![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
bluey...eu cred cu tarie ca sunt inconstiente...si nu fac altceva decit aleg calea mai usoara pentru ele...pentru ca femeia care cu intentie este rea,te baga in pamint...
am si o intrebare...daca imi permiti....ai zis,ca ai observat si tu ca 2 luni de zile ea asteptase sa gresesti... poti sa imi zici te rog,daca ai fost constient,ca ea cauta un mod de scapare deja,de ce ai mai tinut de relatie? |
Aveam planificata o plecare din tara care o includea si pe ea si e cam urat sa nu ai cu cine face sarbatorile.
|
Poate ca nu e cea mai eficienta metoda dar uneori merge...sa te refugiezi in munca .Pui job-ul pe primul plan si faci exces de zel...niste ore suplimentare...Mai vezi un coleg de serviciu, mai spune unul o prostie...mai razi si incet , incet ti se duce ,,fata aia lunga" pe care o afisezi intr-o prima faza, ca de obicei e inevitabil...doar esti om si uneori sentimentele te colpesesc oricat ti-ai dori sa poti ascunde...In general fetele mai au au o chestie:merg la cum paraturi .Iti iei o prietena , ca sa ai cu cine discuta...si mergi prin magazine:putin parfum...nimicuri dinastea poate si ceva dulce...mult dulce ca sa ti se duca amaraciunea...La inceput ai vrea sa strangi de gat persoana care ti-a provocat suferinta dar apoi...cine tine cu adevarat...nu face rau ...
|
shoppingul la femei e ca alcoolul la barbati :P
cat despre munca probabil si fata aia pe care au dat-o la stiri acum cateva luni ca a murit de extenuare a suferit din dragosta. Eu zic sa lasam munca pe ultimul loc ca remediu :D |
nu se gandeste nimeni la zicala cui pe cui se scoate?
|
sincera sa fiu...votez cu betia decit cu shoppingul si eu!(mentionez ca sunt femeie,beyond any doubt)
iara cu munca....depinde :) dar nicidecum nu e bine sa exageram cu ea.... |
cu cumparaturile sunt deacord, ca remediu(dar nu ca obicei zilnic)
cu munca, sunt perfect deacord, e buna ca incercare, dar te asigur ca stateam la munca is trageam cat puteam, dar mecanic, pt ca mintea tot departe era... |
la mine functioneaza "like a charm" munca pana nu mai pot sta in picioare si shoppingul..sunt in extaz cand imi iau o toala noua :))))))....cine n-are bani sa stea acasa sa planga pana nu mai poate...eventual sa se uite la vreun jeg de telenovela sa sufere si mai rau.....:))))))))))ce cinica sunt nu?....e mai eficienta o ora de shopping decat orice terapie..si de ce sa te imbeti cand poti face ore suplimentare si sa se adune banii pe card?..care e problema? si decat sa dau banii pe alcool mai bine ma impusc
|
Si daca nu dai niciun ban pe alcool ? :D
|
asta este o alta poveste...dar tot nu sunt de acord cu a bea pana amortesti..cand te trezesti e mai rau
|
well...eu ma bucur ca pentru asta ti-ai facut user la noi!
sa fii sanatoasa!baga mare!;) |
ca bine zici bea...
ce ti-e si cu clonele astea :) |
Quote:
Quote:
cu munca...m-am saturat..sa ma afund in treaba la servici cu mintea in alta parte.....,pe remiza..ca nu ma voi gandi....dar de unde :rolleyes2 |
Uneori viata asta e un cosmar,asta e clar!Si pe toti ne apuca ...un fel de nebunie...Iar chestia cu shopping-ul e ca un fel de razbunare...cheltui bani in ciuda...simti nevoia sa toci...sa fii cat mai cool ...sa moara DUSMANUL!
|
Oricum tot tu iti iei teapa. ;) Ca iti cumperi si ce nu ai nevoie si toci banul. ;)
"sa moara DUSMANUL!" => suna cam manelistic. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning