![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Quote:
nu am de gand sa dau bani pe prostii, telefoane sau altele, nu ma intereseaza, dar spre deosebire de tine,nici nu ma dau grandoman ca fac aduc dreg si combin, intai sa vedem fapte si apoi sa tot te lauzi |
Quote:
Cata 'telecutualitate. Ma si sperie faptul ca undeva candva veneai si tu la intalniri. Bine ca nu te asculta nimeni. Oi fi grandoman, da sunt un grandoman care vorbeste frumos. Si nici nu ma laud cu masina bancii. |
Quote:
si te contrazici ... uitate la posturile tale de acum cateva pagini si chiar tu zicei ca dai bani si ca ajuti sa facem ceva frumos acum o dai nasol.. si nu ma lua pe mine cu figuri si chestii de astea ca nu eu sunt ala care nu ma dau jos din masina cand ma intalnesc cu un grup de pers ci stau in masina si mai vii si cu impresii de alea de copii ,ca doar de la asta a plecat toata cearta si de asta s-au luat baietii de tine in parcare la moldova si tu acum nu stii cum sa scoti maneca si arunci cu noroi in unu sau altul si inca ceva ... ziceai de figuri si alea alea da cand am venit de la buzau,iai asteptat pe sageata sau pe spilner ? chiar daca aveau motoare mai mici ? si nu puteau sa o tina incontinuu cu 180 ? scuzi limbajul si greselile de ortografie si ... da m-a enervat prea de tot |
baieti da chiar trebuie sa ne injectam la fiecare post ?
acum ati ajuns sa va certati de la cati bani se baga intr-o masina si tot asa .. si in legatura cu intalnirea sa inteleg ca sunteti impotriva si nu doriti sa se mai faca ? pentru ca vreau sa stiu si eu parerea voastra si nu e nevoie de un club ca sa facem o intalnire ca nume putem folosi foarte simplu .... filiala 4tuning Bacau si am rezolvat problema |
Alexxx are dreptate,era frumos sa mergem impreuna asa cum am plecat dar asta e,nu poti cere tuturor sa fie oameni.In legatura cu evenimentul,vrem sa facem ceva frumos,vrem sa participe toata comunitatea din bacau,indiferent de masina,nu e obligatoriu sa le punem si la expozitie(asta pt cei care nu avem ce expune)dar sunt masini frumoase in bacau care ar merita vazute.Deci asteptam orice sprijin,si va rog sa incetam cu scandalul intre noi.Nu avem noi bani multi dar avem vointa si asta conteaza.
Silviu,tu stii cum e,ai fost un tuner de la inceputuri,asa suntem si noi,incercam acum sa dezvoltam ceva si ne-ar prinde bine ceva din experienta voastra dar vrem sa ne intelegeti si sa ne ajutati,daca ne certam pe forum nu castigam nimic.Ne adunam la stadion ca sa vbim despre ceea ce inseamna tuning,vrem sa ne dezvoltam iar la intalnirile de anul acesta am cam fost,chiar daca nu ne-ati vazut si asta pt ca nu ne cunoasteti pe multi dintre noi.Hai sa ne intelegem reciproc si sa facem ceva bun din aceasta comunitate. |
si care-i problema ca am avut eu combinatii si am bagat bani in masina mea??? per total am bagat destul de multi bani in masina, dar nu asta conteaza. daca stam sa ne gandim ca traim in romania, in care unii oameni inca mor de foame am ajunge la concluzia ca cine baga 500 de euro intr-o masina e super lovelar. dar pe alta parte sunt unii care au bagat sute de mii de euro intr-o masina, sau si-au cumparat o masina de sute de mii de euro, sau peste un milion de euro si ajungem la concluzia ca cel care a bagat 50.000 intr-o masina e mic copil. deci fiecare e cu parerea lui, daca va face placere sa veniti la intalnirile ciupercilor la stadion in care se poarta discutii neinteresante, faceti-o. daca nu aveti aceasta placere noi nu va ducem dorul.
|
nu ma intereseaza pe mine cati bani ai bagat in masina sau cum; vad ca pe tine te dore ca unii baga 500 sau 10.000.
in schimb tu nu vezi diferenta. cand investesti o suma mare de bani si in masina si in tuning te duci cu fruntea sus si la o cursa si la un show fara sa iti fie rusine; pe cand daca bagi 500 sau 1000 nu stiu cine se uita la tine. asta e diferenta. eu nu am vazut nici o masina a cluburilor din tara care sa bage cineva 500 si sa i se spuna: mama ce masina . NU P.S. : eu unul nu te-am vazut pe tine la nici un show sau vreo cursa; nu stiu de ce te dai asa mare impatimit. asa ca nu esti tu ala care sa nu iti pasa ca venim la intalniri |
Ciupercutzelorrrrr va iubesc !!! :-P :lol: :lol: :lol:
Bv Alex69 , MariusPYM , Sageata .. etc !!! restu .. fara numar.. :twisted: :twisted: :twisted: |
scuze ca ma bag in discutie......in primul rand pentru FFR....te stiam baiat finutz....nu stiu cum te cobori la nivelul asta de afirmatii....lumea s-a cam suparat....si nu degeaba....cred ca a fost o chestie de moment!;) .....Silviu....tot respectul pentru tot ce faci...si ai facut pana acum.....dar, degeaba bagi tu 10000 de e intr-o masina si per total lumea zice..."mmm...am mai vazut"....pe cand daca bagi 500 de euro si faci o treaba de efect....reactia e " frumos..."!!!....nu banu' face diferenta.....tocmai de aia multi soareci de bani gata isi iau masina pentru ca " asa e misto..." sau " imi iau bmw-eu ca e tare masina"!.....RESPECT 2 YOU ALL.....serios!8)
|
Mda, toti au dreptate in felul lor, pe bune!
|
hopa ...iar sau umflat baietii de bani GATA..!!!
am o simpla intrebare pt baietii cu masini de ....mii de euro..care au investit..mii de euro(cu exceptia lui silviu tun..care stiu k pe barba lui sia luat ce sia luat si a facut ce a facut)..De unde un baiat de 2o..si ceva de ani are mii de euro sa investeasca in tuning....???... tot eu am si raspunsul...MAMICA,TATICUL,...mai e nevoie sa zic mai mult..eu unul nu mie rusine sa recunosc k am 20 de ani si muncesc de la 18 ani...k am renuntat la multe pt pasiunea asta..si am reusit k la varsta asta sa am masina mea luata pe barba mea in care am investit in numai 6 luni peste 1000 de euro stransi luna de luna si munciti de dimin pana seara in fiecare zi..chiar dak masina are 25 de ani si multi de pe forumul asta au ras de mine in anumite momente..eu nu port pica nimanui..dar dak nu am o stare materiala care sa imi permita sa am o masina de..mii de euro,sa investesc alte mii de euro...,inseamna k eu is un afon in ale masinilor si k nu stiu nimic despre tuning si k ar trebui sa fiu dat la o parte..???. Sper sa nu se supere nimeni si baietii ca(sageata,spilner,geani,shorty,alexxx...si altii)sa ma sustina cand spun ca ce am scris eu acum am scriso in numele lor si in numele lor..! Numai bine tuturor si astept niste raspunsuri..simple..sper k nu am sup p nimeni! Chestia cea mai naspa e chiar daca are cineva sau nu dreptate, se face de rusine Bacaul! |
Bv mon,cam asta au incercat sa spuna cei pe care i-ai mentionat...
|
Exact,suntem multi cei pe care mami si tati nu ne-au "ajutat" atat de mult.Te sustin mon in ceea ce ai spus.
|
am zis eu ca ma roade lucrul asta??? ca unii baga 500 si altii 10000??? fiecare baga cat isi permite, si in fuctie de pasiunea lui. siu eu pe cineva care a bagat chiar mai putin de 500 de euro in masina lui si a iesit ceva frumusel si deosebit de restul masinilor din categoria ei. iar de vazut, nu m-ai vazut tu, dar eu am fost cand am putut si mi-a permis timpul. aaa....si chiar nu imi pasa daca veniti voi la intalniri sau nu. nu eu v-am reprosat acest lucru. deci fiecare e liber sa faca ce vrea si sa-si exprime opinia.
....in mare parte ai dreptate nicule ;) .......si noi pe tine sasha :) |
Deci daca s-a ajuns iar la chestia cu banii lui Mama si Tata eu JUR ca nu o sa mai scriu in viata mea pe Bacau si nu mai am nici o treaba cu cei care posteaza aici..Spor la treaba..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning