![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
se pare că după ce am instalat Catalyst de la ATI îmi merge jocul mai bine... exact la limită.. dar problema este că după ce am terminat prima sesiune de curse, a început să meargă din nou prost.. mă deranjează.. i need a new pc
|
dati-mi si mie un pm de unde sa-l iau .. da nu tracker k habar n-am ce-i aia :D
|
am incercat o chestie dupa ce am scris mai sus
am mai pus o placa video si inca 256 rami si performantele sau imbunatatit..........nu cu mult ca tot sacadeaza da e o imbunatatire de cum mergea la inceput....... cred ca cu 1 giga de rami va merge brici |
8 Attachment(s)
cateva poze.... (dinainte sa-l dezinstalez):D
|
i-am dat si eu download de pe dc ... am gasit ala cu HKzonda si reloaded .. sa vedem care merge ;)
|
l`am luat.. am jucat 9%din career.. cu civicu nu mai fac fata la drag.. ce masina imi recomandati pt drag?? :)
ast rasp.. urgent.. :D mersi :) |
Quote:
|
350z am deja.. mersi de sfat.. am jucat un drag cu Z`u.. si nu m`a satisfacut :D
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai e nevoe.. ms.. :)) am luat o supra am bagat vreo 100 000 in ea si scot 7.81 pe 1/4mile :)
|
Crede-ti ca mere Nfs pe un Pc cu:
-Procesor 2200+ si mere pe 1800 -Ram 1 gb. -Placa video :Radeon 9550 256*128 ??? |
Quote:
un amarat de calc. mai pe romaneste...o panarama de pc. proc : amd sempron +2200 1,5ghz video : ati 9550 128/128 ram : 768 ------------------- asa ca nu te astepta nici tu, sa te bucuri de orice clipa savurata in ps.:sad: |
Ma, l-am primit de la un coleg dar nu merge, iar dc la fel nu imi merge de ceva timp :(( asa k mai am de asteptat pana pot juca. Dar intre timp vad k unii lau dezinstalat. DC? ce nu e fain la joc?
|
1 Attachment(s)
Cat ati facut maxim wheelie?io uitati ce am facut cu o supra d 900 cp
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning