![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
in caz ca nu stii Gratizian nu prea inghite daciile!!!asta am vazut-o de foarte multe ori si nu ma poate contrazice nimeni de pe forumul asta chiar daca e al lui!bafta BTL in continuare!
|
Pun pariu' ca daca vii si iti montezi un "stand" exact langa cortul unde o sa fie expozitia o sa ai o gramada de admiratori;) 90% din cei care o sa vina la romexpo s-au nascut cu dacia la usa asa ca....:twisted:
|
Nu ai nevoie de o prezenta la un show ca sa sti cat de speciala e masina. Tu sti asta, noi- cei care te admiram stim asta si restul nu mai conteaza.
Observi ca ai peste 122.000 de vizualizari la thread ? Sincer, ai o masina de invidiat, si daca unii nu stiu sa aprecieze ce ii frumos, e problema lor . |
4 Attachment(s)
salut dani ! poze cu jantele ... sunt 5 bucati aproape noi
|
superba "gagica"...te-ai intrebat cum ar arata masina ta fara carligul ala dupa ea...?Si aparatorile de namol...parca nu sunt pt ea...parerea mea e ca ar fi mai bine sa scapi de ele.Acum...tu alegi:)Respect!
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1263842923 |
Cristi ce J... au 5; 5,5?
CTR-ule e prima pagina la care te-ai uitat:D,pan la pag 103 mai sunt;) |
Quote:
|
BTL-ule o sa tin cont de ce mi-ai zis si...o sa urmaresc evolutia masinii;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2: Au fost în fiecare an Dacii prezente la 4td. |
Quote:
:lol: |
Asta a fost parerea mea si nu mi-o poate schimba nimeni fiindca nu numa odata s-a intamplat.este vorba de mai multe cazuri,dar nu asta e important....important este ca inca de la inceput adica de la Inscriere iti da cu ceva in cap:adica acolo trebuie sa bifezi ce ai si ce nu,gen spoiler fata,spoiler spate,eleron,adica daca nu ai astea nu ai tuning???? care e faza ca nu inteleg?! la Dacia nu in asta consta tuningul si asta ma irita cel mai tare...
|
foarte frumoasa masina.am vazut ultimele poze si am ramas impresionat de cum poate sa arate.pacat ca nu poti veni cu ea la tuning days.felicitari inca o data pentru masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning