![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
bogdane mai lipseste busonul pe aripa si suportul de numar gordini :)
|
fara suparare dar chiar nu e reusita fusta aia.mai bine ii pui una dinaia de fibra originala de dacia.....
|
Quote:
culoarea: negru ,clar8) |
Quote:
Merci pt apreciere si sfat Apline,tot spre negru inclin si eu:rolleyes2 STI,i-ar mai lipsi ei destule pana sa fie ca R12 Gordini,dar mie imi place tare mult si asa:-) A se obsera la respectiva prelungire ca are o anumita cubura si pierdere in latime de la centru inspre capete;)..pe mijloc are latimea cea mai mare,dupa care am pierdut-o teptat,treptat pana la capete,sub aripile fata;)8) |
Bogdanele eu mi-am turnat buza fata duba un model de buza si a iesit bine zic eu!!!parerea mea e sa o faci neagra dak poti !!!si bafta la expo
|
sa vezi tu acum cu bordurile 8) o s-o parchezi la juma' de metru de orice obstacol :lol: ,dar....avantaje si dezavantaje....;)
|
Quote:
Oricum,si inainte ma feream de parcari "la mustata" iar de incalecat borduri sau alte chestii nici nu incerc:-) |
Quote:
Poate nu am vazut bine, dar dadea mai bine daca buza aia se unea cumva cu pasajele aripilor, pare ingusta tare.. |
Bogdanele tu la ce ora te prezinti ????si ai platit vre-o taxa?sa stiu sa vad dak rezolv cu medicalu cum imi planific timpu sa ajung
|
Quote:
In poza nu se observa pt ca nu era prinsa pe laterale si intra sub aripi;) Ai sa vezi mai bine cand va fi gata,adica peste vreo 2 zile:-) Lucica,daca vrei sa intri la Expo trebuie sa fi acolo inainte de 10,soferul si "copilotul" au intrarea libera,a 3-a persoana achita 5 Lei.Eu am sa ajung inainte de ora 10,numai cu "copiloata",ca mai mult de 2 locuri oricum nu am in masina:-)8) Te astept:-) |
e foarte frumoasa masina,imi place ca e old school, cum dealtfel ii sta cel mai bine la dacia 1300,bafta incontinuare.la motor i-ai facut ceva? scuze daca s-a mai intrebat, nu am apucat sa citesc toate posturile ...:cry:
|
Multumesc pt aprecieri MariusARD:-)
Motorul si cutia provin de pe o Dacie Sport,motorul e de 1.4,cu 1mm luat din chiulasa si carburator dat pe consum;) Baietii din Braila stiu cum trage..:rolleyes28) |
Quote:
|
Speranta moare ultima Lucica:-)
Oricum si eu stau numai sambata,pana seara,nu pot ramane si duminica:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning