/rutier/c...ile_95503.html |
am si eu o propunere, sa facem o intrunire a japonezelor, ca vad ca bmw-urile au, la fel si loganurile, si coreenele,mercedes, vw , opel......la japoneze ce am mai vazut sunt doar cei cu colturile
|
eu ma bag
|
Ar fi frumos, dar sa vina lumea nu numai din oras, poate si din jurul iasului :D
|
Doresc sa va urez la toti un Paste Fericit si fie ca aceasta sarbatoare pe langa pasca, drob, cozonac, vin de casa, miel, oua vopsite si alte "traditionalisme" de astea romanesti sa va aduca si ceva momente frumoase alaturi de familie, de prieteni, ceva odihna...fericire, sanatate.
|
adicatelea o sa viu si io, da' numa' sa gat masinu
|
Sarbatori Fericite !
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Sa va aduca iepurasul sanatate carburant si multe cauciucuri:D:))
|
am putea presupune ca si eu pot veni cu matizul la intalnirea japonezelor :)
Hristos va invia!! (in aproximativ 1 ora si 6 minute) Sarbatori fericite |
Matizu e korean skimp :)
|
Hristos a Inviat! Sarbatori fericite tuturor!
|
Quote:
|
Hristos a inviat!
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa ne faca mai buni mai ingaduitori si mai sensibili unii cu altii. Numai bine va urez si drumuri cat mai multe si fara incidente. |
Paste fericit tuturor.
Stie cineva daca Luni si Marti se fac programari pentru proba teoretica a obtinerii permisului de conducere ? :-? |
Quote:
|
Quote:
|
MihaiCsl un prieten de'al meu are sala maine...odata ce da sala ar trebui sa primeasca si programari.
|
Quote:
|
Sâmbătă 10 aprilie 2010 Va avea loc etapa a II-a din CUPA „AUTO GREEN CLUB” BOTOŞANI. Concursul de viteză pe circuit se desfăşoară în sistem contra cronometru pe traseul autodromului Auto Green Club situat in comuna Stauceni la 7 km de Botosani.
Se vor efectua 2 manşe cronometrate, timpii cumulaţi vor duce la constituirea clasamentului. Traseul are lungimea de 2,6 km. Startul furat, nerespectarea traseului, nerespectarea indicaţiilor organizatorului sau al oficialilor, duce la excluderea din concurs. Eventualele contestaţii sau neinţelegeri apărute în timpul desfăşurării concursului se vor depune în scris la secretariatul concursului până la festivitatea de premiere. Se vor alcătuii 3 categorii de premiere: 1.amatori până la 1600 cmc 2.amatori peste 1600 cmc. 3.licenţiaţi Intre orele 09.00 – 11.30 va asteptam pentru inscrieri, verificări tehnice şi antrenamente. Acest concurs se adreseaza tuturor amatorilor de automobilism. Va asteptam !!! Mai multe detalii pe http://www.autogreenclub.ro |
pfai , ce bine am dormit la noapte datorita colegului cu R8 , care l-a scos ieri la 2 ture de copou :dance:
|
domnilor , dar cam slaba activitatea pe forum si prin oras ... parca mie dor de certurile de pe forum ...
|
mai bine asa decat certuri si analfabetism ;)
|
Nah, nush altii cum sunt, da pe mine MA ENERVEAZA astia cu benzina lor...o ieftinesc cu 30 de bani si o scumpesc cu 300, deci e un mare castig pentru ei...o idee care am prins-o de pe net, nush ce forum, este ca, NOI, cei ce posedam masini, sa ne alegem 1 zi 2-3, in care sa nu dam pe la statie de alimentare, sa zicem ca tragem un semnal de alarma! Eu unul mi-am ales saptamana care vine sa circul cu tramvaiele si autobuzele(vai de capul meu)...asa ca imi doresc ca lumea sa se destepte si sa ridice capul sus, sa le aratam MOGULILOR ca nu suntem zombi!!!:evil::evil::evil:
|
Buna ideea sa nu mai dam pe la peco dar trebuie sa fie ceva lume care sa mearga cu bicicleta, metroul sau tramvaiul ca autobuzele tot pe benzina/motorina merg si daca tot e sa le-o facem, sa le-o facem bine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning