![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Darius-Ma, aia era ideea sa se vada buza jantei, si da, poate am gresit gumele. Urat tare Scirocco ala:lol:
Rosha-Multumesc. Tis-:-) Ai jante prea mari pentru asa ceva, nu e prea "estetic" vorba lui Darius. Si daca ii scoteai aripile de avion, arata mult mai bine! ebone-Nu faci un tutorial pentru edituri in PS? Cel putin pentru fum:-) LEVIN |
Quote:
|
4 Attachment(s)
BMW M3 |
KidForDrift - uite aici tutorial https://www.youtube.com/watch?v=xNF3JcB-uus
radu_cainamisir - se vede urat mai transparent, asa vad eu :)))) tm_kata - frumos, o revenire ceva ? :D |
KidForDrift - ca sa iti iasa fumu ala cat mai realist trebuie sa pastrezi fumu din joc si te ghidezi dupa ala :) eu asa fac
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
buzz.razvan: Stopurile nu-mi plac.În rest,e chiar reuşită,felicitări.
ebone: Frumos,exceptând finala. KidForDrift: Stai liniştit că şi Levin-ul tău e urât cu crengi. tm_kata: Foarte frumos. :D Nu mă mai satur de Scirocco. :lol: Attachment 2709636 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
MERCEDES C63 |
3 Attachment(s)
Kata ma bucur foarte tare sa te revad aici, sper acum pentru mai mult timp :D Chiar mi-ai si redat pofta de SLRR :D
Chiar din weekend-ul acesta ma reapuc de vechile proiecte pt joc! :joy: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salu baietii, m-am gandit sa mai trec si eu pe aici. Bravo pentru masini tuturor, sunt dementiale toate toate, a avansat mult tehnica in SLRR :))
Vin si eu cu o balena, va rog sa nu fiti prea duri, cred ca mi-am cam iesit din mana.... |
5 Attachment(s)
grc- frumoasa balena de unde ai luat-o ca o vrem si noi ?
tm_kata - absolut super toate masinile si ma bucur sa te vad pe aici acum avem si noi de la cine invata cate ceva radu -ce ai facut fratioare din masina ciorba ? kid - frumos darius - superb acum incerc sa imi fac si eo timp sa mai postez cate ceva pe aici si sper sa va incant vedea cu aceasta masina aston marti D.B.S |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning