![]() |
Re: BR 40 YUL
Sunt sanse in capota sa-=ti bata gatu ala de lebada... sau cum blesteme i-se zice :lol:
Intercoolaru unde il pui? In spatele farului sa mergi sleeper? Sau in fata sa vada toata lumea ca ai turbo :lol: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
din cate vad pana acuma nu o sa atinga. intercooleru... vedem, vreau sa il pun pe cel de la Lalyus de G60 ca sa pot sa il pun in compartimentul motor. daca nu... afara in dreapta.:D:D:D (cu toate ca nu prea imi convine... dar asta e...) ma duc la treaba... |
Quote:
|
Quote:
oricum... mai e pana acolo |
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic sa-l pui in portbagaj:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa stiu daca se potriveste la perfect electromotorul de papuc diesel pe mot asta si carcasa de diesel.
si totodata as avea nevoie de schema electrica la alternator, paris rhone cu releu incorporat! |
Ce ma e greu sa legi un fir de plus general si un plus dupa contact in unu din pini aia de pe lateral? :lol: mare schema electrica....
|
Quote:
are 2 suruburi, alea le stiu, firele alea 2 care veneau si la alt de dacie, tresa pt masa, si apoi sus are 2 pini, si din el mai iese un fir albastru care e prins papucu de corpul alt, iar unul galben cu papuc tip O care nush unde dracu vine. na...:D |
Pune o poza cu el si iti pun si eu o poza cu al meu si poate iese ceva :)))
|
Quote:
am luat un electromotor de reno 21 motor de 1.7, si ma chinui sa il pozitionez de imi ies peri albi... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning