Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

quick_silver2 18-07-12 11:31

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5106638)
E34 pt mine!Este inpecabil!!!Motor V6

''puiuc'' învaţă să scri în primul rând !
În al doilea rând, pe Bmw nu sa pus niciodată motor v6
în al treilea rând, înainte de p şi b se pune m şi nu n , 'inpecabil' ;)

DariusAlexandru 18-07-12 11:40

1 Attachment(s)
Am terminat cu înmatricularea.Şi deja m-am apucat de sesiunea foto.Pozele le veţi vedea mai pe seară,dacă nu chiar mâine,pt. că am multe pe cap azi.
Succes tuturor în continuare.

Teaser:
Attachment 2499178

@Rid3r*RaCe: Bine c-ai scăpat de ea. :D
@sYdanyel: Nu ştiu,nu cred,da' mai vedem.
@Tis-ul: Poate,eu de mult am în cap,de când aveam pisica roşie,să facem un e36 Meeting. :-)
Stă bine Golful.
@ionut.alex63: Poate dacă o laşi mai jos vor arăta mai bine.
@Tomas_SlrR: Succes cu el.E sac fără fund.
@quick_silver2: Piesă. :D
@cretu_bs: Jantele sunt prea mari.

KidForDrift 18-07-12 11:54

3 Attachment(s)
@Rid3r-Frate...o iei pe ulei RAU DE TOT!, nu mai are rost sa-ti zic...te-ai dus rau...:???:
@UserName-Superb acel Skyline, puteai sa zici si tu ce e cu el:shock:, nu cred ca te dureau degetele...:sad:
@Tomas-Ala e un RX8 pe cinste:shock::shock::shock:(cu ce editezi pozele?)
@Darius-Este Superb!
@sYdanyel-Toti aveti pachet M pe masina?:lol:
@Tis-ul-Arata bine:D
@Cretu_bs-Tu chiar ai pus motor de V6 pe BMW? Iti dai seama de prostie ai facut?...scoate-l repede pana nu te injura careva!:censored::censored::censored:

Motorului i-a fost adaugat intercooler de la HKS. Jante noi de la Schmidt Modern pe '16 albe.(A fost o oferta care nu am putut sa o refuz...avand in vedere ca mi-au mai intrat inca 250e in buzunar:lol:), Pe bord...i-am adaugat un Turometru Custom:rolleyes2
Maine v-a fi lasata pe burta rau de tot!:lol:

cristy_dacia 18-07-12 11:57

4 Attachment(s)
Si numai ce mi-am luat si eu escrocul dela vopsit...
Si aseara ne avand cesa fac am cautat eu pe net ceva piese si am dat de niste jante borbet a pe care le-am si comantat pentru escroc si am mai comandat si discuri de frana pentru bmw.
Acu va trebui sa astept dupa ele sa imi vina dar tocmai maine sau poimaine vor ajunge

DariusAlexandru 18-07-12 12:05

1 Attachment(s)
Îl mai ţineţi minte?(primul golf,grafică slabă,air-ride) :lol:
Attachment 2499197

@KidForDrift: Minunăţie de maşină. :D
@cristy_dacia: Ia şi o suspensie.

cristy_dacia 18-07-12 12:12

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5106688)
Îl mai ţineţi minte?(primul golf,grafică slabă,air-ride) :lol:
Attachment 2499197

@KidForDrift: Minunăţie de maşină. :D
@cristy_dacia: Ia şi o suspensie.

Hai ca arata bine golful....
Suspensie urmeaza sa ma duc azi sa imi scurtez amortizoarele si sa imi iau si arcuri sport dar tocmai dupa ora 2:00 cand vineun baiat sa ia golful 2 cu farurile acelea galbene caci il cumpara el.

ionut.alex63 18-07-12 12:18

Acum 10 minute a noul sistem de franare pe care lam comandat duminica pentru nissan.Este vorba de :
-4 discuri de frana brembo ventilate de 278mm la 306euro/buc;
-4etriere in 6 pistonase tot de la brembo la 179euor/buc.

Vreau sai fac un sistem de franare cat mai bun si mai eficient deoarece vreau sai pun un motor mai mare cu mai multi cai putere.Acum ma apuc de montat iar mai pe seara pun si poze.

Tis-ul 18-07-12 17:31

1 Attachment(s)
@ionut.alex63 ce motor vine pe el :D?
@DariusAlexandru îmi place numărul de la pisic. nu pui și bara spate M și lași doar pragurile OEM?
îmi aduc aminte de golf, cât te-am bătut la cap să schimbi jantele că sunt urâte.
@cristy_dacia a ieșit foarte bine escrocul.
@quick_silver2 să văd bara față aia nouă :D.
@Tomas_SlrR ce frumos e e21-ul ăla!

Era ora 13:41 când ne-am apucat de montat motorul. Este gata, reglaje nu știu încă dacă are nevoie, pentru că nu o să-l testez, până nu vine upgrade-ul la frâne... Am mai pățit-o odată, am montat un VR6 3.2L, eram "fericit" și la prima intersecție, când să pun frână, ciu-ciu frână...

PS: Am vândut VolksWagen-ul Golf R32 cu prețul de 10 mii de euro.

PS1: Am ajuns la un comun acord cu cristy_dacia și cu magazinul de unde am luat piesele, urmând ca mâine seara să avem amândoi piesele pentru mașini. El pentru motan, eu pentru golf.

PS2: Se vede vreo diferență de grafică ?? :cry:

KidForDrift 18-07-12 18:06

5 Attachment(s)
Mi-am achizitionat cred ca cea mai frumoasa masina pe care am avut-o vreodata!
Este vorba de un Lexus SC300 ce este echipat cu un RB26DE stock.(motorul original este 2JZ-GE de 3.0L). Are o baza de semi-drift(niste suspensii de drift pentru incepatori) si cam atat. Are o culoare superba:shock:, cand am vazut-o era sa leshin:lol:. Un tip care venea sa vada AE86-le a parcat-o...si am discutat eu cu el...cand sa ies afara...am vazut Lexus-ul:shock:. L-am intrebat daca o da la schimb cu Ae86-le si a stat si s-a gandit...pana la urma a zis DA!

V-a fi masina de drift SIGUR!:lol:

cristy_dacia 18-07-12 18:18

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5107011)
@ionut.alex63 ce motor vine pe el :D?
@DariusAlexandru îmi place numărul de la pisic. nu pui și bara spate M și lași doar pragurile OEM?
îmi aduc aminte de golf, cât te-am bătut la cap să schimbi jantele că sunt urâte.
@cristy_dacia a ieșit foarte bine escrocul.
@Tomas_SlrR ce frumos e e21-ul ăla!

Era ora 13:41 când ne-am apucat de montat motorul. Este gata, reglaje nu știu încă dacă are nevoie, pentru că nu o să-l testez, până nu vine upgrade-ul la frâne... Am mai pățit-o odată, am montat un VR6 3.2L, eram "fericit" și la prima intersecție, când să pun frână, ciu-ciu frână...

PS: Am vândut VolksWagen-ul Golf R32 cu prețul de 10 mii de euro.

PS1: Am ajuns la un comun acord cu cristy_dacia și cu magazinul de unde am luat piesele, urmând ca mâine seara să avem amândoi piesele pentru mașini. El pentru motan, eu pentru golf.

PS2: Se vede vreo diferență de grafică ?? :cry:

Mosule si golfu tau arata bine dal in colo atrage pitzipoance....
Am rezolvat si eu cu suspensia pe escroc....
- Arcuri sport - 435 lei
- Amortizoare scurtate si intarite - 200 lei
O voi mai lasa dar dupa ce voi pune jantele sa vad daca osa frece in aripi....

ionut.alex63 18-07-12 18:57

3 Attachment(s)
Tis-ul:Prima data mam gandit sai pun un RB26 dar apoi mam gandit ca va fi prea puternic pentru masina pe care o am eu.Acum caut ceva mai micut ca si putere daca nu voi pune un RB26 si voi vedea dupaia daca face fata sa nu masina.

Am terminat de montat discurile.Am avut mici probleme la demontarea discurilor vechi de pe partea spate deoarece erau cam ruginite si lem dat jos cam greu.

quick_silver2 18-07-12 18:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5107011)

Poftim:

Am dat comanda la o suspensie reglabilă K-Sport Gt Pro , la discuri fata de 300 mm Brembo şi spate de 280 mm şi etrieri faţă cu 6 pistonaşe şi spate cu 4 pistonaşe tot de la aceeaşi firmă.

DariusAlexandru 18-07-12 19:46

1 Attachment(s)
Am anulat şedinţa,o voi face poate după ce pun tot kit-ul M pe ea.
Am luat o bară spate M de pe internet,care ajunge mâine şi după praguri plec imediat în Deva.

Pun o poză care-mi place mult:
Attachment 2499583

@Tis-ul: O să fie kit complet până la urmă.Nu o las aşa.
@KidForDrift: De ce nu le-ai lăsat pe celălalte ?
Veneau mult mai bine.
Succes cu Lexus-ul.
@cristy_dacia: Pe cât sunt Borbet-urile ?
@ionut.alex63: Vopseşte miezul jantelor în argintiu.
@quick_silver2: Am văzut azi tot pe un model ca al tău,jante de Bentley.Arăta bine de tot.
Vezi cum faci,poate faci rost de un set. :D

cretu_bs 18-07-12 20:45

!

1 Attachment(s)
!!!!!!!!!!!!!!!!
Attachment 2499636
Da glumesc!

tabokubmw 18-07-12 20:57

Re: !

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5107238)
!!!!!!!!!!!!!!!!
Attachment 2499636
Da glumesc!

Nu imi spune ca il lasi acolo....

Iulianroscatu 18-07-12 21:33

quick_silver2 - cat ai dat/dai pe discurile alea? Ca ma bate gandu sa-i cumpar si la bmw..
DariusAlexandru - frumos bmw-ul :D
cretu_bs- frumoase jantele ..
DariusAlexandru - ce mai ai de gand cu "bolidu"?
KidForDrift - numai pe japoneze mergi? :)
Tis-ul - golf 2?
cristy_dacia - schimba jantele

la bmw am iesit la o cursa nocturna , sa descurcat bine , dar agata a 3-a ... , o sa vad eu ce sa-i fac dar inafara de asta e bine

Poze maine dimineata ca dabea am avut acum ocazia sa mai intru pe PC.. Atata munca am la o masina de munca..

jurec10 18-07-12 21:35

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5107148)
Attachment 2499583

Imi place enorm cum evoluezi cu BMW bafta! Si spor la treaba!

Noroc all!

DariusAlexandru 18-07-12 21:38

1 Attachment(s)
Până la urmă se pare că voi băga ceva bani şi-n maşina asta.Am hotărât să o fac Hellrot Red.Mâine dimineaţă mă apuc de demontat,iar de vopsit o voi vopsi eu.E a 2-a maşină vopsită de mine,şi am ceva emoţii,dar sper să iasă bine.

Momentan am pus pragurile de formă.
Tot mâine dimineaţă v-a ajunge şi bara spate.
Attachment 2499664

@cretu_bs: Foarte tare! :rolleyes2

cretu_bs 18-07-12 21:47

@takow:Nu nu il las! Era doar in garaj la un prieten si l-am pus sa mai rad putin!
@Iulian:Vor fi schimbate ai vrun set?

cristy_dacia 18-07-12 22:19

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5107148)
Am anulat şedinţa,o voi face poate după ce pun tot kit-ul M pe ea.
Am luat o bară spate M de pe internet,care ajunge mâine şi după praguri plec imediat în Deva.

Attachment 2499583

@Tis-ul: O să fie kit complet până la urmă.Nu o las aşa.
@KidForDrift: De ce nu le-ai lăsat pe celălalte ?
Veneau mult mai bine.
Succes cu Lexus-ul.
@cristy_dacia: Pe cât sunt Borbet-urile ?
@ionut.alex63: Vopseşte miezul jantelor în argintiu.
@quick_silver2: Am văzut azi tot pe un model ca al tău,jante de Bentley.Arăta bine de tot.
Vezi cum faci,poate faci rost de un set. :D

Borbeturile sunt pe 16 si tocmai maine vin asa ca maine escrocul se va face si de jante noi:) acu sa vad ce culoare sa le fac...
Sau voi ce ziceti sa le las cu vopseaua originala adica gri??

dms28 18-07-12 22:26

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5107357)
Borbeturile sunt pe 16 si tocmai maine vin asa ca maine escrocul se va face si de jante noi:) acu sa vad ce culoare sa le fac...
Sau voi ce ziceti sa le las cu vopseaua originala adica gri??

Buna seara dragi colegii!!

eu zic sa il faci albastru deschis sau inchis ;)

Acum ce am vazut pe aici Rid3r se pare ca numai stii sa joci deloc :rolleyes2 cum sa dai un audi cu pretu de 70.000 :shock: drq nici el nu costa atata :)))...la toti arata bine masinile ce pot sa zic maine porpagaju va intra la vopsit si la urma cred ca va urma o grila clean si pe urma ma voi duce sa ii fac nr-le :twisted:

cristy_dacia 18-07-12 22:40

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5107367)
Buna seara dragi colegii!!

eu zic sa il faci albastru deschis sau inchis ;)

Acum ce am vazut pe aici Rid3r se pare ca numai stii sa joci deloc :rolleyes2 cum sa dai un audi cu pretu de 70.000 :shock: drq nici el nu costa atata :)))...la toti arata bine masinile ce pot sa zic maine porpagaju va intra la vopsit si la urma cred ca va urma o grila clean si pe urma ma voi duce sa ii fac nr-le :twisted:

Aoleu 70.000 de euro lol nici nou nu e atata dal incolo...:))
Bai rid3r mai numara odata bani ca iti dete cu radical:))

Zici tu man ca ar arata bine escrocu cu jantele facute galbene???

KidForDrift 18-07-12 23:15

3 Attachment(s)
Nu mai am rabdare sa va scriu la toti in pare....Mare bafta tuturor, Superbe harburi...asta...bijuterii:lol:
Inca nu imi pot lua ochii de pe ea! E superba:shock::shock::shock:

Jantele sunt de vanzare!

UserName615 18-07-12 23:21

3 Attachment(s)
30000euro Acest MUSTANG!!!

Capacitate cilindrică:
5000 cc
Număr de locuri:
4
Consum mixt:
11,8 l/100 km
Consum (urban):
14,4 l/100 km
Consum (extraurban):
10,7 l/100 km
Emisii CO2, combinat:
284 g/km
Număr de uşi:
Două sau trei Uşi
Clasă de poluare :
Euro 5
Etichetă ecologică:
4 (verde)
ITP/Test de noxe:
Nou
Climatizare:
Aer condiţionat manual
Nume culoare producător:
schwarz
Culoare:
Verde
Tapiţerie:
Piele integrală
Culoare tapiţerie:
Negru
Alte dotari:ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Garanţie, Geamuri electrice, Închidere centralizată, Jante de aliaj, Regulator de viteză, Scaune de piele, Scaune încălzite electric, Senzori de parcare, Servodirecţie , Airbag-uri faţă, lateral şi altele

quick_silver2 19-07-12 00:05

@ KidforDrift: Ai de plm !

Tis-ul 19-07-12 07:09

1 Attachment(s)
@ UserName615 eu cred că e cam mic consumu' afișat de tine... nu contează, oricum, să-l stăpânești sănătos.
@ KidForDrift așa mașină, așa număr! foarte frumoasă, bine că vinzi jantele, că nu prea dau bine pe ea.
@ DariusAlexandru eu cred că dă mai bine cu culoarea asta, e în ton cu jantele... nu știu cum o să dea in HellRot, dar vedem :D.
Să nu mă uiți cu chestia ce am vorbit-o aseară, dar după ce îți termini mașina.
@ quick_silver2 arată foarte bine, vorbește cu Tomas_SlrR poate îți împrumută niște jante de Bentley (dacă are) să îți faci o idee despre cum ar arăta.
@ cristy_dacia sunt curios cum o să arate cu Borbet A, escrocul tău.

Mi-a sosit Mustang-ul, l-am rugat pe balint să-l trimită la Cristi.megane pentru că un prieten de-al lui tocmai ce se apucase de dezmembrat un Mustang. Au montat pe mașina mea tot ce au avut și i-am rugat să o trimită. Mai trebuie să mai primesc de la om instalația electrică, faruri, stopuri și scaun pasager. Geamurile le voi face eu pe comandă.
Nu are motor, așa că mă gândeam să îi pun un Chrysler LA 340 V8.

PS: Nu luați în seamă jantele, au fost puse de balint pentru a nu merge pe platformă fără roți. Aș vrea să îi cumpăr ceva cromat(cred, nu sunt sigur încă), mari și late, cu gume cu talon mic sau ceva OEM/old school.

PS2: Cu părere de rău, m-am despărțit și de Golf-ul mkIII. Am primit o sumă foarte mică, 1200 E, dar a trebuit să-l dau pentru că l-am dat unui prieten foarte bun care m-a ajutat mai mereu.

balint 19-07-12 07:12

Sa il faci frumos ca te sparg:lol::lol::lol:

Eu sunt in Germanica caut un motor pentru bmw:D .. acum m-a sunat unu sa imi arate un motor ...:oops::oops:

ionut.alex63 19-07-12 12:13

2 Attachment(s)
Am gasit pe net la un baiat din germania un motor numai bun pentru nissanu meu.Este vorba de un SR20DETT care dezvolta putin peste 300 cp.Motorul nu este stok ci are unele modificari.Pretul este de 4500euro.Am vorbit cu proprietaru si pe la sfarsitul aptamani viitoare voi avea motorul in garaj.pana artunci ma apuc sal dau pe cel vechi jos.

La civic iam cumparat o turbina pentru ca imi doream mai multa putere.Dupa ce am montat turbina am fost cu masina la servisul uni prieten si am puso pe dino.Masina are acum cu noua turbina 285cp.acum voi da comanda de niste discuri noi si etrierei deoarece vreau sa merg in siguranta cu masina.

quick_silver2 19-07-12 12:18

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5107573)
@ quick_silver2 arată foarte bine, vorbește cu Tomas_SlrR poate îți împrumută niște jante de Bentley (dacă are) să îți faci o idee despre cum ar arăta.

Nu mulţumesc !
Vor rămâne jantele ăstea, pe viitor am să îi schimb chit-ul exterior,cu un chit Brabus !
Sunt în căutarea unui Lexus Sc 300 cum are Kid for Drift .
Dacă ştiţi cumva, din greşeală unul vă rog anunţaţi-mă !

Tomas_SlrR 19-07-12 12:22

Quote:

Originally Posted by ionut.alex63 (Post 5107865)
Am gasit pe net la un baiat din germania un motor numai bun pentru nissanu meu.Este vorba de un SR20DETT care dezvolta putin peste 300 cp.Motorul nu este stok ci are unele modificari.Pretul este de 4500euro.Am vorbit cu proprietaru si pe la sfarsitul aptamani viitoare voi avea motorul in garaj.pana artunci ma apuc sal dau pe cel vechi jos.

La civic iam cumparat o turbina pentru ca imi doream mai multa putere.Dupa ce am montat turbina am fost cu masina la servisul uni prieten si am puso pe dino.Masina are acum cu noua turbina 285cp.acum voi da comanda de niste discuri noi si etrierei deoarece vreau sa merg in siguranta cu masina.

tu pui motor de nissan pe bmw ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
parca ai zis ca , cauti motor de bmw :lol::lol:

Cristi.megane 19-07-12 12:23

3 Attachment(s)
stiti ca am avut un gmc si un prieten de-al meu cand i-am imprumutat masina,a facut-o zob...si ca sa se revanseze fata de mine mi-a facut un cadou un bmw 318i,nu stiu multe despre el...nu a vrut sa-mi spuna cu cat l-a cumparat,dar masina e ok doar ca bara fata este putin crapata :D uitati si cateva poze facute la repezeala

Tis-ul 19-07-12 12:34

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5107878)

Mă, balint caută motor V8 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ionut.alex63 19-07-12 12:34

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5107878)

pai in primul rand eu nu am bmw am un nissan.Si in al doilea rand eu tot un motor de nissan cautam mai exact un RB26 dar asta e prea mare pentru masina mea si am gasit unu mai mic.

cristy_dacia 19-07-12 12:49

6 Attachment(s)
Azi la ora 11:00 au sosit jantele si la ora 13:30 am terminat sa le si pun.
Eu zic ca arata foarte bine si cu ele gri...Fortza Escroc:))

balint 19-07-12 13:08

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5107889)
Mă, balint caută motor V8 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nu se poate ???:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=NUm3N...eature=related
Uite unu:-P:-P

DariusAlexandru 19-07-12 13:33

2 Attachment(s)
Lucrez de la 6:00 dimineaţa,dar a meritat.Am avut ceva emoţii dar a ieşit bine.
După ce montez totul pe ea plec la R.A.R. să schimb culoarea în cartea maşinii şi după plec după un set de jante(nu dua detalii,o să vedeţi :rolleyes2),în Timişoara.
Attachment 2500184Attachment 2500185

@cristy_dacia: Arată foarte bine.Şi da,lasă-le gri.
@KidForDrift: Într-adevăr e superbă.
@UserName615: Frumos.Nu sunt un fan al culorii.
@Tis-ul: Nu uit.Pe luni ar trebuii să o termin.
Succes şi ţie.
@Cristi.megane: Îmi place culoarea.Să ai grijă de el. :D

UserName615 19-07-12 13:58

Scuze baietii:))La mustang am uitat sa scriu ca este de vanzare...probabil s-a inteles ca l-am cumparat

quick_silver2 19-07-12 14:29

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 5107876)
Nu mulţumesc !
Vor rămâne jantele ăstea, pe viitor am să îi schimb chit-ul exterior,cu un chit Brabus !
Sunt în căutarea unui Lexus Sc 300 cum are Kid for Drift .
Dacă ştiţi cumva, din greşeală unul vă rog anunţaţi-mă !

Nu se mai face nimic, o să duc maşinile una câte una la un parc auto în ideea de a le vinde, nu poţi să faci sau să găseşti nimic la ele fiindcă sunt prea noi,sau exclusiviste. M-am săturat să tot aud asta!

balint 19-07-12 15:32

Ma aveti cineva nevoie de ceva din germanica;);)????? am 5 000 euro daca are cineva nevoie ziceti-mi8)8), da cu o mica dobanda:lol::lol:

cretu_bs 19-07-12 15:52

2 Attachment(s)
Attachment 2500285

Attachment 2500286
Cand veneam de la soacra am vazut un E34 in curte la dezmembrari.Am luat jantele si spoiler spate:).Cand dau bara jos ZEN! teava de esapament intr-un fel fara de fel!Am gasit o teava de esapament si tre sa vina colegul cu ea din cartierul alaturat:)si am foliat masina:).

All times are GMT +2. The time now is 08:53.

- Copyright 2026 4Tuning