![]() |
Re: Club Renault 5
off-topic..imi tre shi mie furtunele alea mai lungi care intra in radiotorul de caldura (cred)..oricum, se duc in mashina..au shi aerisitoarele alea pe ele..merg cumva de dacie? sau tre sa caut in alta parte? shi imi mai tre de asemenea fulia de la vilbroken..e stramba rau..sugestii de unde ash putea lua una?
|
furtunele nu se potrivesc de la dacie.si nici noi nu se gasesc,doar daca nu vrei sa dai 3 milioane pe ele de la renault.trebuie sa le cauti la dezmembrari.eu le-am schimbat ieri.
in legatura cu intalnirea.n-ati vrea sa fie odata cu intalnirea reno?am inteles ca este pe 29.este un topic deschis pe aici pe undeva. |
Pai ar fi OK daca ar fi odata cu aia renault,dar sa fim mai multi,cat mai multi.
Si ar fi ideal sa dam o tura pana la Cheia sa facem o plimbarica si o seara la cort ;) |
Quote:
|
in legatura cu intalnirea R5 click https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/51112-intalnirea-renault-5-a.html
|
Quote:
eu am pus fix de dacia nova furtunele lungi care vin pe langa turbina si intra in radiatoru de caldura... dar vezi ca la dacia nova sunt 2 furtune foarte diferite.... unul din ele este identic cu cele de la R5. iti iei 2 buc dinalea... si iti arat eu exact ce trebuie sa modifici. fulie ti-am zis ca am eu dar e indoita numai un pic... se poate face usor ca e doar marginea indoita... nu toata... |
sa-mi arati si mie care merg de la nova ka tot desfac masina sa le schimb ka cine stie cati ani au ...
|
Quote:
|
de ce nu se face o data pe luna intrunirea? nu e mai bine asa? eu cel putin cred ca as avea mare nevoie :P din mom ce sunt la prima masina ;)
in legatura cu intalnirea renault de pe 29... nustiu ce sa zic... o sa fim noi cu gargaritzele si megane, lagune, clio... chiar nu stiu :rolleyes2 |
vorbim in topicul celalalt despre intrunire.daca ne intalnim la pescarus dimineata vom fi doar noi.
[email protected] este id-ul meu.iti explic pe msgr unde este service-ul ca e mai complicat. |
Quote:
mergem sa cumperi daca vrei... |
vreau sa cumpar delco r5 din ala simplu pentru aprindere electronica si senzor aprindere r5 alpine turbo
|
am luat deja furtune de berlina..imi par cam la fel, cu mentziunea ca astea nu au aerisitoare. da' cu un T-eu de aerisire cred ca s-ar rezolva..pacat ca nu am shtiut ca merg alea de nova la fix..da' asta e..acu dk tot le-am luat pe astea.. :-?? ma gandesc ca merg..la diametru sunt identice. adi, cu fulia tre sa facem, ca nu am gasit alta..
|
vreau si eu sa stiu ce dimensiune are burduful de la planetara stanga fata, cel dinspre cutia de viteze, ca la mine e dat cu vaselina (pt ca e fisurat)
si nu pot sa vad nimic. |
zicetzi-mi shi mie..cum e treaba cu distributzia? am vazut nishte semne pe pinioane, da' nush ce e cu ele.. e un "+" shi un "-". cum trebuie sa fie alea? eventual vreun desen, skitza, poza..ar fi de ajutor! ms!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning