Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

Racer21 30-11-10 20:03

Re: Machetele mele - steaua23

Dragute, detaliile sunt foarte ok iar culorile sunt potrivite (ma rog, ar fi mers roz cel mai bine, dar ajunge floricica aia :lol:)

sergini0 01-12-10 00:59

Sunt frumoase broscuţele, fotografiile sunt foarte reuşite, bine încadrate, (cea mai frumoasă mi se pare ultima). Ambele machete sunt frumoase, parcă cea decapotabilă este puţin mai simpatică, dar e chestie de gusturi.
Aştept şi alte prezentări.

steaua23 05-12-10 01:06

11 Attachment(s)
Ford Ranger - Action Models 1:18

O macheta veche si pana de curand, destul de greu de gasit. Detaliile nu sunt extraordinare, insa este clar peste machetele low end gen: maisto/bburago/welly ... etc. Aceeasi macheta se gaseste si in ambalaj minichamps, dealer edition.

DrifterGT 05-12-10 02:21

1 Attachment(s)
Foarte frumoasa, arata bine pentru firma asta... am inteles ca fac doar 2 modele fordu asta si cougar-ul, vreau sa iau un Ford Cougar de la firma aceasta... , oare se merita?

ciprian_f 05-12-10 10:49

Ha, ce tare, are motor "3D" si nu doar o placa cum se pune in gama asta de pret. Arata foarte fain. Interiorul e cam slabut...

radu_bv 05-12-10 10:54

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3871055)
Ford Ranger - Action Models 1:18

O macheta veche si pana de curand, destul de greu de gasit. Detaliile nu sunt extraordinare, insa este clar peste machetele low end gen: maisto/bburago/welly ... etc. Aceeasi macheta se gaseste si in ambalaj minichamps, dealer edition.

E frumos asta...dar nu prea:-P Nu stiu...mi se pare prea simplu, desi asa e si masina reala. Oricum se incadreaza perfect printre pick-up-urile tale:-P

steaua23 05-12-10 11:02

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3871166)
Foarte frumoasa, arata bine pentru firma asta... am inteles ca fac doar 2 modele fordu asta si cougar-ul, vreau sa iau un Ford Cougar de la firma aceasta... , oare se merita?

Drifter, ai PM !

Quote:

Originally Posted by ciprian_f (Post 3871634)
Ha, ce tare, are motor "3D" si nu doar o placa cum se pune in gama asta de pret. Arata foarte fain. Interiorul e cam slabut...

:)) daca as fi rau as zice ca e peste 70% din autoart-uri acel motor. E slabuta macheta, dar parca se apropie de un norev mediocru.

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3871648)
E frumos asta...dar nu prea:-P Nu stiu...mi se pare prea simplu, desi asa e si masina reala. Oricum se incadreaza perfect printre pick-up-urile tale:-P

E printre cele mai simple pickup-uri din cate am. Are un design cu adevarat simplu, dar are farmecul lui.

ciprian_f 05-12-10 11:14

Hai ca arata bine la exterior. E spartana, exact ca masina, au surprins-o bine

FED express 05-12-10 11:18

action models astia au foarte multe modele nascar din cate am vazut.
camoineta este foarte interesanta si e la pret bun."spartan" este cel mai bun cuvant care o defineste, imi aduce aminte de aro.cougar-ul cred ca este o afacere buna, aceste machete sunt mult mai ieftine decat un maisto/welly si sunt mult mai bine realizate din cate am vazut.
buna alegere, si cred ca nici nu avea cum sa lipseasca din colectia de pick-up-uri.:wink:

andreigica 05-12-10 13:23

Unul dintre putinele modele care costa cat un model Maisto si arata foarte bine!:D
Imi place in special motorul,mai ales ca are acea parghie de sustinere,care nu in niciun caz nu este prezenta la un model low-cost.Chiar si capota din spate nu este realizata rau,per total daca esti fan al modelului merita din plin cumparat acest model:-)

2010 05-12-10 16:32

Destul de buna aceasta macheta, imi place ce vad la motor:!:

DTH 06-12-10 09:02

Arată foarte bine la exterior ! Şi culoarea îi vine bine :P

steaua23 06-12-10 20:31

2 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri. Astept o zi mai frumoasa ca sa pot face niste poze la lumina naturala, sau macar sa cumpar un carton de alta culoare ca m-am plictisit de poze pe fundal alb.

Am mai adaugat o macheta la colectie. Nu e chiar azi cumparata, dar tot noutate ramane. Mercedes L322 - Schuco 1:18

e30_eVG3n 06-12-10 20:50

A sosit :D
Superba achizitie! Felicitari Andrei ;)

model collector 06-12-10 21:03

Astea sunt machete! Crema machetelor. PS: A ajuns bine?

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning