Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 30-05-11 11:27

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by RadooM (Post 4358625)
Salut, pentru e36 rosu mat se poate face? si la ce bani?
multumesc

250 EURO.

colantari 30-05-11 11:28

Re: Colantari auto profesionale (folii carbon, metalizate, folii stopuri, faruri etc)

Quote:

Originally Posted by A13x (Post 4361105)
Folie transparenta doar pt protectie UV puneti? si este omologata rar?si la ce pret pt parbriz si geamuri fata?

Nu punem asa ceva.

yneedlove 01-06-11 14:37

Salut , as avea si eu o intrebare , cat ma costa sa pun folie pe geamurile din fata ale masinii sofer/pasager dreapta, ce gradatie este permisa , cat costa si daca este omologata rar...se da un certificat ceva? Stima.

colantari 01-06-11 15:09

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 4366986)
Salut , as avea si eu o intrebare , cat ma costa sa pun folie pe geamurile din fata ale masinii sofer/pasager dreapta, ce gradatie este permisa , cat costa si daca este omologata rar...se da un certificat ceva? Stima.

In primul rand pe fata sunt ILEGALE. Mai departe tragi concluzia. Cost: 200 lei.

Gutuie 01-06-11 21:12

Salut! M-ar interesa pentru un Polo in doua usi din '95, doua preturi separate pentru folie rosie stopuri si folie geamuri doar cele doua mici laterale.
Numai bine! :D

colantari 02-06-11 08:28

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4367850)
Salut! M-ar interesa pentru un Polo in doua usi din '95, doua preturi separate pentru folie rosie stopuri si folie geamuri doar cele doua mici laterale.
Numai bine! :D

Folii stopuri: 75 lei.
Folii geamuri lat mici: 100 lei.

yneedlove 02-06-11 09:32

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 4367050)
In primul rand pe fata sunt ILEGALE. Mai departe tragi concluzia. Cost: 200 lei.

Nu stiu cat de ilegale sunt....avand in vedere ca am vazut multa lume cu dolie pe geamurile din fata... insa am inteles ca tre sa fie nu stiu cat la suta.... ms oricum...

mafiosso 02-06-11 09:37

Daca ti-ai dat seama ca au folie pe geamurile din fata e clar ca o aveau "ilegala" ca sa zic asa.

shm3ny 02-06-11 09:43

salut, am vazut o duba pe care scria ceva cu colantari.ro sau ceva de dcm desing , cred ca era de pe la voi, ideea e ca pe ea era desenat un hyundai coupe negru cu dungi , m-ar interesa daca aveti pe undeva poza aia so vad mai bine ca atunci eram in viteza .mc

pustiu_FUG 02-06-11 11:10

Folie pe geamurile fata este ILEGALA,indiferent d transparenta, pentru simplu motiv ca 99% le au colorate din fabrica(scrie si pe geam, transparencia min70%) cei care au, inclusiv eu, pe spatele nostru. Respect pt DCM ca au spus dinainte nu ca alte firme.

TheSinner2 05-06-11 09:40

Raspunzi si la cererea mea?

midanius 06-06-11 00:43

salut , am un ford tranzit ( duba ) doresc sa pun cateva poze el si reclama , eu organizez evenimente ( clovni , magician , picioroange - deci genul asta de poze si reclama , vreau sa stiu ce costuri ar fi .

hihi 07-06-11 21:00

Salut
Pentru o Skoda Fabia hatch folie pe geamurile din spate 50% la ce pret este?

colantari 07-06-11 21:20

Quote:

Originally Posted by midanius (Post 4376813)
salut , am un ford tranzit ( duba ) doresc sa pun cateva poze el si reclama , eu organizez evenimente ( clovni , magician , picioroange - deci genul asta de poze si reclama , vreau sa stiu ce costuri ar fi .

Dupa ce ne trimiti o grafica (pe [email protected]) putem sa apreciem un cost (cantitate de material, timp de executie etc.)

colantari 07-06-11 21:22

Quote:

Originally Posted by hihi (Post 4381301)
Salut
Pentru o Skoda Fabia hatch folie pe geamurile din spate 50% la ce pret este?

Folie Llumar omologata RAR: 500 lei.
Insa este destul de deschisa, nu o sa fie mare diferenta. Iti recomand macar 65%, altfel nu are rost sa dai banii. Nu o sa fie mare diferenta de ceea ce ai acum pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning