![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
daca dadea jos unele elemente nu mai arata asa...iar stopurile le-a potrivit bine...
|
26WRC scuze dar nu merita sa o pui aici
s-a muncit deja destul de mult avand in vedere ca e a 2 infatisare a masinii (prima fiind chiar kitch) Stiu ca unele elemente sunt aiurea puse dar sa admiram si totusi munca depusa ok? mersi de intelegere |
eu nu va inteleg....ce daca s-a muncit 10 ani la ea daca rezultaul e kitsch...asta ea.....stai sa-i vezi cum sar pe mine acum
|
1 Attachment(s)
uita'ti aici..cea mai siglofita masina ! vazuta in tm..si in miscare ! :twisted:
|
Quote:
|
:))
cate gume a mancat pentru atatea actipilde :P |
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...16-174721.html asta a vazuto cineva ? :| :lol:
|
Fratilor sunteti belea...am vazut unele kitchuri tot aici care au fost muncite de 1000x mai mult ca dacia aia...SI TOT KITCH CU SPUME LE SPUNEATI!!! Doar daca sunteti prieteni cu ala sau nu...nu trebuie sa ne codim asa...dacia portocalie e kitch din cap pana in picioare (am vazuto si eu la Costinesti...mi sa parut Lame faza ca a mai si parcato in mijlocul statiunii, acolo la restaurantul de pe colt sa o admire tot omu...deci kitch si atitudinea...)...fi faza cu "deja e la a IIa incercare k prima data a fost kitch kitch" e si mai de condamnat caci se spune ca din greseli inveti...iar daca prima data a fost k p**a, macar a IIa oara putea sa renunte la kitchuri...dar din putz a sarit in fantana.
Este parerea mea personala, poate unii nu sunteti de acord cu mine desi sper ca majoritatea sa mio impartasiti. Respect masina ca se vede ca e muncita dar muncita aiurea...asta o face kitch. Si in final imi cer scuze daca am suparat unii respectivi cu ce am scris, ata ete...free country... |
no ofense man
nu il stiu ..dar un coleg mi-a zis ca totusi a muncit la ea ceva timp ... si uitandu-ma la ea intradevar a muncit .. acum treaba cu gusturile e discutabila .... mie nu imi place dar respect munca adica nu ca alti au lipit cateva stickuri si embleme .. trebuie sa fim cinstiti cu asta ...dar da e cam kitch dar nu kitch ... incheiem aici ok ? |
Quote:
pe o parte rotzile albastre si pe o parte albe :| daca am vazut eu bine :| super ceasurile :> da uita ca e dacie |
Quote:
|
Quote:
fata chiar imi place, poate mai putin faruruile innegrite si jantele....nu vad poze bune si din alte unghiuri...:-?? La jante nu inteleg....tenta albastra pe timp de noapte...are cineva ideea care'i faza?:D |
Se numeste vopsea...:rolleyes2
|
....am crezut ca e vreo vopsea de diferite tenta in functie de lumina..
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
inca 2:D mare pacat!!!https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/80520-ala_cu_dacia-revine/page-3.html
|
rau esti ma...cred ca e ultima "metoda" cu care incerci sa il mai convingi de ai incercat ceva atat de drastic :lol:
|
ce batranica frumoasa ar iesii din Dacia aceea Bv x x rhd ! parerea mea
|
Kitsch tuning of the year 2008!!!:bunch:
http://www.automarket.net/galerie-im...ine-69459.html |
Suportul tobei face toti banii:lol:
LE:Acum am vazut , modificarea cea mai importanta, stopul de sub capota , si ceasul suplimentar:lol::|. |
asta-i hororrrrrr :):):)
http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...di-206195.html |
Quote:
|
bara fata am mai vazut-o si la alte masini , dar lateralele si spatele lasa de dorit.
|
Quote:
|
deci e Xtuning si dupa aceea e TuningX :)) oricum e naspa..cine stie ce bube are si masina aia :| dar am pus eu un link (mai sus)cu o dacie..care cred ca le intrece pe toate... :|
|
ia ganditi logic, ati postat o gramada masini cu stikere(puse in abundenta taraneasca) la sectiunea kitsch tuning, din asta rezulta ca dak ai stikere p masina => ai tuning?.....stickerele nu reprezinta tuningu deci nau legatura, mai sus am postat si eu un aveo cu multe flacari dar am vrut sa scot in evidenta capacele cu spiner si soferul "tunarit"
|
da asa e..dar tot din sectiunea kitsch face parte (parerea mea)
|
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...97-197580.html cel mai tare e modelu de cd.....cititi la descrierea masinii
|
3 Attachment(s)
inca una reusita am facut si din fata dar nu iesit chiar asa de bine si sters-o !!!
|
Quote:
|
-ELERON LUNETA CULOAREA MASINII
-ELERON PORTBAGAJ CULOAREA MASINII ai de capu meu...va da'ti seama ce downforce produc alea... 2 kg ! in plus |
Exploade auzi:lol:
Oricum fara "$", masina asta ar fi nula:lol: |
Quote:
Incredibil |
Quote:
Bine ca nu a mentionat "Tunning Unicat" pe mine ma omoara cuvintele astea. |
2 Attachment(s)
Doamne:rolleyes2
edit:nu am stiut sorry |
A mai fost asta .. s-a vorbit despre ea .. cam 3-4 "pagini",
|
vrea sa se duca pe marte :|
unde vrea sa ajunga |
|
Quote:
|
ce trompete de masini ...oricum vine iarna ..baieti sunt pregatiti sa inlature zapadade pe ulita cu plugurile lor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning