![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
frumos fordul alex doar k la bara fata ai facut sa para k e mai multa lumina sub masina(ce se vede prin grila) decat in afara ei
|
scirocco orange
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Imi place lucrarea!
singurele chestii care nu ma atrag la ea sunt: 1. Culoarea 2. Roata din spate parca bate spre portiera ...Vin si eu cu una pt comentat! |
2 Attachment(s)
vad ca la rpima nu am primit nici un comentariu!
nici pozitiv, nici negativ! :rolleyes2 poate la asta indrazniti! :-) |
Quote:
|
scirocco grey
1 Attachment(s)
Attachment 1490376enjoy
|
Re: scirocco grey
Quote:
Dar ai niste zone cu colturi si niste zone prea blurate trebuie sa fi mai atent cu selectiile! aaa si unde ar fi trebuit sa existe umpic de blur nu este in schimb este unde nu trebuia sa fie c e cu umbra aia la ventu lateral? (dafapt nici nush daca exista) :| ideea e ca te misti super bine, dar daca ai fi mai atent la detalii ti-ar iesi masini extraordinare! |
2 Attachment(s)
some japan...mr2
|
2 Attachment(s)
cum vi se par masinile:?::?::?::?:
|
2 Attachment(s)
Revin si eu cu un VT nu foarte complicat, cum vi se pare ?
|
@cannonball:
- la jante iti trebuiau umbra, intercoolerul trebuiea sa fie mai inchis, ventu de pe lateral este umpic blurat,culoarea acceptabila dar sincer nu ma prea atrage, interiorul masinii este cam saturat ii trebuia umpic d contrast, in rest ideea e frumoasa @daf16: -total ireale, selectii strambe, imbinari f proaste sfat: incearca sa nu mai schimbi culoarea la masini deocamdata, si nu lucra la cantitate, lucreaza la calitate @cs28katy: -culoarea este mult prea stridenta si ireala, in rest c ai modificat la ea ai modificat destul d bn as putea zice |
Pai culoarea o fac cu HUE/SATURATION, voi nu tot cu aia o faceti ?
|
Eu unu o fac in color balance si vezi la janta spate k nu e incadrata bine si iti da impresia de viraj...in rest e nice :D
|
2 Attachment(s)
color balance/ si diferite layere cu diferite opacity si diferite blending moduri :D
asta pt a adaouga reflexii p masina nu doar d a tranti o culoare si atat! am pt voi un lambo :D |
1 Attachment(s)
cum vi se pare asta????
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning