![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
esti primul care zice asta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca off topic mai ai de mancat ceva paine ca sa ajungi sa vb despre masini ;) Multa paine Din punctul meu de vedere cea mai urata masina a galaxiei ! parca e un cotet de dambovita plin cu varza si gaini ! De fapt asa si este ! |
ne calmam, ca nu-i pe bani... :)
|
1 Attachment(s)
Parca-i desenata de orbi.
|
Quote:
hmmmm, nici live nu-i stralucita, din pacate... |
Stii cum arata live? Ca un carucior de-ala cu rulmenti.
|
Quote:
bai nea compozite, nu te-a insultat nimeni, am zis ca e menita sa fie insulta, ca e vorba veche, n-am inventat-o eu acum special pentru tine, ca nu esti chiar atat de interesant cat sa-mi ocupi memoria degeaba ;) sa mai zic una urata...ford fusion. stiu, nu mi-am permis sa mi-o cumpar si d'aia e urata :blahblah: |
Quote:
|
Quote:
Dar cultura ta auto se rezuma la anii 95 -2000 |
[QUOTE=fasso;5492583]lasa-l aleks, ca tot cu unu ca el care mi-a facut reclama pe un topic am reusit sa vand masina asta :lol:
Nasol inseamna ca nu esti cel mai trist om cu cea mai nasoala masina de pe planeta ! felicitari :ballbounc:ballbounc:ballbounc:ballbounc |
Si mai devreme cand ai pus poza si ai zis ca e urata, fostul meu punto era din 2013, nu mai era din '95 . Doamne, mare gradina! Si din cate stiu, adica deh, cat imi permite cultura auto, punto nu s-a fabricat numai intre 1995 si 2000. Macar daca te vezi prost, foloseste-n plm google, ca pana si nea ion din varf de deal stie ce e ala.
Din ce in ce mai multi....si inca mai au drept de vot :cry: |
1 Attachment(s)
Si ca sa aduc completarea la ce scriam mai devreme ...
|
hai ma, ce dracu.... depasim si noi discutia? :)
|
1 Attachment(s)
Vreau sa va cer o parere despre designul acestei masini cum vi se pare are loc aici?
|
Are, ca-i rezolutia mica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning