![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
keemo-> smechera lucrare..... |
2 Attachment(s)
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
inca 2 :D
|
2 Attachment(s)
Un toledo cupra si de la mine :P
|
Vreau si eu donorul de la roti ...se poate ?:D
|
Parca sunt rotile PREA iesite in afara, si spoilerul fata atinge jos (pe mijloc). In rest e foarte misto facuta!
|
1 Attachment(s)
donoru
|
1 Attachment(s)
- V W - |
Prea jmecher! Ai imaginatie!
Exista totusi si probleme! Partea din spate a remorcii (imediat dupa ax) se vede incetosata rau de tot. Si mai e o chestie pe care nu o inteleg, tot la remorca. Roata de pe partea dreapta a remorcii are spitele rosii. Roata de pe partea stanga a remorcii are spitele normale, albe, si se vad si "in miscare". Am vazut eu gresit? |
ai vazut bine la faza cu roata dar nu am avut ce sa fac....
iar ca si claritate aia e....dar mi a placut mie mult si daia am pus-o Merci de comment |
eheee a terminat dinozauru' masina. Stii ce parere am de masina ,ti-am spus sincer vroiam eu sa o lucrez cand vedeam WIP'urile de la tine. perfecta ce sa mai... bvo dinoooo
|
o lucreare excelenta mansoane, romorca la urma ca daia e remorca, ne luam de masini noi ;) , cu rotile ai avut aici probleme, dar masina e cel mai bun exemplu de cum poate ajunge o masina cu tuning "A la Ghyorghii" . Oricum bravo ink o data ptr o lucrare buna.
|
1 Attachment(s)
fir-ai al drq de dinozaur, masoane, ce bine a iesit, imi place enorm cum arata! bestial :) urc si eu broscoiul meu cel taiat, ca e fratele lu al tau
citez un nene de mi-a zis asta pe drum cand era cu un prieten cu o pisica, care a zis:" salut bo$$, asta e sora lu' a ta, vere!" VW Broasca Taiata |
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning