![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Dragute, detaliile sunt foarte ok iar culorile sunt potrivite (ma rog, ar fi mers roz cel mai bine, dar ajunge floricica aia :lol:)
|
Sunt frumoase broscuţele, fotografiile sunt foarte reuşite, bine încadrate, (cea mai frumoasă mi se pare ultima). Ambele machete sunt frumoase, parcă cea decapotabilă este puţin mai simpatică, dar e chestie de gusturi.
Aştept şi alte prezentări. |
11 Attachment(s)
Ford Ranger - Action Models 1:18
O macheta veche si pana de curand, destul de greu de gasit. Detaliile nu sunt extraordinare, insa este clar peste machetele low end gen: maisto/bburago/welly ... etc. Aceeasi macheta se gaseste si in ambalaj minichamps, dealer edition. |
1 Attachment(s)
Foarte frumoasa, arata bine pentru firma asta... am inteles ca fac doar 2 modele fordu asta si cougar-ul, vreau sa iau un Ford Cougar de la firma aceasta... , oare se merita?
|
Ha, ce tare, are motor "3D" si nu doar o placa cum se pune in gama asta de pret. Arata foarte fain. Interiorul e cam slabut...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai ca arata bine la exterior. E spartana, exact ca masina, au surprins-o bine
|
action models astia au foarte multe modele nascar din cate am vazut.
camoineta este foarte interesanta si e la pret bun."spartan" este cel mai bun cuvant care o defineste, imi aduce aminte de aro.cougar-ul cred ca este o afacere buna, aceste machete sunt mult mai ieftine decat un maisto/welly si sunt mult mai bine realizate din cate am vazut. buna alegere, si cred ca nici nu avea cum sa lipseasca din colectia de pick-up-uri.:wink: |
Unul dintre putinele modele care costa cat un model Maisto si arata foarte bine!:D
Imi place in special motorul,mai ales ca are acea parghie de sustinere,care nu in niciun caz nu este prezenta la un model low-cost.Chiar si capota din spate nu este realizata rau,per total daca esti fan al modelului merita din plin cumparat acest model:-) |
Destul de buna aceasta macheta, imi place ce vad la motor:!:
|
Arată foarte bine la exterior ! Şi culoarea îi vine bine :P
|
2 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri. Astept o zi mai frumoasa ca sa pot face niste poze la lumina naturala, sau macar sa cumpar un carton de alta culoare ca m-am plictisit de poze pe fundal alb.
Am mai adaugat o macheta la colectie. Nu e chiar azi cumparata, dar tot noutate ramane. Mercedes L322 - Schuco 1:18 |
A sosit :D
Superba achizitie! Felicitari Andrei ;) |
Astea sunt machete! Crema machetelor. PS: A ajuns bine?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning