![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
Salutare, si bine v-am gasit, chiar daca acesta e primul post sa stiti ca "va urmaresc" de mult timp. :D
Am auzit si eu un zvon si am gasit ceva pe net, cum se anunta a fi acest eveniment http://www.rallymagazin.ro/cn-slalom...ale-23043.html ? |
Salut,
Este un concurs auto pentru amatori. Pentru unii e un eveniment extraordinar, pentru altii e multa distractie etc, te invit sa vii sa vezi in spate la baza pompierilor din strand(treci peste linii in camp). Mai multe detalii gen regulamentul competitiei gasesti la www.slalomparalel.ro |
Mersi, cu siguranta voi fi acolo, am mai fost odata acum cativa ani dar nu credeam ca inca se mai organizeaza, sper sa iasa ceva frumos.
|
deci maine adunarea acolo :D ...
Start în mansa I a competitiei Data ora 01.05.2010 ora 10 30 |
a fost destul de spectaculos mai ales cand sa rasturnat tipu cu golfu alb:)si cand i s-a terminat motorultul la renaul 5 si inca cateva faze oricum felicitari la participanti si numai respect pt ei
|
imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea Mures, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures. Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483. video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009 |
am nevoie de cineva sa imi faca o lucrare de licenta la drept, stie cineva?????
|
Stie cineva unde gasesc distantiere pt roti prin orasul asta?
|
la bucur-tuning....
la fosta reprezentanta mitsu de peste drum de aeroport....etaj 1... |
salutare all ,am si eu o intrebare, vreau pe viitor sa imi pun xenoane cu angel aeyes rosu(devil look alea) pe un bmw coupe...si ma intrebam...oare ar merge facute si halogenele rosii ? exista cumva ... ?(no offence daca zic vreo prostie)
|
Quote:
pe urma sa vezi cum te opreste rutiera pt becuri/lumini necorespunzatoare :D |
mda, nu te lasa sa faci nimica frumos astia:(
|
stiti pe cineva ce face bad boy in sibiu ?
|
salutare am si eu o intrebare ,a inscris cineva o pisicuta recent ?(anu asta)parca am o mica strangere de inima in legatura cu toate taxele de inmatriculare,asigurare,taxa poluare,rar, toate cele....pare cam mare totalu:D si stau cam cu morcovul in legatura cu deprecierea aia ...lasati un msg care ati incris recent un bmw din 93,94 ; a mea e 94 si mie frica sa nu ies non euro cum mai zic unii....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning