![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
amortizor fata - 410 lei/buc BOGE |
Quote:
pompa apa - 190 lei HEPU sau 170 lei AIRTEX bujie - 95 lei/buc ( iti trebuie 4 bucati) + 85 lei/buc (iti trebuie 4 bucati) NGK amortizor - 395 lei/buc BOGE sau SACHS bielete nu am |
Quote:
sunt 3 variante si nu am programul original de reanault ca sa pot sa descopar ce iti trebuie |
Dar cum arata codul ala ca eu am cutia de la placutele ce le-am luat data trecuta.Sunt RoadHouse.
|
Quote:
|
Un debitmetru pentru Audi S3 din 2001, 1.8T 210CP 154KW, cat ma costa?
|
Quote:
|
Quote:
|
niste preturi pentru rola aceea care comanda claxonul de la volan pt.un BMW E46,320D 1998 an de fabricatie,volanul este sport in 3spite,daca te ajuta codul motor este WBAAL71050KE11613
|
Quote:
cauta tu codul ei pe realoem si iti dau pret |
buna ziua; ma intereseaza sa cumpar suportul de pahar din bord de la Seat Cordoba Vario model 2001. A fost fortat (smuls) si s-a rupt ceva in interior ca nu mai sta inchis.
nu stiu ce cod are piesa insa e situat imediat in dreapta butonului de avarii, rog daca se poate un pret. Va multumesc. |
Quote:
pentru identificare am nevoie de seria de carosrie |
Salut
Am nevoie de urmatoarele piese pt un Opel astra bertone 2.0T, an fabr. 2001 -garnitura capac culbutori -fise -bujii (ce marca) -bobina inductie Spune-mi te rog la ce preturi poti sa mi le aduci? |
Quote:
|
141 kw, z20let
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning