![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Am reusit sa iau un e30, cu motor bun . Un motor de 234 cai, 2.5tds ...
|
4 Attachment(s)
Am vandut Bmw-ul z4, unui dealer pentru suma de 43.000.
Am gasit intamplator un Audi a6 modelul c5 , fabricatie iulie 1998 la 3000. Prezentare generala: Audi a6 c5, 2.8 quattro tiptronic. tip caroserie:sedan. combustibil:benzina. motor:2771 cm³|142kW|193cp. transmisie:automata(5 viteze,tiptronic) numar de locuri:5. numar de usi:4. culoare:gri metalizat. greutate:1620kg. volum porbagaj:434 litri. dotari suplimentare: jante bbs cm 16x7,5. planuri de viitor: -schimbat consumabile (ulei motor,cutie de viteze,filtre,etc.) -curatat tapiteria interior -in viitorul indepartat poate si o revopsire completa,un gri grafit metalizat(tot din paleta de culori audi) -in rest,vom mai vedea. cam asta este ea,cu bune si cu rele: |
2 Attachment(s)
Am primit de la un prieten o caroserie de e30 gratis pe care sper sa o aduc la viata....:)
|
Quote:
|
Incerc sa vad ce iese daca ma chinui mai bine dau ceva caroseria de la tn si nu ma mai chinui....insa vreau sa vad daca reusesc asta cu aceasta caroserie;)
|
3 Attachment(s)
SE VINDE AUDI S4 !!!
An fabricatie: 1997 Kilometraj: 210,125 km reali Carburant: benzina Motor: v6 3,2 270CP Euro 4 Dotari: Full Option + jante bbs rs 16" Defecte: un defect mai mic , lipseste semnalizatorul din aripa de pe partea soferului Pret: 5.800 Euro super negociabil masina scotea fum albastru da' am rezolvat , o vand pentru ca numai am bani pentru urs... :lol: |
1 Attachment(s)
AStazi am montat si sowbooferul si statia.
Pentru maine am vorbit ci TIS-UL sa vina sa ma ajute sa montez 2 discuri de frana pe spate in locul tamburilor. |
Quote:
DETALII: Marca: VW Modelul: Golf Data fabricaţiei: 05/1995 Kilometri parcurşi: 220.000 Putere motor: 115 CP Capacitate motor: 1.984 cmc Carburant: benzină Clasa de emisii: Euro 2 Număr de uşi: 2/3 Transmisia: manuală 5 trepte Climatizare: cu climatizare Stare masina: conditie foarte buna Oglinzi electrice Trapa Jante: aliaj |
Quote:
|
Quote:
|
Ok atunci ultima oferta 2500e si vin eu dupa el sau 2600e si mi-l aduci tu!
|
Quote:
|
Imi pare rau da am gasit Audi s4 in buc. la 1500e in stare buna!
On:Caut discuri+etrieri brembo! |
2 Attachment(s)
Astazi am cumparat niste jante pt. BMW , asa le-am luat . Pe verde
Pret : 785E Dimensiune : 19" Am dat comanda pe internet de discuri de frana + etriere , amortizoare sport si o toba sport . Comanda vine in 2 zile ... Maine ma apuc sa o indrept in spate si am sa ma duc pana in targ sa ii caut un stop . |
2 Attachment(s)
Quote:
Noutati: a6-le a fost desfacut, in vederea vopsirii complete. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning