![]() |
Re: Masini Abandonate!
Stie cineva ceva despre Taunusul argintiu?
|
2 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:
|
1 Attachment(s)
Un clujean si-a abandonat Land Rover-ul in parcul RADP
|
3 Attachment(s)
Vin si eu cu un frumos exemplar E30 323i care sta de vreo 5-6 ani pe dreapta. Nu cunosc propietarul dar este pacat de aceasta masina sa se piarda....
|
PACAT DE EA
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
2 Attachment(s)
sta de o gramada de timp..langa parcul IOR. la "potcoava"
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu e chiar abandonata dar poate intereseaza pe cineva pasionat. Citez: "Vand Fiat X1/9 Five Speed, decapotabil. Fabricatie 1976, inmatriculat in Romania, ITP valabil 2014, 85cp, 5 viteze. Plus piese de rezerva. 100% original. 2999 eu. Tel: 0722245016."
|
Quote:
In poza nu pare abandonata????? Din ciclul postarilor sa posteze si ion ,ca doar este si el om )) |
https://i.imgur.com/dqryiJJ.jpg
Asta sta de vreo 1 an jumate spre 2 ani. Propietarul ii dea dreptul killer de masini, mai are un E46 cu M kit pe el ce era busit fata-spate si era in locul seriei 7, aia a fost reparata sa fie reparatat si acuma ii intr-o stare jalnica, spatele tot ii negru de fum, dar macar functioneaza. Seria 7 din imagine nu mergea in toti cilindrii cand circula cu ea. Cred ca mai are si un Golf V care si ala tot ii zgariat, oglinzile au erau sparte si a pus oglinzi de baie in locul lor (lipite desigur) si nici nu imi pot inchipui cum naiba dar era indoit spre exterior coltul usii de jos spre aripa fata. Dar masina aia inca nu am prinso sa ii fac poze si la aia. Ii vorba de patronul de la Champion |
Ma, kileri de masini exista peste tot.
Nu ai vrea sa stii cum arata masinile in Anglia, cele de zi cu zi, nu vechiturile(care culmea, sunt exceptionale majoritatea si ies doar foarte rar pe autostrazi) sau cele de 1-2 ani, insa cele dupa 2000 sunt cazaturi, nu-i de mirare ca se vand cu 2-3-4-500 lire.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning