![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva comentarii plz! :D
|
@Nubyan - janta spate e cam plata, carbon bun, umbre ireale, plasa buna ;)
|
vlad 4tuning--->janta spate e cam aiurea.....zici k masina sta pe jante direct
shantzu--->masina misto...doar k parerea mea...jantele km micutze...in rest superba |
*vlad_4tuning - cred k ai cam exagerat cu vynilurile ... janta spate puteai sa o scoti mai in exterior ... carbonu ar fi trb sa-si schimebe directia la aerisirea dp capota ... "imaginile" cu elemente de pe masina ta le-ai marit cam mult si sunt blurry ... la multe din lucrarile tale vad "patratele" pe background sau pe masina ... c le faci frate??? ...
*shantzu - teava departata de la intercooler ar fi trebuit sa fie mai scurta ... in rest oke ... *Yackone - rotile au o tenta ciudata galbuie ... *DjVictor - dak esti atent pe langa masina se mai vad parti rosii ... aerisirea dp capota e ireala sau mai bine zis "nu foarte bine definita" ... selectii strambe sub masina ... oglinda blurry ... *Nubyan - janta spate e cam plata combarativ cu cea fata ... in partea stanga (a privitorului) capota are liniile de carbon mari iar in partea dreapta sunt mici ... eleronu nu are prelungire prin geamuri ... |
2 Attachment(s)
so this is my latest chop8)
comentati:D |
sta foarte prost in peisaj...nu se potriveste de nici o culoare:rolleyes2 , si geamurile sunt prea negre...inteleg lenea sa faci tot interiorul ala da nici asa :lol:
interesant kitul ;) |
alt backgroun nu am gasit:(....shi cu geamurile...ia mai dale draq ca sunt de mafiot:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta e Subaru meu din liga...rupeti-l la comentarii
|
*frost_dani - prin parbriz se vad niste picioare (cred k asta se vede) ... corpurile unde sunt :D:D:D ... usa aia trebuia pusa mai spre interiorul "plafonului" pt k se deschide odata cu el ... umbra de sub masina e facuta nasol ... sta prost cu backgroundu ... geamurile ... astea le stii ...
*Reme - se vede k ai coborat masina ... pleoapa e cam ciudata ... umbra din colt in departare e facuta aiurea ... |
a ... frost... si vezi k e descentrat spoilerul :D
|
2 Attachment(s)
Ms Reme! :-* Am mai lucrat si un Logan... stiu ca am mici greseli..
|
2 Attachment(s)
Bmw M Power......;)
|
hai mah ce draq..........asta numesti tu tuning???....shi mai ai pretentiii ca esti in design team......pai ar trebui sa faci lucrari la care sa ne iasa ochii cand ne uitam..................
|
Quote:
|
Quote:
el si`a castigat dreptul de a fi in Design Team...si decat mult si prost mai bine putin si frumos... Peace |
ady...ti am zis k mi place.....;)
|
*DjVictor - nu ai umbre in plasa ... ai vopsit aerisirea laterala ... selectie stramba sub spoileru fata ... eleronu fara prelungire prin geamuri ...
*AdY9005 - in partea de sus a jentii spate se mai vede o urma (pana la aripa) ... nush ce e ... in rest masina e oke ... curata ... |
2 Attachment(s)
Comentatzi va rog:lol:
|
Quote:
|
barum .....bv
|
2 Attachment(s)
simple design...comment...
|
2 Attachment(s)
un audi A3 astept comentariile voastre...
|
manson ii tare BMW-ul imi place cum ai prelungit capota
|
manson - nu ma asteptam de la tine sa ai pe spate janta plata :(
|
mane..sa mor de nu m am chinuit sa o modific sa o fac ceva dar....nu mi a iesit...nuj:(
ma bucur k place masina under vt .... si tot pt shantzu....o sa apara versiunea hardcore a bmw ului:D Under vt-->ce ai facut mane...la roata pe fatza...:D in rest oke... |
*Manson - janta fata mi se pare de proasta calitate (ai marit-o de la o rez mai mica) ... janta spate plata ... unde ai scos elementele ornamentale laterale au mai ramas niste urme ...
*Under VT - jantele plate ... ce sunt petele alea in aerisirile mici dp spoiler ... ?? |
acuma am observat si eu unele greseli,am sa le corectez...mersi pt observatii...patriotu nush cum au aparut petele alea acolo
|
patriotu ...janta nu e de la rez mik e la fel de mare k cea stock...dak vrei o sa ti dau poza...dar pe spatestiu k am bulit o :(
|
2 Attachment(s)
bmw 330i :???:
comentati :) p.s. n-am mai lucrat de cateva luni bune in ps... asa ca fiti ingaduitori :D |
masina e misto.....da nu prea are tuning....decat toba aia ...
|
Deci se pare ca va placut BMW-u meu :D ms ms ms:twisted:
|
Quote:
|
OmB* fratele meu am pus-o aici ca ssa vad ce greseli am ! ca sa stiu ce nuu am facut bine sa imi indrept gresala si gata cu offtopicu !:!: :!: :!:
|
3 Attachment(s)
eu l`am pus intai la challenge...stiu ca am greseli...si numai aveam timp sa`mi bat capul cu ele...deci...bmw (poza 3 e bonus...) 8)
|
3 la 10.000 lei =))
|
am o idee ... oare putem face dintro masina tunata una stok ?
|
2 Attachment(s)
@unde VT - jante cam plate, faruri ireale, proiectia cadranelor e prea saturata, trebuia mai opaca si mai transparenta
@T1grul - misto, dar parca e cam deschis spoilerul la culoare @sandrin - simpla, doar o toba :cry: un bmw merita mai mult de atat @manson - jantaplata la spate, in rest e OK + parchez si eu trotinata mea...rupeti stilul cu noi comentarii |
Reme arata super fain! carbonu km lasa de dorit si cu roata din staga ce ai facut ?:(( ca trebuia sa o latzesty si pe aia si arata mijto :D in reqst ee OK ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning