![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Lucrarea e foarte buna, dar exista si cateva greseli:
-cauciucul din fata pare desumflat -umbra rotii din spate nu e completa (asta se observa doar cu zoom) -la teava de esapament din dreapta, mai exact sub ea, ai o zona ce pare a fi asfalt, asemanatoare cu ce e sub masina; nu prea imi dau seama ce e acolo. Sunt greseli minore care ar fi mai greu de vazut daca lucrarea era la rezolutie mai mica. Per total e o lucrare frumoasa. Felicitari ! |
2 Attachment(s)
Astept comentari ;) Unde mai am de lucru ?
|
Quote:
nu stiu cum la tine cauciucul fata pare desumflat ,dar in fine ,multumesc de aprecieri. Ai dreptate cu asflatul de pe bara spate; La cate am avut de facut la masina asta ,crede-ma ca ,aia a fost nimic ,au fost multe chestii mai MARI la ,care m-au facut sa-mi bagt capul mai mult... :-j |
Hai ca nu e desumflat de tot, ci doar moale. :lol:
|
6 Attachment(s)
Salut m-am apucat si eu de VT de cateva zile si am zis sa vad ce pareri aveti si voi , care va mai pricepeti
|
pune si mie donnorii la audi
|
2 Attachment(s)
Mai vin si eu cu un Matiz.
|
@cs28katy:frumos si cu bun gust facut matizul..pacat de selectii,rezolutie si culorile putin cam saturate. in interiorul aripii puteai si tu sa umplii cu negru sa nu se mai vada natura din spate :-P
lucreaza cu rezolutii mari,selectiile fa-le mai grijulii,idei ai |
2 Attachment(s)
sunt incepator cum vi se pare? ultima este originala
|
imi place mai mult originala:lol:
|
2 Attachment(s)
aaaaaaaaaaaaalta lucrare. No job ,no school , chopping is my lifestyle :lol: :lol: :lol:
|
frumoasa lucrare keemo....dar mi se pare ca usa fata este intrata prea mult sub aripa
|
tocmai asta era si ideea ,aripa sa fie putin mai umflata (wide body kit) nu stiu daca mi-a reusit ,in viziunea mea e ok..
multumesc ptr comentariu ! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning