![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Vad ca esti din Brasov.Dute la un magazin de la tine de acolo,parca Playbike-ul este in Brasov sa t-il scoata ei.Ce te chinui tu sa-l scoti daca nu stii.Mai strici si ceva pe acolo si pe urma tre sa-l aruci.
|
Quote:
|
O intrebare ? :???: pt culoarea alba, trebuie vrun grund special sau e bun cel de la spray ???
|
Salut,
Am o bicicleta DHS http://images04.olx.ro/ui/1/08/91/41350791_1.jpg asa arata (nu am atasat-o deoarece e un link de pe google) si as dori sa va intreb 2 lucruri... 1. Daca o vopsesc si vreau sa o reasamblez, trebuie sa le pun in ordine sau aleatoriu(piesele)? 2. Am frane pe disc si nu tin de loc...cum sa fac sa fie mai puternice? Ca am mai umblat la ele, ba nu se putea trage deloc, ba era prea usor si nu tinea...ca sa pot pune frana prin oras si astea apas la maxim pe amandoua odata (fata spate) ca sa se opreasca cat de cat brusc, in rest zici ca am ABS...are si un var de-al meu frane pe disc dar ale lui tin....deci eu nu pot sa pun o frana cu intoarcere cum pun altii :))) |
Quote:
Cu franele pe disc nu ma prea pricep ca nu am :sad: probabil s-au tocit placutele de frana , scoatele si vezi daca sunt uzate si schimbale :) :-) Succes |
Vreau sa rezolv mai mult franele alea...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Niste poze mai jos...
apropo: e bine ca schimbatoru de pinioane sa fie asa(pozele)? |
Quote:
Quote:
deci trebuie totusi asamblata intr-o anumita ordine 2... incearca intre cele 2 setari... da placutele jos indrepta-le sa nu fie tocite stramb... si zgarie discul cu smilgher 60-80.. 3... varatu are frana pe disc.. ok.. dar sunt de la acelasi producator? identice? 4... sa inteleg ca u vrei frana doar ca sa faci praf in spatele tau.. tare... 5... du-te la cineva care se pricepe.. ca-mi pare ca esti cam incepator daca pui asemenea intrebari.. si cere-i sa-ti si explice ce si cum.. ca sa inveti;) Quote:
|
Da tot spray am vopsea , toate 3 sunt de la acelasi producator , am laut grund , vopsea alba si lac. Grundul e GRI cum ai spus tu , zi'mi putin... cate straturi de grund sa dau , cate de vopsea, si cate de lac ... mersi mult de sfaturi :D:D:-)
|
Mai am putin si termin de dat vopseaua jos ... :D daca dau cu lac peste stickere se intampla ceva ?? se strica sau ? :???::shock:
|
Quote:
|
dERSHOXiE din coicidenta avem aceleasi probleme la frane si schimbator la aceeasi bicicleta. :lol: O am si eu prezentata cu 3-4 pagini inainte si singurul lucru ce se poate face in leg cu franele e sa le schimbi. :sad:
|
Franele sunt lafel, dar schimbatorul e altfel...ma dispera sa mor :( mai schimb din gresala pe 1 si ZDRANG se indoaie o spita.
Franele le fac eu trebuie sa misc de butonu ala, dar firu e rupt sau nu stiu de unde sa cumpar altele... |
Quote:
referitor la straturi.. 2 grund.. 1 de forma si 2 sa fie complet, vopsea 3-4.. si lac.. cat te tine:)) nu strica 3-4 straturi.. ca protejeaza mai bine vopseaua... Quote:
hop cu niste poze.. trialul ca l-am terminat ieri.. si ceva poze cu chopperul dupa ce mi l-a rupt un prieten... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning