Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

JohnnyX 12-04-10 19:30

Re: Comentarii lucrari!

Lucrarea e foarte buna, dar exista si cateva greseli:
-cauciucul din fata pare desumflat
-umbra rotii din spate nu e completa (asta se observa doar cu zoom)
-la teava de esapament din dreapta, mai exact sub ea, ai o zona ce pare a fi asfalt, asemanatoare cu ce e sub masina; nu prea imi dau seama ce e acolo.

Sunt greseli minore care ar fi mai greu de vazut daca lucrarea era la rezolutie mai mica. Per total e o lucrare frumoasa. Felicitari !

cs28katy 12-04-10 21:57

2 Attachment(s)
Astept comentari ;) Unde mai am de lucru ?

keemo 12-04-10 23:23

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3271892)
Lucrarea e foarte buna, dar exista si cateva greseli:
-cauciucul din fata pare desumflat
-umbra rotii din spate nu e completa (asta se observa doar cu zoom)
-la teava de esapament din dreapta, mai exact sub ea, ai o zona ce pare a fi asfalt, asemanatoare cu ce e sub masina; nu prea imi dau seama ce e acolo.

Sunt greseli minore care ar fi mai greu de vazut daca lucrarea era la rezolutie mai mica. Per total e o lucrare frumoasa. Felicitari !

:lol: :lol: :lol:
nu stiu cum la tine cauciucul fata pare desumflat ,dar in fine ,multumesc de aprecieri. Ai dreptate cu asflatul de pe bara spate; La cate am avut de facut la masina asta ,crede-ma ca ,aia a fost nimic ,au fost multe chestii mai MARI la ,care m-au facut sa-mi bagt capul mai mult... :-j

JohnnyX 13-04-10 13:04

Hai ca nu e desumflat de tot, ci doar moale. :lol:

cannonball 14-04-10 01:14

6 Attachment(s)
Salut m-am apucat si eu de VT de cateva zile si am zis sa vad ce pareri aveti si voi , care va mai pricepeti

Manson 14-04-10 22:20

pune si mie donnorii la audi

cs28katy 15-04-10 01:05

2 Attachment(s)
Mai vin si eu cu un Matiz.

cipskate69 15-04-10 02:39

@cs28katy:frumos si cu bun gust facut matizul..pacat de selectii,rezolutie si culorile putin cam saturate. in interiorul aripii puteai si tu sa umplii cu negru sa nu se mai vada natura din spate :-P
lucreaza cu rezolutii mari,selectiile fa-le mai grijulii,idei ai

REDCUP 15-04-10 08:54

2 Attachment(s)
sunt incepator cum vi se pare? ultima este originala

Cozmescu-Alin 15-04-10 11:09

imi place mai mult originala:lol:

keemo 15-04-10 15:06

2 Attachment(s)
aaaaaaaaaaaaalta lucrare. No job ,no school , chopping is my lifestyle :lol: :lol: :lol:

KillerINC 15-04-10 15:09

frumoasa lucrare keemo....dar mi se pare ca usa fata este intrata prea mult sub aripa

keemo 15-04-10 15:18

tocmai asta era si ideea ,aripa sa fie putin mai umflata (wide body kit) nu stiu daca mi-a reusit ,in viziunea mea e ok..
multumesc ptr comentariu !

cannonball 15-04-10 15:32

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 3279013)
pune si mie donnorii la audi

dupa cum spuneam sunt nou in VT....poate imi explici si mie ce-s aia donnori:oops:

wlady 15-04-10 17:41

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 3280761)
aaaaaaaaaaaaalta lucrare. No job ,no school , chopping is my lifestyle :lol: :lol: :lol:

Reflexiile laterale sunt extrem de slabe... Ai parti bune, dar sunt si parti rele destule. Ai bumperul blurry, evazatia fata nu arata deloc bine, are forma normala de usa si nu ar trebui sa fie asa. Personal, nu-mi place cum se termina spoilerul spate, e doar o remarca pur legata de gustul meu. Cred ca iti trebuie o pauza... prea multe lucrari intr-un timp prea scurt uneori duc la oboseala, si se vede. Have a break :lol:. Per total, se vede ca avansezi dar asta nu e cea mai buna a ta. Felicitari oricum, ai muncit mult si se vede.

All times are GMT +2. The time now is 00:20.

- Copyright 2026 4Tuning