Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

b08ygs 26-06-12 10:05

Re: BR 40 YUL

Sunt sanse in capota sa-=ti bata gatu ala de lebada... sau cum blesteme i-se zice :lol:

Intercoolaru unde il pui? In spatele farului sa mergi sleeper? Sau in fata sa vada toata lumea ca ai turbo :lol:

lalyus 26-06-12 12:30

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5080134)
Sunt sanse in capota sa-=ti bata gatu ala de lebada... sau cum blesteme i-se zice :lol:

Intercoolaru unde il pui? In spatele farului sa mergi sleeper? Sau in fata sa vada toata lumea ca ai turbo :lol:

Lasa ca`l conving eu sa il bage in fata sa vada ca e turbata Elodia :D

Sirius 26-06-12 20:29

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 5080075)
Ce misto e gandit traseul de ungere al turbinei la motoarele astea... N-ai o conducta/furtun in plus cumva?

DIn pacate, nu am. am cautat si eu o gramada pana am gasit originala. initial nu a avut asa, ci o simpla conducta ca aia de chiuveta, si mi sa spus sa o pun pasta originala ca are o supapa in ea si mentine o cantitate de ulei intre supapa si turbina.

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5080134)

din cate vad pana acuma nu o sa atinga. intercooleru... vedem, vreau sa il pun pe cel de la Lalyus de G60 ca sa pot sa il pun in compartimentul motor. daca nu... afara in dreapta.:D:D:D (cu toate ca nu prea imi convine... dar asta e...)
ma duc la treaba...

lalyus 26-06-12 20:51

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 5081041)
DIn pacate, nu am. am cautat si eu o gramada pana am gasit originala. initial nu a avut asa, ci o simpla conducta ca aia de chiuveta, si mi sa spus sa o pun pasta originala ca are o supapa in ea si mentine o cantitate de ulei intre supapa si turbina.

din cate vad pana acuma nu o sa atinga. intercooleru... vedem, vreau sa il pun pe cel de la Lalyus de G60 ca sa pot sa il pun in compartimentul motor. daca nu... afara in dreapta.:D:D:D (cu toate ca nu prea imi convine... dar asta e...)
ma duc la treaba...

ba esty nebun cum sal bagi in compartimentu motor si el aer rece de unde o sa traga de la evacuare :)) ce dracu , ai vazut la mine la golf cand baga aer cald nu mai trage calumea bine ca e si mic intelcooleru da totusi

Sirius 26-06-12 21:45

Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5081077)
ba esty nebun cum sal bagi in compartimentu motor si el aer rece de unde o sa traga de la evacuare :)) ce dracu , ai vazut la mine la golf cand baga aer cald nu mai trage calumea bine ca e si mic intelcooleru da totusi

il bag in comp motor in spatele mastii ca sa ia aer rece.
oricum... mai e pana acolo

71-LEX 27-06-12 01:50

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 5081184)

Flexul in capota..apoi.....Subaru style intercooler -ul...:twisted:

lalyus 27-06-12 02:36

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 5081184)

eu zic ca e cel mai bine sal scoti in fata dece sa fie naspa daca il ti acolo lasa ca te fac eu sal pui acolo

Radu. 27-06-12 14:02

Eu zic sa-l pui in portbagaj:lol:

graty 17 27-06-12 22:35

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 5080075)
Ce misto e gandit traseul de ungere al turbinei la motoarele astea... N-ai o conducta/furtun in plus cumva?

ce-l original arata putin diferit

Sirius 28-06-12 15:39

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 5082564)
ce-l original arata putin diferit

eu stiam ca asta e cel original. eu iam facut totusi o odificare, in sensul ca l-am lungit un pic ca sa imi ajunga la turbina.

Sirius 04-07-12 00:04

Vreau sa stiu daca se potriveste la perfect electromotorul de papuc diesel pe mot asta si carcasa de diesel.

si totodata as avea nevoie de schema electrica la alternator, paris rhone cu releu incorporat!

b08ygs 04-07-12 21:50

Ce ma e greu sa legi un fir de plus general si un plus dupa contact in unu din pini aia de pe lateral? :lol: mare schema electrica....

Sirius 05-07-12 00:12

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5090563)
Ce ma e greu sa legi un fir de plus general si un plus dupa contact in unu din pini aia de pe lateral? :lol: mare schema electrica....

da ma, dar nu am stingator...

are 2 suruburi, alea le stiu, firele alea 2 care veneau si la alt de dacie, tresa pt masa, si apoi sus are 2 pini, si din el mai iese un fir albastru care e prins papucu de corpul alt, iar unul galben cu papuc tip O care nush unde dracu vine.

na...:D

b08ygs 05-07-12 11:41

Pune o poza cu el si iti pun si eu o poza cu al meu si poate iese ceva :)))

Sirius 05-07-12 15:11

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5091215)
Pune o poza cu el si iti pun si eu o poza cu al meu si poate iese ceva :)))

hai ca am rezolvato cu alternatorul dar ma freaca la ridiche rahatul asta de electromotor...

am luat un electromotor de reno 21 motor de 1.7, si ma chinui sa il pozitionez de imi ies peri albi...

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning