![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Quote:
mare caterinca pe fiuto:))) are cu cine semana |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu au pret 1500e,nu's fabricate'n 2010 luna12,nu's full de full fara piele,n-au navigatie ''mare'',consuma ca dracu si e impozitu' mare! d'asta! romanu'i vagaboont! cu siguranta o sa devina clocitoare'n curte masina mea,or sa se joace nepotii mei cu cornete prin ea si-or s-o cace vrabiile daca nu'i pun pretu' care e mai sus!:-) |
Quote:
|
eu nu inteleg de ce sa te debarasezi de o masina care ti-a adus atatea satisfactiiiiiii:D...si nu numai tie,ci si fanilor tai+ca daca am o zi proasta sau mai ma supara "bolidu" doar ma uit la o poza cu taxiu:D sau bag un filmulet cu a lu' bobi si gata mi s-a inseninat ziua una-doua(peste tine;))...si asa mai renunt la o butelie de vin ca sa mai bag un surub in harb:lol:
oricum poate cu timpul ii aduci un confrate de la munte,dar unu' turbat(d'ala de olanda care baga numa' iarba;)) si ti-l pui tu la punct asa usor si cum trebuie,si sa vezi atunci batai de cap pe care sa il plimbi mai repede:lol: hai bafta si spor |
cam ai dreptate aici...masina m-a scos mereu din starea de stres , nervi, etc..
ii dau o cheie , cateva cerce, ceva sandale mai aud cum urla toba aia Remus...si uit de toate necazurile... pacat ca vine zapada si nu o sa mai merg cu ea....dar e tractoru la joaca....ii pun 'TZAVA' DIRECTA si dau in finala aia ....tot Remus.....:twisted: si pe zapada nu mai trebuie blocant la tractor....merge lejer....:lol: |
Quote:
|
Quote:
e joasa....nu o sa pot sa ies cu ea din parcare..... plus soferi de submarine care abea merg pe drum uscat...d-apai pe zapada....nu vreau sa imi iau dosar pt vreunul daca ma loveste... plus ca sarea o sa haleasca din caroserie....eu fac naveta pe DN1 si ca de obicei zapada ii iau prin surprindere pe drumari...:rolleyes2... asa ca e30 diesel power...:D |
Am ramas :shock: cand ti-am vazut ursul pe http://bmwe30cars.blogspot.com/2009/...-body-kit.html ...foarte frumos. E foarte greu sa nu recunosti o asa frmusete 8)
|
Quote:
|
arzatear focu nu ti-ar placea o pisica M complet ???:D:D:D nu pot sa cred:D:D:D
tizganeeeee ia pisica aia :D:D:D :lol: :lol: |
Quote:
ti-am mai spus ca am avut bani sa iau matza AAP sau...PRP cum era la voi....dar am preferat E 30 tot AAP sau EME parca a avut la bucuresti...actual PLM la noi....:lol: |
1 Attachment(s)
tinetiva bine ca azi am fost cu jaklu sal punem pe dayno si a cam scos ceva la coru asta are 700hp pe care ii pune jos e grav .fortzaaa
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning