![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Ei bine astazi am pus si io mana pe "Adobie Fotosop cese 3".In primele 3 minute vroiam sa-l sterg:lol:,dar o raita prin tutoriale si am vazut cum si ce merge.
Aceasta este prima mea lucrare(nu luati in considerare elementele acelea colorate gresit-nu prea le ghibuiesc:x-sunt ''beghiner'' in de-ale Photoshopului ):oops: Attachment 1404194 |
2 Attachment(s)
Un amic a facut in paint schita si am zis sa incerc un brush,nu real si nici prea multa munca nu a fost depusa...:rolleyes2
|
Super :D
|
2 Attachment(s)
cea mai noua a mea
|
Aaa... i-a picat spoilerul? :|
|
Mie îmi place ideea la acel Z , o să mai revin şi eu cu o lucrare :lol: .
|
cass,imi place,evoluezi bine,nu ca mine :))
eMH,sunt spoilere detasabile..doar ca au niste cleme in plus pe care cass le.a uitat |
1 Attachment(s)
Mk3 !
P.s. @Ca$$: Vezi că am văzut că ai tăiat din cauciuc din roata faţă dreapta ! :cry: |
ai modificat putin da arata foarte bine...adica mie imi place foarte mult ... succes in continuare :D
|
2 Attachment(s)
Ceva rapid...:arrow:
|
2 Attachment(s)
r34 - massive attack
lucrare la care m-am chinuit putin , jantele sunt facut din vreo 3-4 bucatele ,sunt unicate ,rebrush ,bla bla bla ,bg'u la fel ,facut din bucatele. sper sa va placa !! |
frumos keemo..se vede ca e lucrata masina..insa am o nedumerire..de ce la numaru de inmatriculare e multitudinea aceea de linii zimtate??
1.ai o pata alba care sare in ochi..prin parbriz.. 2.umbra si cauciucurile trebuiau mult mai contrastante 3.bara fata e blur chiar langa roata 4.roata tae caroseria..tot cea din fata per ansamblu masina e complex modificata..si arata bine..bravo |
am o problema cu monitorul ,nu prea e setat cum trebuie ,si se vede destul de intunecat ,nu imi dau seama foarte bine unde trebuie mai contrastat sau nu. Numarul nu mi-a placut pe ultima suta de metri si am ales shape tool ,fill negru. Deja eram satul de ea :lol:
ms ! |
imi place rau culoarea
|
3 Attachment(s)
Nu prea ma astept la prea multe comentarii ,deja virtual tuningul aici a cam adormit,la ultima lucrare abia am primit 2 comentarii :lol: :lol:
Ultima lucrare ,m-am chinuit extraordinar de mult sa gasesc piese la rezolutia la care am lucrat care e ceva de genul 4000x2000 etc. In fine ,ce am facut la masina se poate vedea,numai insir iar toate lucrurile care le-am facut la masina ca sunt fffffffffffff multe... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning