![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Golf Antic 8-)
|
va multumesc din suflet baietzi...super tare faza cu "golf antic" :)) va multumesc!!!
|
ii puteti face un un mic VT?
|
Quote:
|
mai incearca cineva si ptr mine???pag 101
|
3 Attachment(s)
Salut, mai puteti sa ma ajutati cu o poza, va rog mult, vreau tipurile astea 2 de jante pe masina, dar sa ramana dimensiunea actuala a jantei din prima poza.
Attachment 584099Attachment 584100Attachment 584101 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu vreau sa fac reclama , sau altceva, dar mi se pare ciudat sa fim rugati sa fie puse niste jante care nu sunt luate de pe o masina reala (arata ciudat;) )
In plus exista multe site-uri care va ofera posibilitatea de a va face o impresie despre cum da un anumit model de jante pe masina care o detineti. Unul este Acesta! . Nu va ofera calitate foarte mare, dar este egal cu ceea ce iese cu niste jante luate ca model pe fundal alb/negru;). PS:Majoritatea site-urilor oficiale ale firmelor de jante au programe asemanatoare.;) |
@manu_96xls - Foarte cool. Thanks :)
|
Ms mult de tot Marian, cat despre Manu, in primul rand pt jantele pe care Marian le-a pus pe masina mea nu am gasit configurator, stai linistit ca stiu si eu siturile alea, in al 2-lea rand nu te obliga nimeni pe tine personal sau pe oricare alt membru sa faca asta, eu am rugat daca puteti, daca zicea cineva ca nu sau ca e prea greu nu era nicio problema. In al 3-lea rand suntem la sectiunea "Masinile VOASTRE preparate de noi" deci cred k am postat bine aici cand am cerut sa vad cum ar arata jantele alea pe masina.
P.S: Nu vad pe nimeni sa se mai planga, dar oricum multumesc mult celor care m-au ajutat. |
1 Attachment(s)
nu se vad prea bine dar eu am incercat don_crzy
|
|
1 Attachment(s)
Un VT va rog.
|
Multumesc!