Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-96-GML 25-10-10 21:04

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3756017)
Taximetristii astia sunt muscati de capra.Si aia cu Maxi Taxi.Ii doare in cot ca tu esti in stanga lui sau in dreapta.Se baga nici nu se uita:lol:.

Bine ai venit! in jungla,nu stii ca 80% din soferii de pe Maxi-Taxi,sunt,ori pensionari,ori carau "portocale"cu "papuc de 16 T " ?,in traducere libera,soferi pe basculante in cariera:lol:,deci in concluzie,acolo nu-s indicatoare si se merge la mica intelegere,dar pe picior de egalitate ( toti conduc mastodonti ),pe cand in traficul civilizat,noi astia "mai mici",trebuie sa ne ferim...ca de-aia se zice ca "s'o ferim";)

C T 19 K R A 26-10-10 17:50

Jungla e putin spus.Daca mai mergi si putin mai tare se gaseste vreun " enstein " de taximetrist sa intoarca pe dunga continua.Trebuia sa-l bata fata cu seatul:lol:

Blondy26 26-10-10 18:00

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3759219)
Jungla e putin spus.Daca mai mergi si putin mai tare se gaseste vreun " enstein " de taximetrist sa intoarca pe dunga continua.Trebuia sa-l bata fata cu seatul:lol:

:)) Poate as fii facut-o daca n-as fii lesinat de 2 ori dupa ce am iesit din masina:)) Inca mi-as dori sa-l vad in ipostaze demne de rotten.com:))

C T 19 K R A 26-10-10 18:19

Imi dau seama a fost socul ala de moment.Si zici ca mosul ala conduce acuma n-are treaba nu?

Psycho 26-10-10 19:42

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 3759255)
:)) Poate as fii facut-o daca n-as fii lesinat de 2 ori dupa ce am iesit din masina:)) Inca mi-as dori sa-l vad in ipostaze demne de rotten.com:))

nu vrei sa fii prietena mea ? ne-am putea intalnii cand vin in constanta :)

imi plac fetele care intra pe rotten :D

Blondy26 27-10-10 00:30

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 3759318)
Imi dau seama a fost socul ala de moment.Si zici ca mosul ala conduce acuma n-are treaba nu?

Yup, mosul conduce, sau cel putin conducea, ca a avut dovada. El s-a ales doar cu o suspendare pe 30 zile parca pentru accident...legea din Romanica, ce sa-i faci?!...:|

@Psycho: eu nu mai intru pe rotten, deja visez sa recreez scene de acolo :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: dar numai si numai cu dom' taximetrist!:))

C T 19 K R A 27-10-10 10:45

Deci shaw ala cu taxiu e kamikaze rau.Trebuie sa ma feresc de ei mai ales ca au atractie iarna la masina mea le place ca e alba cred:lol:

GRIGO 28-10-10 00:17

Hai ca ati deviat de la subiect.
Nu va intindeti la discutii aiurea,
mai folositi si messenger-ul.

Psycho 01-11-10 21:02

l-as folosii , dar nu am id-ul ei , si tot nu mi-a raspuns la intrebare daca vrea sa fie pretina mea :))

https://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y...eature=related

GRIGO 03-11-10 16:15

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 3776662)
l-as folosii , dar nu am id-ul ei , si tot nu mi-a raspuns la intrebare daca vrea sa fie pretina mea :))

https://www.youtube.com/watch?v=BEd_Y...eature=related

@ Blondy26 - dai fata id-ul la baiat, sa nu mai fie nevoit sa faca Offtopic,
isi ia naibi si vreo infractiune.

@Psycho - ;) :-)

L.O.R. 04-11-10 21:35

offf taximetristii astia ....bine ca nu am aparut pe aici cu accidentul meu ...tot din cauza unui taximetrist am avut masina facuta pachet...:-<

Blondy26 04-11-10 22:38

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 3781736)
@ Blondy26 - dai fata id-ul la baiat, sa nu mai fie nevoit sa faca Offtopic,
isi ia naibi si vreo infractiune.

@Psycho - ;) :-)

:))
id-ul e nr de la una din masini. nu zic de la care:)) pe bune

in rest...nu'shtu', nu'shtu', nu'shtu' io d'astea=))

[p.s. gata, nu mai fac offtopic si am sa incerc sa postez si sa ma regasesc cat mai rar pe sectiunea asta:))]

ginnjuice 28-12-10 08:23

ce mama dracu era la iesire din mamaia aseara ca am stat jumatate de ora pe loc si cand am trecut erau niste masini in boscheti si atat

rzv_flu 01-01-11 21:36

un kalos praf si o cisterna sau ma rog ce sa mei vedea din cisterna!

x_cess 03-01-11 01:34

Cateva detalii?din ce ai spus acolo reiese ca monstrul Kalos a facut bucati o cisterna:|

semjke 03-01-11 10:49

A fost doar un Aveo care s-a crezut indestructibil :))

http://www.telegrafonline.ro/1293573...zastru-p2.html

yamahaer1cip 14-01-11 01:17

S-a rasturnat cu BMW-ul pe podul de la Doraly

Un accident rutier care era sa se soldeze cu urmari tragice s-a produs miercuri, in jurul orei 22, la Constanta.

Un accident rutier care era să se soldeze cu urmări tragice s-a produs la Constanţa. Ioan Alexandru Roman, de 23 de ani, conducea un autoturism BMW, înmatriculat CT-87-ROY, pe Şoseaua Mangaliei, dinspre magazinul Billa spre strada Pandurului. Ajungând pe podul de la Doraly, din cauza vitezei şi a neatenţiei în conducere a şoferului, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a persoanei din dreapta faţă, C. Vicenţiu Eugeniu, de 16 ani. În urmă verificărilor oamenilor legii, aceştia au descoperit că cei doi purtau centurile de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

j.v.l 14-01-11 18:18

acum 5 minute la Bratianu x Lapusneanu (Kaufland) golf 5 negru ramas in intersectie vs ambulanta ajunsa in stalp. Cam urat :(

SyDemon 14-01-11 20:39

1 Attachment(s)
Despre asta e vorba mai sus. El parea ok, nu cred sa aiba nimic din punct de vedere fizic. Despre cine era in ambulanta / avea pacient sau nu.. nu pot sa ma pronunt.
Cat despre masina .. :sad: necaz mare.

j.v.l 14-01-11 20:55

eu inca n-am reusit sa inteleg de ce avea luneta tandari ... :(
necaz si la ambulanta...roata spate rupta si intrata cu fata in stalp. nici eu nu stiu daca avea pacient.
sper sa fie bine toata lumea.

maff_77 15-01-11 00:50

RTC :( pacat de masina

aikman 15-01-11 07:09

acum 20 de min accident la far o dacie cu un passat ... nu stiu exact detalii ca erau 2 salvari si o gramada de licurici care dirijau traficu , adica si pe mine :)

C T 19 K R A 15-01-11 10:56

Pacat de golf era o masina superba.Chiar ieri vorbeam cu un prieten despre el.Dar macar bine ca n-a patit el nimic.Masina e un fier sa face.

YZF-PWR 16-01-11 23:39

pfff... RTC-u , pacat , investise mult in ea , si vad ca s-a dus bine spre motor , dar culmea intercooleru pare impact , poate vad eu prost ca imaginea nu e asa buna.

tase_astra 22-01-11 22:46

E posibil sa nici nu fi lovit cu IC fiind pozitionat relativ jos. Pacat de masina, dar pana la urma cel mai important e ca el nu a patit nimic, fiarele se mai repara!

yamahaer1cip 06-02-11 22:39

Viteza fatala: a intrat cu masina in stalp. In buzunar avea etnobotanice

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-un-stalp.html

B-72-RZD 07-02-11 07:51

Daca eram pe facebook dadeam like la post. :lol:

banzay 07-02-11 08:22

Imi place comentul unuia: "boilor! scoateti stalpul!" :lol:
Acum ce pot spune, la 40 de ani, ar fi trebuit mai multa minte. Si totusi nu v-ati saturat de scenarii de genul: Omul da peste o persoana. Persoana moare. Smecherul ia cu suspendare. Isi continua viata la fel, nefiind marcat ca a omorat pe vreunul. Daca se intampla si acum la fel? Din pacate pt el, nu a fost o persoana, ci un stalp, care a cedat ceva mai greu.

B-72-RZD 07-02-11 08:32

Da, asta asa e.. in locul stalpului putea fi un cuplu, un grup de copii, si asa mai departe. Din nou, ma bucur ca a intrat in stalp.

banzay 09-02-11 08:18

Inca un accident: Tomis 3, Bd Tomis, protagonisti Ceed si C3. Erau intr-o pozitie cam ciudata unul pe un sens, celalalt pe sensul invers. Ambele lovite in colturile stanga fata, cu fata indreptata spre zona Dacia. Politie, salvare, gura casca, tot tacamul.

Splinter 27-02-11 20:40

Ieri intre Valu si Constanta ... la sensul giratoriu un fiat punto albastru de ct era tavalit pe camp... cred ca s-a invartit de cateva ori... venea dinspre valu spre cta... cred ca a uitat de sens...

banzay 28-02-11 09:21

Pai daca avem 'soferi'. De-asta. Vin tare pana la sens (sau la noile curbe dinspre C-ta) unde franeaza brusc si intra pe banda ta si dupa iar ii dau tare in linie dreapta.

Splinter 02-03-11 09:07

Accident nasol intre o dacie gri si un opel astra galben la intersectia dintre b-dul Mamaia si Mircea...azi de dimineatza la 9... dacia era sifonata rau... opelul nu i-am vz fata ca era cocotat pe bordura pe acolo...oricum la cum arata dacia bine nu era nici opelul... cred ca au fost si victime sper ca nu ranite grav ca erau licuricii pe acolo si faceau masuratori...

YCEE 02-03-11 11:52

e naspa rau semaforu ala... de fiecare daca cand ma pun in miscare la -1 o secunda rosu 0 verde +1 verde...mereu trece cate unu pe mamaia in viteza...ori semaforu nu are galben pt aia...ori brusc pe mamaia se face rosu si pe mircea verde in acelasi timp :-|

C T 19 K R A 02-03-11 13:18

Dacia era mai avariata pentru ca a ricosat in scoarul ala.Acolo era sa o parlesc si eu cu un taximetrist care a trecut pe rosu cu 100 la ora.

14kla 02-03-11 17:35

aseara in accidentul de pe aurel vlaicu cu autobuzul si cele 2 autoutilitare,un vecin de al meu si-a pierdut viata,avea in jur de 37 ani,si a lasat in urma 4 copii,dumnezeu sa il odihneasca!!!

schumi_86 02-03-11 23:33

Nasol....:sad: R.I.P.

Splinter 03-03-11 11:09

2 Attachment(s)
Salutare...hai ca de cateva zile zici ca m-am facut reporter de umblu dupa accidente... inca unul de data asta la mine in cartier...intersectia de la Corbului cu I.L.Caragiale, zona Groapa, una bucata Ford Focus din 2008-2009 cu una bucata Citroen C5... Erau intr-o pozitie foarte ciudata pe strada dar din ce am auzit pe la lume citroenul ar fi lovit fordul si la invartit de 2-3 ori.. De data asta am si 2 poze... Naspa....conduce-ti cu grija !!!

ginnjuice 04-03-11 08:57

o sa conduce-m,multumim de poze :D

c0a 04-03-11 16:34

esti rautacios :))

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning