![]() |
Re: Diverse Discutii
Ma uit eu azi la ea , am vazut o ibiza galbena p-acolo. Anuntati-ma.
|
Dragos, multe VW-uri cu motorul tau (1.4 ABD-ul cred ca e) au problema asta. De obicei e senzorul hall, care e pozitionat in delcou. Simptome ar fi ca merge poticnit sau se opreste in mers. Poate ai noroc si e ceva care se remediaza repede. Ca mecanic ti-l recomand si eu pe Liviu din posta, de care ti-a zis Giubau. Iti urez "succesuri". ;)
|
Momentan masina e dusa la Maracineni. In functie de rezultat, revin. Merci de info si oferte baieti!:)
|
La nea' Costica sau la General Autocom?
|
sau mai e o varianta la unchimiu in posta la liviu e un mecanic foarte bun
|
Pai de unchi-tu ziceam si eu si giubau in caz ca n-ai observat...in puii nostrii...dar daca tu nu citesti de la inceputul discutiei, cum naiba sa vezi mai piromane :-)
|
Degeaba ai ochelari :))
|
cine are idee cu ce as putea lipi si eu o bara din plastic? ( plastic abs presupun ca e) . sau unde as putea sa ma duc pentru o reparatie ? are vreo 2 crapaturi , nu sunt bucati lipsa
later edit : unde gasesc si eu distantiere si prezoane mai ieftine in buzau? imi trebuie si mie 2 buc de 10 mm sa mearga pe fiat |
mama da repede sariti cu gura mai rau ca soacrele
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce-as mai face eu cu soacra-sa :D .
|
O are cu acte sau este doar in probe ?!?! :shock:
|
E provizorie.
|
Unde reglez si eu farurile la masina la noi in Buzau? Mai e cineva cu aparat din acela special de reglat farurile in afara de cei de la service-ul de pe blvd. Republicii, cel dinspre podul de la Parcul Marghiloman?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning