![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
19 Attachment(s)
zilele trecute am terminat de taiat la usi de sudat de gaurit de batut si toate prostiile posibile si am facut geamurile electrice ...
sunt super multumit de ele, acum mai trebuie sa caut si butoane si gata... am urcat si un mic filmulet cu geamul... |
Buna treaba taule ;)
Sper satzi gasesti niste butoane faine :) Bafta in continuare |
sincer, foarte impresionat de conditile in care muncesti, daca e garajul personal nota 10 !!
|
ce ma oftic ca nu am reusit sa vin si eu
dar sper ca daca viitoare o sa pot sa vin |
2 Attachment(s)
Cum fac sa vb si eu cu inginerul din poze care a facut macaralele. Poate mi le face si mie.
|
arata mai bine fara stickere cu toate ca acum pragurile mi se par prea golase :D
folia neagra de pe geamuri eu zic ca mai bine o lasai... sau te incurca noaptea? anyway ce nu-mi place e ca se vad asfaltul rotile si alte alea prin plasa de la spoiler. ar fi bine daca ai pune ceva un placaj negru orizontal pe sub spoiler si sa acopere si mai in spate sa nu se mai vada rotile prin plase. masina ar parea mai dintr-o bucata nu stiu cum sa ma exprim. asa spoilerul parca atarna de caroserie la fel si la spoilerul spate. cu oleaca de vopsea neagra cand dai pe montantii spate ca sa faci linia double tone-ului ca lumea? adica deasupra liniei (imaginare) dintre partea de jos a geamurilor spate si coltul lunetei? ca tot o sa te apuci probabil sa dai cu vopsea neagra pe langa stopuri... |
bueeeeeeeeeeeeeeiiiiii, cum adica ai sters sponsorii de pe praguri? vrei sa ti se arda stoapili instantaneu? acushica apas butonelu si nu mai ai stoape... :D
|
TAU-le esti foarte tare frate uimeste-i in continuere pe baieti cu lucruri noi si am si eu o intrebare ,am inteles de la quick shifter ca sti niste adrese in bucuresti unde se poate gasi fibra de sticla in afara de rompolimer da-mile si mie ,te rog !!!!!!
|
Quote:
ps daca vrei sa ma intrebi ceva personal foloseste pm! |
Quote:
|
TAU-le pai nu stiu adresa da-mio tu sau uite -o pe a mea ,,,tpu_bibi....si vb dar sa sti ca intru doar dupa ora 6 seara in fiecare zi
|
ca sa trimiti pm trebuie sa dai un click pe numele utilizatorului...selectezi optiunea send private message to .... si... gata
|
ok matza am inteles mersi
|
ai chelito:D. man am auzit din surse neoficiale k ai ceva fete de usi din fibra. e adev? nu pui si u nishte poze?
|
verfica threadul cu cateva pagini si o sa vezi ca are poze cu ele in constructie
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning