![]() |
|
Re: megane green gt
Quote:
|
Re: Comentarii lucrari!
Păi eu, personal, īn afară de jante, care nu sunt puse bine, nu am nimic de spus.
Vezi la janta spate, unde atinge de aripă acolo, se vede urāt, nu ştiu cum să īţi explic... |
2 Attachment(s)
suzuki swift
|
Vezi că janta spate nu e decupată cum trebuie şi e un pic prea mare. Se vede că e pusă īn PS pentru că şi atinge aripa. Īn oglindă se vede reflexia unui personaj. Nu ştiu dacă aşa ai vrut tu, sau aşa s-a nimerit, dar mie, personal, nu īmi place cum se vede.
Aaa, şi parbrizul se vede cam aiurea, "ciopārţit" aşa... |
2 Attachment(s)
Loganul unui prieten.Nu este cine stie ce dar mie imi place ;)
|
Nu prea poate fi numit virtual tuning. Adică asta e părerea mea. I-ai pus neoane, jante negre şi ai coborāt-o puţin. Oricum, e de efect. Şi totuşi, vezi că pe spate ai lăsat-o puţin prea mult...
|
tin sa te contrazic,eMH. e Vitrual tuning,neoanele,jantele si garda la sol sunt facute virtual si cu bun simt.Mie chiar imi place ce a iesit.simplu,frumos,de efect.mai mergea lucrat la neoane totusi dar sunt oarecum okay.
|
Quote:
|
Multumesc pentru comentarii!Dupa cum am mai spus nu este cine stie ce,a vrut amicul meu sa vada cum da cu jante negre si de acolo m-am mai intins un pic,personal mi-a placut cum a iesit si am vrut sa va dati si voi cu parerea(bine in realitate nu i-as pune neoane).
|
2 Attachment(s)
si eu dupa muuult timp :rolleyes2
nu a iesit chiar cum ma asteptam...da' totusi sunt cat de cat multumit |
2 Attachment(s)
renault twingo
|
E foarte frumos Twingo, dar am impresia că maşina stă direct pe jante. Adică nu pare să aibă cauciucuri acolo unde face contact cu şoseaua. Şi janta spate e un pic suspectă, dar oricum, e foarte mişto făcut!
|
2 Attachment(s)
Un ford :lol: ..are unele greseli dar..
|
Eu, personal, nu prea am găsit greşeli. Numai că nu ai selectat bine, sau nu ştiu ce ai făcut, că īn spatele maşinii, pe la eleron, se vede ca un contur albastru...
Īn rest, mie īmi place! |
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning