Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

DonT 08-09-09 08:50

Re: Club TICO

Mocheta m-ia facut rost cineva de ia lucreaza la un magazin de piese auto si ma costat numai 60 de lei ca imi e amic :D cel putin asa sustine el :P
Daca vrei ma pot si chiar o sa ma interesez cat e una la reprezentanta ( am o reprezentanta la doi pasi de serviciu ) si iti spun. Sau chiar o sa trec prin Vitan sa ma uit prin targ sa vad ce gasesc dar asta Duminica ca si acolo e un magazin Daewoo o sa postez cam ce piese gasesc si la ce preturi ;)

STREET 08-09-09 13:55

3 Attachment(s)
Am dat jos electromotorul am rezolvat cu martorul luminos si cu ceasul de la apa totul merge perfect :D
bucsa de la caseta de directie si lichidul de frana + placute fata ferodo(care le am de aproape 2 ani:D:D)

pentur ce care dau jos electromotorul atasez poze sa vedeti cum ii prins

TM32CIP 08-09-09 19:17

Ai mare grija cand pui ELM la loc, sa asezi bine bendixul pe coroana, sa nu il fortezi daca nu intra din prima, si sa ii faci o proba in gol mai intai, cu masina scoasa din viteza ! daca nu e aliniat corespunzator il faci praf ... si curatza man motoru ala :oops:

TM32CIP 08-09-09 19:19

Am nevoie de un bord de tico, daca se poate cat mai complet. Daca stie cineva ceva, buzz me. Scuze pt 2 posturi consecutive

mugur11 08-09-09 19:58

am eu uite id meu mugurix

rebel_one 09-09-09 07:19

salut, cine stie cum pot sa dau jos folia de pe luneta?Asa am luat masina, cu o folie transparenta pe luneta....:rolleyes2 dak incerc sa o dezlipesc pur si simplu se strica instalatia de dezaburire....deja s-a dus o banda...:sad: pls help :D

DonT 11-09-09 08:03

rebel am auzit la cineva ca se poate da jos mai usor cu abur .Cu un aspirator pentru mocheta sau covoare cu jet de aburi sau cu masina de calcat tinuta la distanta sa pulverizeze aburul pe ia dar inainte cresteazo usor ( sa nu zgarii luneta ) pe langa dungile de la dezaburire.Incearco si pe asta.
Si despre mine mai oameni buni cand ma bucuram si eu ca mere ticobelu super aseara un idiot ma lovit deasupra roti stg spate si pe usa acum am iar de alergat. :(
Aveti idee cam cat mar costa o pereche de praguri din fibra si coada de randunica sau cum ii zice la partea de jos de se atasaza pe bara de plastic fata spate ? ca daca tot ma apuc de ia IAR sa ii mai fac si ceva sa arate mai frumusel :D

P.S.Idiotu care ma lovit avea Oktavia si e mai rau ca mine asta e un lucru care ma consoleaza :) far dr si bara fata sparta pe colt :)
Doamne fereste de belele dar cand nu belesti ochii.............Chiar nu stiu unde se uita bine ca am tras dr ca varza ma facea :P

tatarman 11-09-09 09:16

Sal'tare la TICOmaniaci ! Ce mai faceti ? :)

rebel_one 11-09-09 17:21

Ms de informatii DonT, cat despre ticolet imi pare rau :sad: idioti sunt la greu un trafic...ieri am iesit prin oras cu masina si era sa ma iau cu 2....unul m-a depasit prin dreapta pe o strada cu un singur sens... :-j idioti

STREET 12-09-09 13:48

ii cineva interesat de niste praguri de tico?

rebel_one 12-09-09 15:50

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 2633077)
ii cineva interesat de niste praguri de tico?

ce pret?

B-99-SAA 13-09-09 00:51

Are cineva xenon pe tico? Vreau Sami pun,dar mă interesează preţul. si.....ce putere ar tb sa aibe becu de la xenon ca sa fie ok? 6000-7000 ar fi bn? Sau dăunează? Ideea e k vreau sa se si vadă diferenţa, sa bată tare si sa aibă vzibilitate foarte sporita :D

coman razvan 13-09-09 14:31

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2634319)
Are cineva xenon pe tico? Vreau Sami pun,dar mă interesează preţul. si.....ce putere ar tb sa aibe becu de la xenon ca sa fie ok? 6000-7000 ar fi bn? Sau dăunează? Ideea e k vreau sa se si vadă diferenţa, sa bată tare si sa aibă vzibilitate foarte sporita :D

De 6000k este suficient (si legal)! Iti trebuie H4 Bi-Xenon si costa in jur de 400 ron cu tot ce trebuie +montaj + garantie 2 ani!

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2635414)
TICO vs DACIA BRECK.... :(

S-a cam sifonat Dacia aia ... dar fusta de la Tico are ceva? :???: Sau numai in hayon te-a lovit?

z4pp 13-09-09 19:03

@ STREET ... baga nishte poze cu pragurile...si dk ai terminat eleronu... :D

STREET 13-09-09 19:57

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2636121)
@ STREET ... baga nishte poze cu pragurile...si dk ai terminat eleronu... :D

rabdare ca mai incepe o sesiune :lol::lol::lol::

All times are GMT +2. The time now is 07:52.

- Copyright 2026 4Tuning