![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
ca tot veni vorba de reviste, am auzit ca in ultimul nr de la cox la sectiunea kitch tuning au dat astia poza lui kazy...magari care nu stiu ce greu e sa muncesti la o masina si care cred ca sunt mari experti in domeniu....
|
Daca-ti aduci aminte, imediat dupa Old School Meeting a aparut un review despre event, in care astia de la Cox ne-au tratat pe noi, moldovenii in general, intr-un stil foarte malitios. Imaginea cu Cielo-ul lui Kazy e de la event. Trebuie sa avem grija pe data viitoare cu ei, ca se pare ca-s pusi pe rele. Mnah...nu toata lumea stie tuning ca ei :rolleyes2
|
Quote:
|
salutare baieti
am si eu o neclaritate ce pizza este in iasi mai buna decat aceea de la pizzeria Domneasca ? http://www.iasi4u.ro/Pizza/index.html |
Re: Masini tari in IASI
bre
de une fac shy io rost de un kit pt megane 2 sedan.....da din romania ! |
fii mai explixit cu ceea ce vrei si poate o sa fii indrumat
|
Quote:
|
Intrati si dati-va cu parerea la aceste lucrari la concursul de VirtualTuning3D, scrieti si voi niste chestii daca va place ceva:
https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/62805-4t-3d-car-battle-editia-2-a.html |
Bravo ! Pana acum conduci in poll! Am votat cu tine! :D
|
Mersi fain, nu e foarte reusita ea dar am incercat, am mai avut o competitie3D in paralel
|
Bafta in sesiune lume. Cu note mari si restante cat mai putine... sau deloc:D
|
Tinand cont de imprejurari si de cele intamplate in ultima vreme, s-a hotarat ca sectiunea iasi sa revina la rolul ei si prin urmare, vineri, 18.01.2008 intalnire 4tuning la ora 21.00 in fata la Palat.
Acesta va fi inceputul unui nou capitol in ceea ce priveste activitatea pe sectiunea iasi, si de ce nu pt tuningul iesean. Orice disputa, disensiune sau neintelegere se va solutiona pe cale amiabila, membrii implicati fiind rugati sa dea dovada de curaj si bun simt in a le rezolva, pt a evita a se ajunge la situatii asemanatoare. Aceasta sectiune este una libera la discutii, off-topicul fiind un lucru acceptat, insa va rog sa nu exagerati cu posturi la plesneala... |
Ma bucur ca ai luat atitudine Razvan !
Old School Motorsport va fi vineri la intalnire si va sustine 4tuning in tot. Nu uitam de unde am plecat ! Si asa suntem putine grupari in Iasi..daca ajungem sa ne certam chiar si cei putini care suntem, nu ajungem nicaieri ! Ne vedem vineri ! Spor la modificat ! |
Suntem noi putini, da' suntem unul si unul 8). ZyZ mic si rau va fi acolo, ca intotdeauna.
|
Fronda s-a stins! Bravo, dom'le! Am trait s-o vad si pe asta... Aaaa...am niste stickere 4Tuning in plus ;)...
Bun Bakal! Daca ajung la timp vineri, am sa fac una din ultimele plimbari cu Corraptorul (in configuratia actuala)... Eheee, giddiupp... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning