![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
normal k ai mai vazut spatele ala...cred k tot forumu il shtie...ii de pe un Subaru Impreza de pe DIGIMODS!!!OMULE!!!NU MAI LUA DREAQ PIESE DE PE DIGIMODS!!!asha shi yo ash scoate mashina dupa mashina...inceark sa le gaseshti u...shi o sa vezi k satisfactzia ii mai mare...inceark numa...shi nu mai copia...k nu dovedeshti k eshti mai tare...ci din potriva...asta no mai spun...sa nu stric topicu`...nu merita!!!
|
Quote:
COMENTARII LUCRARI ... am priceput ... si imi cer scuze celora i-am / pe aceia pe care i-am jignit in vre-un fel ... cu intentie sau nu ... eu am cautat colaborare si afectism ... ceea ce vad ca putini dintre voi au observat |
man...deci nam nimik cu u...shi nimeni nu cred k are...da nu mai lua piese de pe digimods...mashina arata binishor...nu zic..da nu mai lua piese de pe digimods...peace...
|
2 Attachment(s)
Quote:
TOT E BRUSH >>> INAFARA DE JENTI TOT E FACUT D MIN P.S. oxide fa-i ceva la semnatura ta ..1 e fff mare 2 are ... nj ia-i dat un efexct asa de najpa ... ma dor ochii cannd ma uit ... si nu pot sa nu o vad .... ca chica e Prea mare :)) no offence |
1 Attachment(s)
pareri va rog frumos;)
|
1 Attachment(s)
*Yackone - ai cateva selectii strambe ... vynilu arata ciudat ... l-ai luat dp o poza cu rez mai mica???
|
vynilul l-am de pe o poza cu rezolutie mai mica....dar fi mai explict cu selectiile strambe...sincer la cat de obosit am fo cand am facut-o chiar nu-mi dau seama...;)
|
1 Attachment(s)
uite .................
|
aaaa...daca te uiti atent la poza originala ai sa observi ca si partiilea acelea ale caroseriei sunt vopsite...;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am reparat ce am putut .. si am facut cateva modificari /.... spuneti-mi parerea vvoastra pls
|
infricosator...
|
3 Attachment(s)
ce ziceti? c/p k mi-e tare sila de brush...:lol:
|
fundalu e belea cu soseaua
|