![]() |
Noutati din zona HD/DEVA
2 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=wAJfL-Q2Bec
https://www.youtube.com/watch?v=NcZw8eTlhv8 https://www.youtube.com/watch?v=Hwzx5uMxQD8 pareri comentarii!? :p Mie-mi place cum suna magnaflow-u acuma:twisted: |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Criminal face dar vezi sa nu te opreasca ARR ca s-ar putea sa ai probleme 8)
|
1 Attachment(s)
Pune-l si pe asta ma!
|
interesanta treaba :) is curios cum se aude live toba sonic :D .... apropo voi mai primiti mail de la 4tuning cu replyuri de la topicuri , just checking , eu nu mai primesc si n-am dat unscribe
|
fain frs...sa speram ca n-o sa ai probleme.
p.s. nici eu nu mai primesc :lol: |
eu n=am primit niciodata
|
Foarte bine suna pe film, live cred ca e si mai si, dar grija mare ca mai stau politaii pe drum si le cam sclipesc ochii dupa bani... In alta ordine de idei de 2 saptamani nici eu nu mai primesc mail :-??
|
Quote:
|
Tu intrai pe forum doar daca primeai vreun mail? :)
|
Quote:
p.s. am primit acum :))) |
Quote:
|
Nici eu n-am primit mail vreo-data pt ca nu mi-am bifat casuta aia sa-mi vina mail ;)
Am forumu-n sange :lol: nu tre sa-mi dea nimeni mail sa intru.. |
Quote:
PS: Uite cum se aude a mea :) |
Nu se aude si nici vede :-P
|
Re: Noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
salut. Help! Vreau sa pun in vanzare un subaru impreza pe aici si nu stiu cum , ma ajuti te rog?
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=oePNifu5Klg |
Quote:
|
stie cineva o firma de transport care face curse Budapesta , respectiv aeroportul Ferihegy - deva , tg mures , sibiu ??? pls help ca daca nu is alone in Budapest
p.s. daca veniti dupa mine cat luati ? :D:D |
Un taxi iti ia vreo 600 ron,tu cat dai sa venim dupa tine? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand vi balaure ca poate te rezolv cu cineva de la firma ;)
|
Quote:
|
Daca te invarti bine, s-ar putea sa te pot culege eu. E posibil sa trag o fuga pana in Germania si fix atunci ar trebui sa tranzitez Ungaria.
|
care stie care mai sunt preturile la imprimari tricouri prin hd ? ma bate gandu sa-mi fac cateva personalizate
|
depinde ce si cat imprimi pe tricou ...
|
Quote:
ceva de genul http://www.tu.ro/tricouri/loc-de-dat..._culoare-verde http://www.tu.ro/tricouri/333-half-e..._culoare-verde |
asa ceva micut cam 10 lei...i-a luat la un prieten la alma-print pe ion creanga vreo 7 lei sa-i treaca numele pe spatele tricoului(scria mai mare numele decat cum scrie pe site "loc de dat cu capu")
|
Quote:
|
Da, era cu tricoul lui.
Daca tot vorbim de tricouri si de colegu ce si-a imprimat ...va invit pe toti care vreti sa veniti sambata asta 28.11 la sala la constructorul la ora 17.00 sa vedeti meci(de fotbal in sala) intre echipa lui F.R.Sonic(adica je) si echipa lui *HD_85_GEL*(adica Gelu) ...intrarea se face pe partea cu lipscaniul si este gratuita normal. Ce-l mai bun sa castige(adica echipa mea :lol: ) oricum o sa fie distractiv...jucam pentru un loc intre cele mai bune 4 echipe ale fabricii de cable HD ..si duminica se vor juca ultimele 4 meciuri printre care si finala ;) O sa fie distractiv! VREM CUPA !!! |
Quote:
|
eu te las sa te bati cu pumnu-n piept ca o sa castigati.... dar eu sunt acolo, pe teren, sa va dau cateva boabe si sa nu va prind in finala.... :P:lol:
|
Have fun cei mai bun sa castige. Eu am fost aseara la Balon si cred ca am luat un pui de gripa asa ca nu vin sa nu va bag si pe voi in covalescenta :-P
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gluma-i gluma..pana la urma trebuie sa va lasam sa mergeti voi mai departe ca aventi mai multe sanse ca noi... noi suntem 4 Fun ... :D nu ca voi 4 $$$ :lol::lol::lol: |
ioi ioi , acum nu stricati prietenia cladita in cativa ani pentru un meci , prea rautaciosi sunteti , eu zic : "fie ca cel mai bun sa castige" , va urez bafta la amandoi si sa faceti spectacol ca in fond in asta consta tot fotbalul in sinea sa : distractie si spectacol
|
Quote:
Anu' trecut si Frs era in echipa mea, adica 4 Fun Not 4$, anu' asta el s-a "transferat" la alta echipa si anume Emo Kids... din aceasta cauza... ne mai "impungem"... Nu as strica prietenia dintre mine si Bogdan pt nimic. :hug: Dane - ai grija sa nu ti-o iei in cap dupa ce citesti ultima propozitie :lol::lol: |
Ba nu mai mergeti sa dati bani la copii? Iar a dat fotbalu in voi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning