![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am facut si io masina unui prieten...
|
Arată bine, dar ar fi fost mai frumos dacă nu schimbai background-ul.
Jantele sunt frumoase, dar maşină albă cu geamuri negre, faruri galbene, şi jante verzi, nu arată prea bine. Capota trasă peste faruri e facută bine, dar mi se pare că la farul din planul depărtat e lucrată superficial. Se putea şi mai bine! Pe capotă in zona grilei sunt nişte puncte ciudate. Cred că sunt muşte pe care le-a pălit cānd mergea cu maşina, sau pur şi simplu murdărie. Puteau fi scoase acele puncte in varianta editată. Īncă o chestiune ar fi că īn planul apropiat, deasupra jantei, capota şi aripa au o culoare ciudată. Nu ştiu cum se cheamă īn termeni fotoşopişti, dar nici nu te mai prinzi unde se termină aripa, şi unde incepe capota. Şi ultima menţiune, pragurile nu par a avea aceeaşi culoare cu restul maşinii... |
Quote:
jantele sunt din alt film..parerea mea..in sensul ca sunt jante de japoneza(competitie) si nu prea merg pe europeana ce ar mai fi de zis o ca lateralul nui e la acelasi nivel cu fata griji la selectii..ca idei ai..dar tre sa fi atent la detalii mrsika |
ms de comentarii baieti :D nu mai lucrasem de mult si mi`am facut putin curaj la asta...stilul nu prea poate fi inteles de toata lumea, sunt fixuri de`ale mele ...ms again
|
Audi A3
2 Attachment(s)
cateva sfaturi , baieti ?
|
1 Attachment(s)
Vezi ca ti-am incercuit acolo ce mi se pare mie suspect.
Mai e si fanta aia de pe capota, care pare a fi mai mare intr-o parte, si mai mica in cealalta. |
Quote:
Mersi foarte MULT |
megane green gt
2 Attachment(s)
|
Re: megane green gt
Quote:
mersi |
2 Attachment(s)
vin si eu cu o noua lucrare.am lucrat multisor la ea.sper ca se observa.va rog sa va dati cu parerea.astept in special criti.sper sa va placa
|
4 Attachment(s)
dupa ceva vreme de cugetare vin cu 2 ... una ink mai e de lucru ... judge them!
Attachment 1459827 Attachment 1459828 Attachment 1459829 Attachment 1459830 |
Quote:
culoare saturata,jentile ( sau jantele :rolleyes2) prea intunecate,nu se prea vad,oglinzile au alta culoare,la wide body i'ai dat smudge de numa' numa' , umbra in fata e uraaat pusa.singuru' lucru care imi place e capota care 99,99(9)% zic ca e brush si nu e facuta de tine...asteptam donoru':rolleyes2 |
donor megane
1 Attachment(s)
merci de com to al... sigur am cateva greseli deoarece e lucrata repete masina (nu am stat sa caut donori) .... capota e brush toata dupa care am adaugat ventu dp 350z...enjoy
Attachment 1459948 |
Quote:
ce te-as ruga sa demonstrezi ca nu e facuta de mine...daca esti 999% probabil poti sa si demontrezi lucrul acesta.o zi buna |
la cat de saturata si cam urat facuta restul masinii ( scuze,zic cum mi se pare mie ) ,capota e destul de okay.dar daca tu te grabesti cand faci masini....pacat. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning