![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
5 Attachment(s)
Totusi am si eu cateva de la Neptun :D Daca in Mamaia se poarta Lamborghini, aici se poarte Chevrolet Corvette b-) (Eu sunt ala de langa motorul albastru :P, iar cel de langa corevette-ul galben, un amic)
|
6 Attachment(s)
Astea sunt de la Liberty Parade...cateva motoare si camioane :D
|
4 Attachment(s)
Cel mai jmecher A4 pe care l-am vazut vreodata, langa bazar...la steguletze,...o scula de Yamaha, si cel mai jmecher motor de la Liberty Parade(Neptun)
|
8 Attachment(s)
cateva.....
|
2 Attachment(s)
un ferrari prin CTzA ... >:)
|
4 Attachment(s)
M6 duminica seara in Oradea la Hotel Continental....poate atzi mai intalnit-o shi voi...:)..sorry pt calitatea precara a pozelor dar sunt facute cu telefonul
|
2 Attachment(s)
today.........
|
3 Attachment(s)
romanii n-au bani...saracii
|
4 Attachment(s)
Gallardo si Murcielago...:arrow::arrow:
|
Quote:
Quote:
Quote:
TIMISOARA e invadata de tzigănoci cu bani, palate si masini. Azi vazut asa: o vila cu 2 Audi Q7 negre, 2 BMW X5 negre si un 911 Turbo negru ultimu' model cred.(ashtia isi iau masini dupa culoarea pielii:oops: ) un palat cu ceva SUV mare..negru, 911 negru/bleu, 2 ATV galbene parca, si inka vo' 2 bijuterii :( tre sa mai iau cu mine aparatu sa-i vizitez ... |
5 Attachment(s)
....Aceleasi jante pe care le-am vazut acum 2 zile pe c4 azi le-am vazut pe un Golf V ...si inca o japitza de masina :-P...
|
pai alea sunt stock pe Aero 8, sau una din variantele stock :wink:
|
fiecare cu gustul lui, nu pot zice k sunt urate.,...poate nu cele mai perfecte dar stii cum e cu gusturile omului..:)
|
12 Attachment(s)
2 supra prin suceava.. pozele nu`mi apartin
|
4 Attachment(s)
uitandu`ma pe aici mi`am adus aminte ca am si eu niste poze cu o Supra facute anul trecut la o cursa legala pe aeroport ;);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning