Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Oxide 03-06-06 16:28

Re: Comentarii lucrari!

normal k ai mai vazut spatele ala...cred k tot forumu il shtie...ii de pe un Subaru Impreza de pe DIGIMODS!!!OMULE!!!NU MAI LUA DREAQ PIESE DE PE DIGIMODS!!!asha shi yo ash scoate mashina dupa mashina...inceark sa le gaseshti u...shi o sa vezi k satisfactzia ii mai mare...inceark numa...shi nu mai copia...k nu dovedeshti k eshti mai tare...ci din potriva...asta no mai spun...sa nu stric topicu`...nu merita!!!

L33L00 03-06-06 16:41

Quote:

Originally Posted by patriotu90
*L33L00 - arata frumos ... dar mi se pare k am mai vazut spatele ala undeva .... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
*AdY9005 - puteai sa cobori si tu masina ... arata nasol ... pragu e cam mare ...

spatele e copiat de pe subaru de pe dg doar partea aia cu tobe ... si ce am mai copiat altceva sunt jantele ( dar aici cred ca nimeni nu se supara ) ..... nj ce tot faceti atata gat .... de ex ii multumesc lu patriotu ca m-a "felicitat" a spus si eu ceva d bine .... ceilalti ... numa dinpotiva .... nu e faza ca nu am nteles de ce topicu asta se numeste
COMENTARII LUCRARI
... am priceput ... si imi cer scuze celora i-am / pe aceia pe care i-am jignit in vre-un fel ... cu intentie sau nu ... eu am cautat colaborare si afectism ... ceea ce vad ca putini dintre voi au observat

Oxide 03-06-06 17:42

man...deci nam nimik cu u...shi nimeni nu cred k are...da nu mai lua piese de pe digimods...mashina arata binishor...nu zic..da nu mai lua piese de pe digimods...peace...

L33L00 03-06-06 18:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Oxide
man...deci nam nimik cu u...shi nimeni nu cred k are...da nu mai lua piese de pe digimods...mashina arata binishor...nu zic..da nu mai lua piese de pe digimods...peace...

ms pt intelegere ... in ciuda ... am facut tot masina aia pe fata ...
TOT E BRUSH >>> INAFARA DE JENTI TOT E FACUT D MIN

P.S. oxide fa-i ceva la semnatura ta ..1 e fff mare 2 are ... nj ia-i dat un efexct asa de najpa ... ma dor ochii cannd ma uit ... si nu pot sa nu o vad .... ca chica e Prea mare :)) no offence

Yackone 04-06-06 03:57

1 Attachment(s)
pareri va rog frumos;)

patriotu90 04-06-06 08:27

1 Attachment(s)
*Yackone - ai cateva selectii strambe ... vynilu arata ciudat ... l-ai luat dp o poza cu rez mai mica???

Yackone 04-06-06 11:05

vynilul l-am de pe o poza cu rezolutie mai mica....dar fi mai explict cu selectiile strambe...sincer la cat de obosit am fo cand am facut-o chiar nu-mi dau seama...;)

patriotu90 04-06-06 11:17

1 Attachment(s)
uite .................

Yackone 04-06-06 11:25

aaaa...daca te uiti atent la poza originala ai sa observi ca si partiilea acelea ale caroseriei sunt vopsite...;)

patriotu90 04-06-06 11:52

Quote:

Originally Posted by Yackone
aaaa...daca te uiti atent la poza originala ai sa observi ca si partiilea acelea ale caroseriei sunt vopsite...;)

:oops: :oops: sorry ... le-am vazut mai deschise la culoare si am zis k e o greseala ...

L33L00 04-06-06 14:34

1 Attachment(s)
am reparat ce am putut .. si am facut cateva modificari /.... spuneti-mi parerea vvoastra pls

Ace Axel 04-06-06 14:36

infricosator...

Skillzu 04-06-06 14:46

3 Attachment(s)
ce ziceti? c/p k mi-e tare sila de brush...:lol:

hitman454 04-06-06 15:01

fundalu e belea cu soseaua

andrey2003 04-06-06 15:02

extraordinara!!! felicitari ;)

P.S. SKILLZU' FRATE!!! 8)

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning