Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

danutzcag 22-08-09 18:23

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

ce suparat l-ai facut pe asta micu...ms mult...in ce program ai modificat poza?

yonut78 22-08-09 18:25

1 Attachment(s)
am incercat eu dar nui prea reusit sunt nou in photoshop sper sa nu se supere nimeni ca am incercat

KillerINC 22-08-09 18:33

Quote:

Originally Posted by danutzcag (Post 2577682)
ce suparat l-ai facut pe asta micu...ms mult...in ce program ai modificat poza?

adobe photoshop cs2

danutzcag 22-08-09 18:40

il am si io da nu stiu cum sa-l folosesc...da un pm cu id tau plz

HOT 22-08-09 20:18

Quote:

Originally Posted by yonut78 (Post 2577691)
am incercat eu dar nui prea reusit sunt nou in photoshop sper sa nu se supere nimeni ca am incercat

E bine :Ddar parca nu vreau ca masina mea sa arate asa in portocaliu.Poate te joci in culorile mov,rosu ca portocaliu nu merge pe berlina.
Sunt stresat de faptul ca maine trebuie sa pol;ec la Bucuresti cu masina si inca nu stiu ce culoarea sa o fac.:???:

Cozmescu-Alin 22-08-09 21:15

4 Attachment(s)
Scuze de calitate precara a lucrarii.Dar ai spus ca te grabesti cat de cat,si am zis sati ofer cat mai multe variante,scuze pentru pleoape nu am mai apucat sa le fac,daca vreun moderator considera ca nu sunt demne de acest topic HOT dami un PM cu id tau si ti le trimit pe mess.

P.S. Parinti mei sunt din Concesti ,Darabani:lol:

yonut78 23-08-09 08:54

1 Attachment(s)
am mai incercat ceva

jipianu 23-08-09 12:17

3 Attachment(s)
as vrea si eu sa imi lasati garda la sol mai jos... si daca se poate geamuri negre fata spate
Multumesc

KillerINC 23-08-09 14:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by HOT (Post 2577918)
E bine :Ddar parca nu vreau ca masina mea sa arate asa in portocaliu.Poate te joci in culorile mov,rosu ca portocaliu nu merge pe berlina.
Sunt stresat de faptul ca maine trebuie sa pol;ec la Bucuresti cu masina si inca nu stiu ce culoarea sa o fac.:???:

sper sa nu fie prea tarziu

Rares_CRM 23-08-09 17:52

1 Attachment(s)
Pune poze mai de calitate... citeste si tu prima pagina. :)

jipianu 23-08-09 20:04

man astea le-am avut imi cer scz ca nu sunt de o claritate superioara.

Oricum Multumesc!!! Raman dator

HOT 25-08-09 21:12

Am lasat masina la vopsit la Bucuresti.Vopsitorul un ungur foarte de treaba care vopseste masini de foarte mult timp(face doar la comanda masini custom cateva pe an)mi-a spus ca mai bine m-as orienta catre alta culoare .Mi-am adus aminte de Pimp my ride si i-am spus''nene fa-o dumitale cum vrei cu ce culoare vrei(perlata sa fie)ca eu sunt in ceata totala ''si asa a ramas.Peste 12 zile ar cam trebui sa fie gata dupa spusele lor asa ca va fi o surpriza totala pentru mine felul in care va arata masina mea .Vopsitorul incepuse deja sa vada dungi pe pragurile mele el deja isi conturase proiectul asa ca i-am dat frau liber la ce are de gand sa faca.Voi pune o poza sa vedeti si voi ce a iesit.
Va multumesc tuturor.

jipianu 25-08-09 23:25

e bine asteptam sa vedem ce iese... cu siguranta va fi bine

GOGU_VL 26-08-09 17:22

5 Attachment(s)
As dori si eu ceva de la voi baieti.....un edit frumos(daca se poate schimbat si fundalul)....un al doilea edit.....as dori sa-mi puneti sigla BmwMotorSport pe praguri in formatul asta: ///M Bmw MotorSport, normal cele 3 culori in fata lui M sa fie cele specifice, si ultima rugaminte daca puteti sa-mi scoateti semnul de Atentie, dupa coperta revistei Cox, cel cu masina in drift din stanga jos......as vrea sa-l fac sa-l lipesc pe masina.
Multumesc mult de tot......poate cer prea multe......astept ceva frumos de la voi.

Cozmescu-Alin 26-08-09 17:45

2 Attachment(s)
Cu respect8)

GOGU_VL 26-08-09 17:48

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2587801)
Cu respect8)

Mersi mult my friend......chiar nu stiu ce sa zic....sa pun, sa nu pun.....oare ar da bine? E destul de clean masina......astept baieti si restul cerintelor.....multumesc

Cozmescu-Alin 26-08-09 18:06

1 Attachment(s)
Astept o tura cu nervoasa pentru asta:lol:

Glumesc.

Foarte foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos8)

GOGU_VL 26-08-09 20:29

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2587832)
Astept o tura cu nervoasa pentru asta:lol:

Glumesc.

Foarte foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos8)

:shock::shock:Multumesc mult de tot....chiar nu ma asteptam ca se poate asa ceva.....ce alte peisaje mai poti pune ? Ceva un zid cu inscrisuri americane/paint pe ziduri...cum dreaq le zice :oops: ? :???: Semnul ala chiar nu mi-l poate scoate nimeni ? :cry:

Cozmescu-Alin 26-08-09 21:16

1 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place.:lol:

Da vreau o tura cu masina:lol: :)) Glumesc:oops:

Stilu american se numeste Graffiti iar pentru benny si celalalt baiat care mi-au trimis PM,sa posteze aici si poate ii ajut eu sau alti baeti,ca nu e nimeni obligat ,plus ca aceasta sectiune,este ....non.nimic,nuti da nimeni Design Team sau Virtual Tuning,este pur si simplu pentru binele comunitatii:lol:.

GOGU_VL 27-08-09 00:05

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588253)
Ma bucur ca iti place.:lol:

Da vreau o tura cu masina:lol: :)) Glumesc:oops:

Stilu american se numeste Graffiti iar pentru benny si celalalt baiat care mi-au trimis PM,sa posteze aici si poate ii ajut eu sau alti baeti,ca nu e nimeni obligat ,plus ca aceasta sectiune,este ....non.nimic,nuti da nimeni Design Team sau Virtual Tuning,este pur si simplu pentru binele comunitatii:lol:.

Poate daca ajung vreodata p'acolo, sigur te anunt aici pe forum.....serios vorbesc (about the ride) ;)
Multam' mult.....sper ca restul baietilor au treaba de nu pot sa ma ajute si pe mine cu semnul de Atentie din revista Cox :cry:

b3nny 27-08-09 00:33

3 Attachment(s)
Emin3m daca se poate ... masina pe care vreau sa se lucreze e cea verde ... as dori un badboy pe ea(cam cum e pe cea galbena) , jante(ca cele de pe cea neagra) si o inaltime mai de Doamne Ajuta ... mersi anticipat :)

Cozmescu-Alin 27-08-09 00:39

Daca pui o poza de la spate te ajut eu,asa nu prea vad unde sa il pui ca ii strici linia masinii,dar de la spate ar merge,Pe luneta sau portbagaj ma refer:lol:

GOGU_VL 27-08-09 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588763)
Daca pui o poza de la spate te ajut eu,asa nu prea vad unde sa il pui ca ii strici linia masinii,dar de la spate ar merge,Pe luneta sau portbagaj ma refer:lol:

Daca te referi la mine, da, acolo vreau sa-l pun, pe portbagaj sau luneta.

Cozmescu-Alin 27-08-09 01:03

2 Attachment(s)
Gata:lol:

LaterEdit:Scuze nu mam putut abine mia placut prea tare masina,si poza:rolleyes2

GOGU_VL 27-08-09 01:20

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2588804)
Gata:lol:

LaterEdit:Scuze nu mam putut abine mia placut prea tare masina,si poza:rolleyes2

Tzzzzai de capu'meu mosule.......sincer.....mi-am mutat biroul intr-o incapere noua.....si-as vrea un tablou cu masina....d-asta vreau un edit pt ea :twisted:

Cozmescu-Alin 27-08-09 01:24

Dacai asa:lol: maine mai pe la pranz cand ma scol,imi dai tot ce ai poze cu masina,selectez ,si iti fac ceva frumos,detaliat ingrijit:D.id meu alin_4tuning.Daca vrei bineinteles:lol:

dan.moraru 27-08-09 16:08

5 Attachment(s)
Salut se poate sa imi modifice si mie cineva pozele de mai jos cu un fundal cum sunt pozele cu pisicuta perlata de mai sus, oricare poza vreti .Mersi anticipat.

DaNn.ZyX 27-08-09 17:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 2590211)
Salut se poate sa imi modifice si mie cineva pozele de mai jos cu un fundal cum sunt pozele cu pisicuta perlata de mai sus, oricare poza vreti .Mersi anticipat.

:D

Attachment 1061494

rallyexpert 27-08-09 18:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 2590211)

Am incercat eu ceva:D sper sa iti placa.

AdY9005 27-08-09 18:57

1 Attachment(s)
Trebuia doar sa cauti pe google ......... :D

b3nny 27-08-09 22:10

nu vrea nimeni sa ajute cu imaginile de la #4050

Cozmescu-Alin 27-08-09 22:36

1 Attachment(s)
Primu,usor usor baeti ca nu suntem de fier:lol:Pe rand.

laur_fcp 28-08-09 09:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 2591056)
nu vrea nimeni sa ajute cu imaginile de la #4050

Nu e ceea ce ai cerut tu, dar sper sa iti placa.:-)

dan.moraru 28-08-09 19:49

11 Attachment(s)
Multumesc mult pentru poze.Mai atasez cateva poze cu masina si cateva peisaje poate mai are altcineva idei.Salut.

b3nny 28-08-09 21:21

ms laur_fcp ... pot sa te rog ceva ?:D daca vrei ... imi place cum arata dar fara angel eyes`uri :D ... jantele is frumoase , dar as vrea model`u de jante de pe cel negru sau un model asemanator ...

Wlad 28-08-09 21:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 2593398)
Multumesc mult pentru poze.Mai atasez cateva poze cu masina si cateva peisaje poate mai are altcineva idei.Salut.

sper sa iti placa:D

Wlad 29-08-09 11:24

2 Attachment(s)
:arrow::rolleyes2

VaLeX 29-08-09 11:57

ce-o ajuns thread'ul asta? MODIFICA-MI POZA? sau Masina ? cum era?

vedeti ca aveti thread special pentru modificat poze, aici strict VT . Doamne , un moderator pentru curatenie va rog.

D@N_NSL 29-08-09 12:28

postati aici cei care doresc sa le fie modificata poza cu masina proprie...scuze de offtopic

kta ford focus 30-08-09 11:57

2 Attachment(s)
]jante,praguri,spoilere,eliminat manere usi pe spate si un sticker pe usa din spate cu illegal life style team dak se poate va rog mult..... nu modificati prima poza va rog
am puso din gresala
si nu stiu cum sa o sterg doar a 2a ms pt intelegere

All times are GMT +2. The time now is 22:45.

- Copyright 2026 4Tuning