![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
sincere felicitari. le meriti.
|
Quote:
|
de la lumina facuta de farurile alea galbene de'mi plac mie ..
|
e frumoasa foc masina si in realitate, nu doar in poze:D felicitari omule. 2 chestii doar, ca-s mai carcotas din fire: inlocuieste dungile de gordina ca aveai ceva umflaturi....si inimile de la cheder, ala pe fata se vede urat cu shifonarile alea.
|
Quote:
|
Mai e de bibilit pe la ea...pe viitor o vreau si mai aratoasa!:D
|
bogdaneeee......ce-ti mai adora lumea masina !!!inclusiv eu
FELICITARI pentru premiul |
5 Attachment(s)
Superba masina ! :shock:
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina,am vazut-o live la 4 tuning days si arata mult mai bine decat in poze.zimi si mie ce nuanta de albastru e masina ta,un cod ceva sau de la ce firma e.vreau sa imi vopsesc si eu oltcitul in culoarea asta :D
|
Quote:
si a lui bogdan, la fel e superba desii la el in copartimentul motor ar fi cate ceva de obiectat, nu din cauza lipsei de putere ci din cauza ca sunt elemente nefinisate cum trebuie. sper ca intelegi unde bat. |
Quote:
Felicitari pentru munca depusa si efortul ca sa aduci masina in Bucuresti Bogdan. |
Quote:
Nu mam suparat. |
ai si niste argumente ?
|
Va fi o lunga discutie offtopic inutila ...
|
pai mereu apare cate unu ca asta care sunt sigur ca habar n-are ce spune.
|
Bogdan!! ador masina ta !!!! vin si ti-o fur sa o lasi deschissa cu actele in ea :)) foarte frumoasa!!!cum am spus mai devreme o ador o sa-mi fac odata timp sa vin pana la braila sa o vad LIVE
|
Quote:
|
Quote:
Insa remedierea acestor defecte a fi implicat revopsirea celor 4 aripi, lucru pe care nu avea rost sa-l fac acum, deoarece il voi face cu ocazia refacerii pasajelor fata-spate si celelalte chestii pe tinichigerie-vopsiorie pe care le am in plan;) De aranjarea aripilor fata pe langa ochelari stiu f bine si eu, se vor face tot in ceea ce am scris mai sus;) Si ce mai era..aaa..de reaplicat scoci de aluminiu pe inimile de cheder, care s-au incretit in unele locuri..stiam si de asta, dar nu am avut acea zi necesara curatarii lor la perfectiune si reaplicare de scoci;)..nu am avut timp fratilor ca o saptamana am avut sotia si in spital si numai eu stiu cat am alergat si cat m-am stresat ca sa reusesc sa le fac pe toate..si cu unele nu am reusit, asta e..dar nu ma asteptam ca exact tu Morcov sa faci remarca asta..si zic tu deoarece tu stii cum e sa lucrezi contra cronometru..:rolleyes2 In sfarsit, alea "multe, multe defecte" se rezuma la cateva detalii de care eu stiu f bine, dar nu a fost timp de ele sau situatia a impus amanarea rezolvarii lor..:idea::!: Si cu vopseaua..ma scuzi eu nu am bani de Standox, am facut-o cum am putut si eu..si nu ne comparam ca stadiu social si atribuirea finantelor;) Eu nu ma supar pe "gluma" ta, dar nu mi se pare corect sa vina din partea ta:rolleyes2 In rest, va multumesc:-)..am sa vin si eu cu cateva poze, sper maine. |
povestile vor fi tot timpul asa e viata asta si bune si rele dar mergem inainte
am uitat sa te intre cu barele alea nu ne putem intelege nicum k tot caut dar prin bistrita au devenit deja raritati daca te razgandesti cumva ... astept un raspuns ms mult |
Felicitari Bogdane pt.trofeu si la cat mai multe. E frumos ca ai fost prezent cu dacia acolo si ca oamenii au apreciat munca depusa. Sa stii de la mine ca totdeauna se vor gasii si nemultumiti si mutumiti, dar important este cum vrei u sa arate masina, nu cum vor altii.
|
M-a încântat să văd live masina asta, sincer îţi spun că maşina e fără cusur, singurele lucruri ce pot fi discutate sunt cele ce ţin de gusturile fiecăruia, lucrătura şi integrarea tutror modificărilor e perfectă, felicitări.
P.s.: mă bucur că am apucat să stau de vorbă cu voi, băieţii cu Dacia :) |
felicitari , ai o masina perfecta
ai grija de ea , printre altele , este mandria tarii. |
Dar jantele cand le schimbi? :D
|
Quote:
da de cand esti tu expert in ceea ce spun eu? cat despre motive ti-a raspuns Ja_rule mai sus. sanatate |
5 Attachment(s)
Quote:
TZY, nu am cu ce sa ma razgandesc..bara spate si tampoanele fata-spate sunt vandute deja iar bara fata nu o vand..:rolleyes2..cand ti-am spus de ele nu le-ai vrut. Si iata si cateva poze pe care am reusit sa le fac la Expozitie:-) |
1 Attachment(s)
Mi se pare mie sau pe aripa stanga fata , acolo unde urca in sus dungile este sarita vopseaua?Ti-am incercuit zona cu negru!
|
cu siguranta nu e sarita nici o vopsea :lol::lol:
|
Quote:
Quote:
In comment-urile anterioare, chiar Bogdan a spus ce i-au făcut nişte "maeştrii" într-ale colantatului. |
Quote:
Azi am scos masina la o plimbare pana la munca si inapoi acasa...colegii de la noul meu loc de munca o stiau numai din poze..:rolleyes2..a facut super impresie si multe poze:-)8) |
Quote:
|
Felicitari inca o data pentru masina.
Asadar , nu vom mai putea sa vedem masina in parcarea serviceului de la intrarea in Braila?Aveam dupa ce sa imi sucesc gatul cand treceam prin zona. Numai bine in continuare! |
1 Attachment(s)
Bogdane,in primul rand felicitari pt premiul obtinut. In al doilea,mai tii minte cand te luai de imperfectiunile masinii mele?!? Uite motivul din care te numeam ipocrit,am sa atasez o poza in care sunt incercuite cu rosu imperfectiunile pe care le vad eu la prima vedere...si ai dus masina la expozitie in stadiul asta...
Una peste alta,si eu sunt de parere ca masina asta e printre primele 10 din tara din punct de vedere estetic,dar...mai e de munca. Pt schimbul cu ursuletul pe corsa nu te felicit,ti-ai luat teapa... Inca o chestie...nu ar merge sa modifici toba sa aiba gura de iesire paralela cu masina? Si tablele alea de le-ai pus tu pe jos la podea nu mergea sa le faci sa acopere mai mult? Ma gandesc ca totusi traim in tara in care traim si e pacat de vopseaua aia...plus nisipul care daca intra pe acolo... |
[QUOTE=Nastase Bogdan;3191194]Stiu exact si cel mai bine dintre toti ce defecte sunt la masina mea..nu va inchipuiti cat am fost de suparat ca am lasat masina pe mana unor dobitoci ca sa-mi refaca dungile de pe aripi in speranta perfectionarii lor, iar dansii mi-au jupuit vopseaua si au aplicat dungile peste..:evil::evil:
Impresia mea la vizualizarea masini LIVE ,am spus-o cateva pagini mai in spate, https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post3179544 si anume o masina extraordinara,chiar si o persoana rautacioasa care nu suporta marca Dacia ,cand va vedea masina cu siguranta va intoarce capul dupa ea si o va aprecia. Dupa cum spuneai si tu mai sus ai dat si peste "meseriasi" care nu ar trebui sa lucreze la o masina la care se pune atat suflet. Ma gandesc ca daca ar fi sa incepi acum lucrul la masina de la 0 ai sti ce sa ceri de la meseriasi si de care sa te feresti si anume genul "lasa domne ca stiu eu cum trebuie sa fac,sunt meseriasi ,stai linistit" iar la sfarsit daca nu iti place cum a iesit vor zice.."Ce vrei domne sa iti fac eu masina noua...nu se poate" Dar asta e ,omul din greseli invata. O intrebare ,acelasi vopsitor care ti-a vopsit masina anul trecut ,ti-a vopsit si acum masca fata si fusta spate? |
cicisxn eşti rău.
Bogdan a spus mai demult că aripa aia de pe dreapta este naşpa, doar este una Conex. A scos-o şi el cât a putut. Maşina iniţial a făcut-o pentru el şi după aia s-a gândit că ar putea s-o aducă la un show. Nu îl scuz, dar subiectul a mai fost discutat. |
Pai in conditiile in care colcaie Rematul de masini el ia conex? Nu am stiut...pacat
|
Quote:
|
Quote:
noi gresim cand ducem masina la meseriasi ca vrem sa facem cu bani putini , dar de multe ori ti se spune: ce vrei domle e dacie.....prietene daca e dacie banii mei nu au stema sau ce? aici gresim pt ca in loc sa luam masina de acolo fara sa platim nimic sa ne ducem in alta parte acceptam greselile lor ale "meseriasilor" |
Felicitari ,am vazut-o live si am ramas surprins, ai grija de ea bafta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning