![]() |
Re: E36 - coupe tex
La discutia asata este simplu sa iti dai cu parerea, daca asculti doar o varianta, poate adevarul este la jumatate, poate are dreptate Liviu, sau poate are dreptate Zeky pana la urma isi rezolva fiecare problemele, iar restu citim, mai comentam da treuie cu bun simt si masura.
Voie buna tuturor, P.S. Unii sunt chiar suferinzi gravi, numai smecherie au in cap, luau masinii etc.... important este sa nu macane.... P.S.2. Din punctul meu de vedere masina respectiva nu facea 3700, dar e deja alta discutie. |
Quote:
daca deranjeaza topicul meu da'i mai departe,la altu',nu-mi trebuiesc judecatori,am scris doar ca sunt unele chestii,ma repet,pe care nu ma asteptam sa le gasesc la o masina luata de la un pasionat! mi-am spus punctul de vedere si atat,nu inteleg de unde atata tam tam pe subiectul asta! singurul care poate sa intervina cu argumente este zeky,atat,restu' poate sa se abtina,nu sunt la prima masina ,nici la ultima!! masina din ''cazanu'' asta pe care il catalogati voi tot eu am sa o fac sa arate bine,nu am cerut bani,donatii sau ajutoare de la nimeni! VA ROG SA INCHEIEM SUBIECTUL ASTA AICI... |
Quote:
ti-ai luat jante??:-) |
Quote:
Am citit 80% din topicul tau si deobicei te cam supara adevarul si sari cu gura tare , de impresie mai mult , daca nu iti trebuies judecatorii , pui mana frumos pe mouse si iti inchizi topicul, un forum public este un loc unde fiecare individ judeca dupa parerea lui personala si dupa cat il duce pe el capul fara sa aduca injurii ... daca pe tine te supara adevarul asta nu iti da dreptul da a sugera sa numai postam anumitii userii aicea !!!! Daca vrei sa te faci credibil arunci un ochi la topicul GL 22 GTR si vezi acolo cum tiganiile au fost postatea poza cu poza , pas cu pas si toti au inteles clar situatia in care se afla masina aceea ... vb aia o poza face cat o mie de cuvinte ... poti spune tu ca in loc de tabla la pragurii si aripi aveai scoci vopsit dar fara o imagine mai greu sa te creada cineva ! |
3 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine texule....
Ma abtin de la restu de comentari nu vreau sa intru in discutie...parerea mea ca este direct treaba ta si a lui zeky...restul e cancan:!::!::!: |
Quote:
Quote:
|
Nu vizez sa jignesc pe cineva anume,dar pana la urma prost e cine da,nu cine cere.
Nu cunosc masina decat din poze,unde arata bine. Ca are tiganeli cu suruburi,mastic,podele sudate,aia nu se vede pe forum. Daca tot ai stiut ca dai atatia bani pe masina trebuie sa ii spui "ba vere,vreau sa o urc pe cric sa ma bag sub ea, sau lasa ma sa dau jos tot de pe ea sa o vad mai bine. Asa e cand va mananca in cur si vreti numa pachete M,cumparate cu 300 de euro de pe ebay,iar masina la prima frana cazi prin podea. In ceea ce va priveste pe voi doi si tuningu ,n ai de ce sa te superi Liviule,dar coupe ul ala rosu l ai tiganit destul de rau,desi poate pe partea mecanica era boboc. Cat despre zeky,omu e bisnitar de meserie,uneori dispar si apar chestii tot de pe forum cu alt pret :D ,dar pana la urma e o afacere. Atata timp cat nu vinde rahaturi,e norocu lui daca ii merge. ps : eu unu nu as astepta pe nimeni cu cashu,banu jos,ochiu la usa ! |
Quote:
cand ti-o mai basii mintea plictiseste pe altcineva! |
Quote:
|
Eu ti am vorbit frumos,iar tu esti ironic.Prea tare te ataci cand cineva nu e de acord cu tine.
Poate am eu ochii prea sensibili pentru tuningul tau. Pana la urma ce ai vrut asa de minunat la masina aia?E un morman de fier ,vechi de 20 de ani. Orice i-ai face tot mai apar mici problemele,de la o zi la alta. Daca nu e taiata,toata sudata si nu cazi din ea,atunci ce vrei ? Ce vrei sa ii reprosezi daca tu esti orbete si nu te ai uitat cum trebuie la exterior sau unde are probleme? o dati din cola n fanta dupa cum visati noaptea... |
Quote:
Daca gaseste cumparatori..e bine ! Eu n-as fii dat 3700 niciodata pe e36 ..poate pe un cabrio bun . N-ai ce face acum... o pui la punct sau cauti alt pasionat s-o vinzi.. |
Quote:
tie am incercat sa-ti vb chiar frumos! |
Quote:
Daca ajungi sa vinzi o masina de genul asta pe bucati,iei mai multi bani pe ea decat intreaga. E46 le nu e chiar asa senzational,sa merite diferenta de pret in momentu de fata. (mai ales primele modele,pana la facelift ) @ liviu : ok,eu ma retrag,ca vad ca nu ti plac oamenii care nu sunt de acord cu tine. Eu n am nicio treaba,nici cu tine,nici cu zeki,ca nu sunteti femeile mele,dar simplul fapt ca omu te a asteptat cu banii e totusi ceva. |
Quote:
|
Quote:
inafara de foliile alea pe capota plafon etc pisica rosie ce avea chicios pe ea,poate nici toba nu era cea mai potrivita dar scuza-ma tine de gusturi!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning