![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
un bun venit si din partea mea Cata,si drumuri intinse sa ai..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sper ca nu incurc pe aicea
Masina mea : Audi 80 B3 :D |
Quote:
Te rog sa-ti faci o descriere ti-e si masinii tale.. ;) bafta |
Quote:
Bine ai venit prin comunitate :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o descriere concreta nu prea pot sa fac deoarece oamenii pot sa isi faca multe pareri despre mine ... in mare ce pot sa zic am 19 ani si ceva am permis de la 18 ani si ff multi km nu numai cu masina mea , sunt din Lupeni lucrez la peco la MOL in petrosani ... alte pareri o sa fie de la voi si multumesc ca imi apreciati "a doua iubita"(masinutza mea) pt mult timp a fost prima. Masinii urmeaza sa ii fac niste modificari mai mari in primavara dar nu foarte multe pt ca inca este masina si pentru familie ... mai rar ... multumesc pentru primire ( si doua poze sa una cu mine si alta sa vedeti cat "o iubesc" ) :))
|
Quote:
|
Bine ai venit ! Frumos Audi ;) ce imi place la masinile astea e ca indiferent de ani sunt masini foarte bune :) sa ai grija de ea !!
|
Quote:
|
ms ms pentru aprecierii da intradevar sun masini fiabile cu durata mare de viata a pieselor originale ... masina are 20 de ani si 180 de mii de km aproape si pana acuma s-a stricat un senzor la ea
|
O adevarata comunitate Deva_HD:) Salutari noilor veniti...si mai ales vechilor useri :) Cand ne vedem la o =?:))
|
Quote:
|
acu ca vin sarbatorile ..mi'am schimbat si eu masinuta ..o mazda 323F din '96 .motor de 1.5 .16 valve in jur de 90 si de cai (nu stiu exact ) :D .poze nu am deocamdata ..e in progres ..masina..
PS: daca poate careva sa ma ajute cu niste jante de aliaj mai ieftine(pm) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning