Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Bea69 06-01-08 21:02

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

bluey...eu cred cu tarie ca sunt inconstiente...si nu fac altceva decit aleg calea mai usoara pentru ele...pentru ca femeia care cu intentie este rea,te baga in pamint...
am si o intrebare...daca imi permiti....ai zis,ca ai observat si tu ca 2 luni de zile ea asteptase sa gresesti...
poti sa imi zici te rog,daca ai fost constient,ca ea cauta un mod de scapare deja,de ce ai mai tinut de relatie?

bluey 06-01-08 21:20

Aveam planificata o plecare din tara care o includea si pe ea si e cam urat sa nu ai cu cine face sarbatorile.

roxana ana 07-01-08 08:30

Poate ca nu e cea mai eficienta metoda dar uneori merge...sa te refugiezi in munca .Pui job-ul pe primul plan si faci exces de zel...niste ore suplimentare...Mai vezi un coleg de serviciu, mai spune unul o prostie...mai razi si incet , incet ti se duce ,,fata aia lunga" pe care o afisezi intr-o prima faza, ca de obicei e inevitabil...doar esti om si uneori sentimentele te colpesesc oricat ti-ai dori sa poti ascunde...In general fetele mai au au o chestie:merg la cum paraturi .Iti iei o prietena , ca sa ai cu cine discuta...si mergi prin magazine:putin parfum...nimicuri dinastea poate si ceva dulce...mult dulce ca sa ti se duca amaraciunea...La inceput ai vrea sa strangi de gat persoana care ti-a provocat suferinta dar apoi...cine tine cu adevarat...nu face rau ...

bluey 07-01-08 11:24

shoppingul la femei e ca alcoolul la barbati :P
cat despre munca probabil si fata aia pe care au dat-o la stiri acum cateva luni ca a murit de extenuare a suferit din dragosta.
Eu zic sa lasam munca pe ultimul loc ca remediu :D

bmwm5 07-01-08 11:49

nu se gandeste nimeni la zicala cui pe cui se scoate?

Bea69 07-01-08 11:51

sincera sa fiu...votez cu betia decit cu shoppingul si eu!(mentionez ca sunt femeie,beyond any doubt)
iara cu munca....depinde :) dar nicidecum nu e bine sa exageram cu ea....

aleks 07-01-08 12:01

cu cumparaturile sunt deacord, ca remediu(dar nu ca obicei zilnic)
cu munca, sunt perfect deacord, e buna ca incercare, dar te asigur ca stateam la munca is trageam cat puteam, dar mecanic, pt ca mintea tot departe era...

mandrie_si_prejudecata 07-01-08 13:05

la mine functioneaza "like a charm" munca pana nu mai pot sta in picioare si shoppingul..sunt in extaz cand imi iau o toala noua :))))))....cine n-are bani sa stea acasa sa planga pana nu mai poate...eventual sa se uite la vreun jeg de telenovela sa sufere si mai rau.....:))))))))))ce cinica sunt nu?....e mai eficienta o ora de shopping decat orice terapie..si de ce sa te imbeti cand poti face ore suplimentare si sa se adune banii pe card?..care e problema? si decat sa dau banii pe alcool mai bine ma impusc

Mustang 07-01-08 13:08

Si daca nu dai niciun ban pe alcool ? :D

mandrie_si_prejudecata 07-01-08 13:26

asta este o alta poveste...dar tot nu sunt de acord cu a bea pana amortesti..cand te trezesti e mai rau

Bea69 07-01-08 13:31

well...eu ma bucur ca pentru asta ti-ai facut user la noi!
sa fii sanatoasa!baga mare!;)

aleks 07-01-08 15:37

ca bine zici bea...
ce ti-e si cu clonele astea :)

bodyspeed 07-01-08 18:56

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1280152)
ca bine zici bea...
ce ti-e si cu clonele astea :)

aleks daca numai asa se poate posta.. ;)
Quote:

Originally Posted by aleks
cu cumparaturile sunt deacord, ca remediu(dar nu ca obicei zilnic)
cu munca, sunt perfect deacord, e buna ca incercare, dar te asigur ca stateam la munca is trageam cat puteam, dar mecanic, pt ca mintea tot departe era...

so...... cumparaturile dap e o alternativa.....;)
cu munca...m-am saturat..sa ma afund in treaba la servici cu mintea in alta parte.....,pe remiza..ca nu ma voi gandi....dar de unde :rolleyes2

roxana ana 07-01-08 19:11

Uneori viata asta e un cosmar,asta e clar!Si pe toti ne apuca ...un fel de nebunie...Iar chestia cu shopping-ul e ca un fel de razbunare...cheltui bani in ciuda...simti nevoia sa toci...sa fii cat mai cool ...sa moara DUSMANUL!

Mustang 07-01-08 19:14

Oricum tot tu iti iei teapa. ;) Ca iti cumperi si ce nu ai nevoie si toci banul. ;)

"sa moara DUSMANUL!" => suna cam manelistic. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning